Feriebolig i Casciana Terme i Toscana

Olivenoliesmagning på Agriturismo Le Querciole

 
Olivenoliesmagning på Agriturismo Le Querciole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Olivenoliesmagning på Agriturismo Le Querciole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casciana Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er ikke mere end 20 år siden, at størstedelen af befolkningen i Skandinavien ikke kendte til brugen af olivenolie i madlavning. I dag bruger de fleste olivenolie, men skelner ikke mellem de forskellige typer oliven og den olie, de giver.

På Agriturismo Le Querciole produceres flere slags olivenolie, og du er hermed inviteret til at opdage, hvor stor forskel der kan være på olier fra samme gård. Olivenoliesmagning sker typisk ved at hælde olie på en skive brød så farven og konsistensen kan vurderes. Dernæst tager man duften i betragtning, og til sidst smages olien, idet du konstaterer dens intensitet, lethed og smag. Det særlige ved en olivenoliesmagning er, hvordan man renser munden for olien, som er jo et fedtstof, sundt ja, men stadig et fedtstof. Man bruger faktisk alkohol, hvilket betyder, at der ud over olien også smages på gårdens vine. Efter smagningen vil der være mulighed for at købe gårdens olivenolie og vin.

Læs mere om Olivenoliesmagning på Agriturismo Le Querciole

Smagningerne arrangeres om fredagen fra april til slutning af oktober. Der tilbydes to typer smagning, begge inkluderer tre typer olivenolie:
- ekstra jomfrue olivenolie af en blanding af gårdens oliven
- ekstra jomfrue olivenolie af moraiolo-oliven, som er bedst egnet til dressing til tomater og til røde kødtyper
- ekstra jomfrue olivenolie af frantoio-oliven, som er bedst egnet til dressing af salater og til fjerkræ

- Olivenoliesmagning - den lette udgave: Smagning sker med 4 typer hvidløgsbrød (med tomater, med grillstegte grøntsager, med olie og salt og med olie og sukker), lokalproduceret ost med marmelade, omeletter med grøntsager. Det hele ledsages af husets dagligdagsvin.
- Olivenoliesmagning - den saftige udgave: Smagning sker med 4 typer hvidløgsbrød (med tomater, med grillestegte grøntsager, med olie og salt og med olie og sukker), lokalproduceret ost med marmelade, omeletter med grøntsager samt smagning af diverse pålæg (toskansk skinke, mortadella, salami o.l.). Vinsmagning af gårdens hvid- og rødvine ledsager smagningen. Der vil være to hvidvine (Bianco delle Colline Pisane og Bianco Poggiconchi), samt to rødvine (Rosso Botriolo og den robuste Pervago lavet på sangiovese.
Bemærk, at børn under 12 år deltager gratis. Større børn betaler den almene pris.

Skjul teksten
 
 
search map