Anmeldelser af Il Poderino

 
Il Poderino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Poderino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casciana Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Poderino

Læs personlige anmeldelser af Il Poderino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Poderino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jesper fra Smørum boede på Il Poderino i Casciana Terme fra d. 21. til d. 28. juli 2007.


David og Daniela bor ikke på gården. David og Moderen (Mama) bor i den nærliggende Casciana Terme.
David eller Mama overnatter undertiden på gården, men kommer ellers om morgenen.
Opholdet var perfekt. Værelset i stuelej. var stort, rent og velholdt. Det lå i enden af huset så bilen kunne
køres helt op til. Temperaturen var tilpas lav trods 35 grader udenfor. Poolen er stor og dejlig, og man har den ofte for sig selv.
Stedet absolut roligt og uforstryrret med skøn udsigt i alle retninger. Mens vi var der så vi både hjorte og ørne.
Mama hygger om gæsterne og byder gerne ind på en kop kaffe og hjælper med at bestille bord på den lokale
resturant (nórmalt prisniveau). David tager sig af gården. Han er forøvrigt italiensk mester i "nedkørsel" (se www.sferragliata.it). Har man børn kan de hjælpe med at fodre gårdens geder.
Fra stedet er det let at komme til Pisa. Der er lidt længere til Firenze, Det kræver en gps og en tunge lige i munden for at køre inde i selve byen, men det kan lade sig gøre (husk masser af euro-mønter til p-automaterne). I omegnen var der flere små byer som var værd at besøge, fx. Volterra,

Stedet kan varmt anbefales både for voksne og børn.

Kørselvejledning: Der er nu kommet yderligere en antikvitetsforretning i selve Cappannina. Det vil være en
fordel at påpege at den nævnte antikvitetsforretning først ligger 1,5-2 km efter selve byen.
Det sidste stykke er op en grusvej næsten 1,5 km.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hans Thor og familie fra Holte boede på Il Poderino i Casciana Terme fra d. 10. til d. 16. juli 2005.

Opholdet levede helt op til vore forventninger om en feriebolig i det toskanske landskab. Værterne var venlige og imødekommende.

Trods den meget summariske beskrivelse af ruten frem til feriestedet lykkedes det at finde frem - men det ville afgjort hjælpe at rutebeskrivelsen anførte til høre i stedet for til venstre. Desuden havde et lille skilt ved den asfalterede vej have gjort underværker. Første forhold er in-talia's ansvar, det andet kunne I utvivlsomt også fremme.

In-Italia's kommentar

Vi har rettet kørselsvejlediningen. Vi minder om, at vi afslutter den efter vores mening temmelig lange og komplicerede beskrivelse af ruten med følgende ord: "Dette var den svære model. Den lette består i at stoppe ved den føromtalte antikvitetsbutik og ringe til Daniela Vinci på 328 5385030, så vil hun komme og hente jer."

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Karin og syv rejsefæller fra Lystrup boede på Il Poderino i Casciana Terme fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

Det var en dejlig tur og nogle dejlige mennesker, der udlejede lejlighederne. De var alle sammen imødekommende og snakken gik med arme og ben, da kun Daniella kunne tale engelsk og vi andre ikke Italiensk. I kørselsvejledningen bør I i sidste linie rette venstre til højre, da det er korrekt med højre. - Det gav lidt forvirring, men vi nåede frem i god behold. Fra tidligere ophold i Italien på vingårde, har vi været vant til en bedre standard i liggestolene, parasollerne, etc ved poolen og på terrassen, men det blev opvejet af de rare folk på gården. - Dog savnede vi at kunne tage en duel i bordtennis...

Området er væsentligt forskelligt fra området lidt længere mod øst (Colle Val d'Elsa), hvor olivenplantagerne og vinmarkerne hersker. På dette sted var der tale om andre mere "almindelige" marker - de lignede i hvert fald mere det danske - men, det bakkede terræn var ubeskriveligt smukt.

Vi vil uden tvivl benytte os af jeres hjemmeside/arrangement igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn
Ulla og hele 15 andre fra Horsens boede på Il Poderino i Casciana Terme fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Jeg har allerede tidligere pr. telefon givet udtryk for vors gælde og tilfredhed med turen, men jeg gør det gerne igen.
I vores tilfælde, hvor vi var 16, der skulle mødes i Casciane Terme, er det helt fantastisk at kunne sige: Alting klappede. Med hensyn til huset "Il Poderino" kunne vi ikke have ønsket os noget bedre. Lejlighederne, svømmepølen, udsigten - alt var helt fint. Men bedst af alt var det nok, at vi kom særdeles godt ud af det med folkene på stedet. Vi havde mange sjove samtaler på "italiensk", vi blev præsenteret for hele familien, og vi spiste og hyggede os sammen i lodgiaen. Måske var det også for familien Vinci lidt ud over det sædvanlige at blive invaderet af en stor famile fra Danmark, som bare var over det hele. Og de tog meget pænt imod os,og vi skiltes som hjertevenner. Vi har været meget tilfredse med det hele, og det kan sagtens tænkes, at vi en anden gang vil gøre brug af In-Italias gode tilbud.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 14 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map