Anmeldelser af Casa Barbara

 
Casa Barbara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Barbara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casale Marittimo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Barbara

Læs personlige anmeldelser af Casa Barbara som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Barbara. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Maia, Hans og deres børn fra Odense boede på Casa Barbara i Casale Marittimo fra d. 14. til d. 28. juli 2007.

Vi har kun roser til lokaliteten, huset og folket der. Vi oplevede at folk var eventyrligt hjælpsomme og varme. Huset var perfekt til vores behov, afsides nok til at vi følte at vi var helt i fred, og alligevel blot en halv times kørsel til rigtigt god strand. Vi var heldige at finde en suveræn sandstrand, ved Villagio Turistico, Cantiere Navale, hvor der var forsvindende få mennesker i hverdagen, og lavt vand, så det var perfekt. Man skulle gå ca. 700 m gennem en lille pinjeskov for at komme dertil, så det var sikkert derfor det ikke var så overrendt, men gåturen var det hele værd; azurblåt vand, sand og masser af plads til børnene at boltre sig på, så det er i hvert fald et strandtip vi gerne vil give videre.

Værterne var hjælpsomme, og vi følte os godt taget imod. Vores ferie blev mest en bade/dase-ferie, og vi spiste hjemme hver aften; hvorfor skulle man gøre andet med suveræne italienske råvarer til rådighed, og den flotteste udsigt fra terassen. Vi kunne sidde og nyde solnedgangen over den Tyrrenske bugt, med bjergene i forgrunden og Korsika og Elba i baggrunden (ifølge vores vært var vi særligt heldige fordi Korsika ellers aldrig er synlig om sommeren pga luftfugtigheden). Bare udsigten fra badeværelset var fantastisk; vi grinede lidt af den særlige luksus det var at kunne stå under bruseren og betragte bjergene gennem vinduet.

Vejret var dejligt vi havde ca. 30 grader om dagen, og 20 grader om natten. Vi priste os lykkelige for at vi ikke var inde i landet, hvor vi hørte om temperaturer op til 47 grader om dagen, og 35 grader om natten PUHA. Drengene var rigeligt beskæftigede med at jagte firben, og andre insekter i haven, og bade i det badebassin vi havde fået lov at stille op i haven. Det var helt suverænt at vi måtte det, det betød, at de sagtens kunne få tiden til at gå omkring huset, og vi blev faktisk ved huset to af dagene, fordi de havde rigelig underholdning der, og vi kunne dase på terassen med hver vores medbragte bøger. Som det (desværre) hører sig til i bjergene var der masser af stikkeinsekter, men dels havde værterne været søde at sørge for, at der var myggelys, og andre insektforskrækkelsesremedier i huset, og dels var der myggenet, som vi brugte til børnene, så det blev en overkommelig plage. Vasketøj klarede vi dels i hånden, og dels i Cecina Mare, hvor der var møntvask. Indkøb dels ved COOP, som har alt undtagen kaffefiltre :-) og ved frugt og grøntsælgere ved vejen.

Det eneste vi synes var forkert ved opholdet var at vi ikke havde booket tre uger i stedet for to, og jeg vil samtidig sige, at kører man selv, så er det vores opfattelse at en uge vil være for kort tid. Vi kørte over Firenze derned, og det tog en krig. Turen hjem tog vi over Piacenza, og det gik glat og hurtigt. Både ud og hjem tog det en times tid at komme ind i/ud af Cecina pga flaskehals ved betalingsanlægget på motorvejen med lange bilkøer til følge. Vi kørte ind i Italien omkring middag lørdag, og kom ind i den værste ferietrafik, så turen gennem Italien tog tolv timer. Hjem kørte vi over middag fra Cecina, og der var stort set ikke køer på den rute vi tog, dermed tog turen gennem Italien kun 7 timer til den Østrigske grænse. Ialt tog det 24 timer derned (vi overnattede i MÜnchen), og hjemturen tog 21 timer, vi kørte hjemturen i et stræk, og skiftedes mange gange til at køre ligesom vi måtte holde ind en del gange for at powernappe, men trafikken kørte glat hele vejen.

Alt i alt har vi haft en perfekt ferie, stedet og huset kan absolut anbefales både til børnefamilier (der er dog en temmelig stejl og smal trappe op til sovehemsen, men den er sikret med trappegitre), men helt sikkert også til de der trænger at være helt i fred for dem selv i ferien; der er hverken telefon eller internet ;-). Særligt synes vi det er værd at have i mente at vejret er nådigt på de trakter, fordi det ligger lidt oppe i bjergene, så man får de skønne kølige nætter med, og får tilfredsstillet sit varme/solbehov om dagen. De varmeste anbefalinger herfra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Lena og Jesper fra Stenløse boede på Casa Barbara i Casale Marittimo fra d. 5. til d. 10. september 2005.

Først et lille suk ejer opkrævede et depositum på 100 euro. ikke lige det beløb som var beskrevet fra dk.´s side.

Vores tur var en herlig oplevelse, dejligt at rejse på egen hånd og allige med følelsen af at alt er iorden. Huset var bedre end beskrivelsen, og udsigten kan slet ikke gengives hverken med ord eller på en skærm. Der var dejligt rent, hyggeligt, alt fungerede og selv da det belv køligt en nat var der en dyne i skabet til en frossen pind. Det var en dejlig oplevelse at værten hentede os i den lokale by, for ellers havde vi aldrig fundet huset.Men det var en lille udfordring som vi syntes var sjov. Bortset fra at jeg var glad for at vi havde over 100 euro i kontanter(hvilket ikke det oplyste beløb) så var der intet at klage på.

Den lokale bjergby var umådelig romantisk og vidunderlig, hyggelige spisesteder, så man kunne vælge og så kun 10 minutters kørsel fra huset. Huset var placeret øede som vi synes om, og alligevel ikke langt fra vandet 10 km og ikke specielt langt fra masser af spændende og interessante byer. Firenze, cecinia så man kunne tage dagsture til de mange smukke byer og steder.

In-Italia's kommentar

Vi har lidt svært ved at forstå, at det var et problem, at ejeren kun ville have 100 € i depositum, og ikke de 150 €, som vi opgiver...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map