Agriturismo i Casciana Terme i Toscana

Agriturismo Le Querciole

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Le Querciole ligger uden for Casciana Terme og har en dejlig udsigt over de omkringliggende bakker helt til Volterra, hvis silhouet præger de fjerne bakketoppe.

Gå gennem vinmarkerne til hyggelig kurby

En kort gåtur, der kan tilbagelægges igennem vinmarkerne, fører til Casciana Terme (går du langs landevejen er der 1600 meter). Om sommeren spilles der ofte musik på torvet, og her findes flere restauranter (4-5 stykker) og caféer samt mulighed for mindre daglige indkøb. Ca. 5 km herfra (mod Pisa) findes desuden et stort supermarked (CONAD).

Læs mere om Agriturismo Le Querciole

Produktion og dyrehold

Til Le Querciole hører ca. 9 hektar jord, som især er beplantet med oliventræer, frugtplantager og vinmarker. Gæsterne er velkomne til frit at plukke frugt og grøntsager på gården, og hvis børnene trænger til en pause fra poolen, kan de nyde synet af både kaniner, høns og heste. Ejeren Gianluigi nyder at præsentere sine vine og rigtig gode olivenolier, og har man plads i bagagen, er det også muligt at købe disse med hjem.

Usædvanlig velholdt have med pool og børnepool

Her er en stor, smuk og usædvanlig velholdt have med fælles grill og havemøbler til hver lejlighed. Der er et flot svømmebassin (15 x 8 meter) med børnebassin. Og så er her naturligvis parkeringsplads. Det er også muligt at benytte sig af stedets fælles vaskemaskine (mod betaling), ligesom hver lejlighed har både tørrestativ og tøjklemmer til rådighed!

Pæne lejligheder med eget udeområde

Husets stammer fra slutningen af 1800-tallet og er blevet restaureret og udvidet med en tilbygning. Ved den lejlighed blev det opdelt i seks rummelige og velmøblerede lejligheder, alle med rustikt køkkenhjørne med fire blus og køleskab samt selvstændig opvarmning, så man ikke skal fryse, hvis det skulle blive for koldt i lavsæsonen. Til de varme perioder kan man glæde sig over, at der er aircondition i alle lejligheder. Fire af lejlighederne ligger i stueetagen og to befinder sig på første sal. Vi gør opmærksom på, at væggen mellem de to lejligheder Uva og Pesca i tilbygningen er meget tynde og man må derfor forvente at kunne høre sine naboer.

Lejlighederne på Agriturismo Le Querciole

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map