Villa i Casale Marittimo i Toscana

Casa Barbara

 
Casa Barbara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Barbara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casale Marittimo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Charmerende bondehus beliggende midt i det smukke og solrige landskab fem kilometer uden for den lille by Casale Marittimo. Her er fred og ro, og den eneste mulige forstyrrelse skulle være naboens heste. Den kendte fotograf Oliviero Toscani, som har stået for Benettons provokerende reklamer de sidste mange år, har nemlig købt størstedelen af de omliggende jorder til sit hesteopdræt. Han ville også gerne købe Casa Barbara, men ejerne sagde nej.

Huset er bygget i det for området så typiske alabaster og ligger omgivet af olivenlunde, frugtplantager og cypresser. Her er både en stor have og en god terrasse, og til børnene er her legehus, gynge og vippe. Udsigten over bakkerne helt ud til havet, der ligger 15 km væk, er betagende.

Læs mere om Casa Barbara

Som man forventer sig af et hus på landet hernede, så er gulvene i terrakotta og lofterne har fritliggende bjælker. Én gang om ugen kommer ejeren forbi for at se til haven og vande rosmarin, gyvel, nerier, lavendler og alt det andet. Man skal være forberedt på, at de sidste 1300 meter op til huset går ad en grusvej.

Lejligheden på Casa Barbara

Hus med 4 sovepladser

Huset ligger i to plan og er på 60 m². I stueetagen finder vi stue med sovesofa til to personer og køkken. Første etage er i grunden én stor hems, som man kommer op på ad en opmuret trappe. Heroppe er der en dobbeltseng, en køjeseng og badeværelse/wc. Skønt her i grunden er seks sovepladser, må man ikke være flere end 4 personer i huset.

Skjul teksten
 
 
search map