Agriturismo i Casciana Terme i Toscana

Agriturismo Le Querciole

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Le Querciole ligger uden for Casciana Terme og har en dejlig udsigt over de omkringliggende bakker helt til Volterra, hvis silhouet præger de fjerne bakketoppe.

Gå gennem vinmarkerne til hyggelig kurby

En kort gåtur, der kan tilbagelægges igennem vinmarkerne, fører til Casciana Terme (går du langs landevejen er der 1600 meter). Om sommeren spilles der ofte musik på torvet, og her findes flere restauranter (4-5 stykker) og caféer samt mulighed for mindre daglige indkøb. Ca. 5 km herfra (mod Pisa) findes desuden et stort supermarked (CONAD).

Læs mere om Agriturismo Le Querciole

Produktion og dyrehold

Til Le Querciole hører ca. 9 hektar jord, som især er beplantet med oliventræer, frugtplantager og vinmarker. Gæsterne er velkomne til frit at plukke frugt og grøntsager på gården, og hvis børnene trænger til en pause fra poolen, kan de nyde synet af både kaniner, høns og heste. Ejeren Gianluigi nyder at præsentere sine vine og rigtig gode olivenolier, og har man plads i bagagen, er det også muligt at købe disse med hjem.

Usædvanlig velholdt have med pool og børnepool

Her er en stor, smuk og usædvanlig velholdt have med fælles grill og havemøbler til hver lejlighed. Der er et flot svømmebassin (15 x 8 meter) med børnebassin. Og så er her naturligvis parkeringsplads. Det er også muligt at benytte sig af stedets fælles vaskemaskine (mod betaling), ligesom hver lejlighed har både tørrestativ og tøjklemmer til rådighed!

Pæne lejligheder med eget udeområde

Husets stammer fra slutningen af 1800-tallet og er blevet restaureret og udvidet med en tilbygning. Ved den lejlighed blev det opdelt i seks rummelige og velmøblerede lejligheder, alle med rustikt køkkenhjørne med fire blus og køleskab samt selvstændig opvarmning, så man ikke skal fryse, hvis det skulle blive for koldt i lavsæsonen. Til de varme perioder kan man glæde sig over, at der er aircondition i alle lejligheder. Fire af lejlighederne ligger i stueetagen og to befinder sig på første sal. Vi gør opmærksom på, at væggen mellem de to lejligheder Uva og Pesca i tilbygningen er meget tynde og man må derfor forvente at kunne høre sine naboer.

Lejlighederne på Agriturismo Le Querciole

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Querciole

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Querciole som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Querciole. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 48 anmeldelser fra Agriturismo Le Querciole

Kan stærkt anbefales!

Fantastisk sted , smukt inde og ude og velegnet til ferie for flere generationer
Matteo var meget opmærksom og hjælpsom hver dag på en fin måde
- han var leveringsdygtig i cykler, en el-ovn og super gode pizzaer.
Vi spiste en dejlig middag på stedets restaurant efter aftale.

Læs mere

Super godt sted at holde ferie for en stor familie.

Vi havde lejet hele gården, da vi i alt var 20 personer fra min familie mellem 10 og 75 år. Stedet egner sig rigtig godt til en storfamilie, da der er lejligheder i forskellige størrelser, og dermed også mulighed for lidt privatliv. Udendørs var det nemt at sætte alle havebordene sammen når der blev lavet fællesspisning.
Stedet ligger rigtig godt lidt ude på landet med en flot natur. Den nærliggende by har forskellige indkøbsmuligeder og spisesteder. Området og byen er ikke overrendt af turister, hvilket var dejligt.
Poolen er et godt samlingspunkt, men der er også flere andre områder hvor man sætte sig hvis man vil have ro.
På stedet bestilte vi en italensk middag, hvilket var meget godt. Matteo og hans far stod for arrangementet.
Vi følte os meget velkomne på stedet hvor vi havde et god ferie.

Læs mere

Familieferie

Ja, in-italia har virkelig været fantastisk i deres anbefaling og information, deres svar og omtale af stedet, som stemte til punkt og prikke. Vi,19 personer i form af 6 familier med teenagere og børn havde den bedste ferie på denne dejlige gård med venlige, betænksomme ejere Matteo, far og mor og veninden Livia, som virkelig gjorde alt for os. Vi bad om buffet, da vi kom, stod dækket ved huset, vi mænd ønskede at lære at bage pizza, hvilket vi gjorde med en pizzabager fra byen, vi ønskede en fin buffetmiddag en aften med alle lokale retter og gårdens vin. En uforglemmelig aften. Vi fik også god rundvisning med information om vin.
Kan stærkt anbefales.

Læs mere

Den skønneste efterårsferie

Vi drog afsted med børn og børnebørn, 16 personer ialt, for i fællesskab at fejre 2 • 70 års fødselsdag og på Agriturismo Le Querciole fik vi den aller bedste ramme for os alle, og vi var i alderen fra 5 år til 72 år. Smukt og dejligt ude og inde. Masser af skønhed over det hele.

Læs mere

Fantastisk på alle måder

Vi holdt en uges ferie på dette fantastiske sted. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed og en hyggelig og afslappet atmosfære dannede grobund for vores til dato bedste ferie. Skøn pool og en udsigt vi nød hver dag. Vi kunne godt have brugt info om at der ikke var en ovn i køkkenet. Kunne have været godt hvis håndklæder blev skiftet min. en gang på en uge. Meget imødekommende ejere!! Dejligt at aircondition forefindes i alle rum og er med i prisen.

Læs mere

Smukt sted og meget hyggelige mennesker

Det hele var fantastisk! God beliggenhed, biludlejning er et must
og familien, der ejer gården e så sjovt flot!

Læs mere
 
search map