Anmeldelser af Borgo il Poggetto
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

God til prisen

Borgo il Pogetto ligger i et fredeligt område med fin udsigt over olivenlunde, skove og havet. Her er - trods 20 lejligheder - meget fredfyldt. Ønsker man at bo lidt væk fra den fælles og iøvrigt meget fine swimmingpool, kan lejlighederne nr. 13 og 14 anbefales (god udsigt fra terrassen). Lejlighederne er dog spartansk indrettet med sporadisk køkkenudstyr og sengene kunne nok være en klasse bedre. Dette opvejes dog af den diskrette, men venlige betjening, der ydes på stedet.

Stedet har et godt udgangspunkt for ture i det pragtfulde toscanske landskab, hvor særligt en tur til Volterra er en oplevelse værd. Her kommer man af snoede veje over bakker og gennem dale til en helt fantastisk middelalderby. Herfra kan turen sagtens runde San Gimignano med dens mange kirketårne inden man vender retur til en velfortjent aftendukkert på Borgo il Pogetto. Af længere ture, men inden for overkommelig afstand, kan både Siena, Pisa og Lucca anbefales.

Trænger man til en hviledag, som ikke indbefatter en dag ved poolen, er der rige muligheder for at besøge de mange strande langs kysten. En drive-dase dag kan afsluttes med en aftentur til den lille typiske toscanske by Casale Marittimo, der ligger et par kilometer fra Borgo il Pogetto. Trods byens liden størrelse er der gode mulgiheder for resturantbesøg, hvor særligt Fattoria della Gioisa kan anbefales. Uanset hvilken restaurant man ønsker at besøge i byen, er det en god idé at reservere bord om formiddagen eller endnu bedre; dagen før - det gælder også det lille lokale pizzeria "La Pergola", der laver gode pizzaer og derfor er velbesøgt.

Anbefaling til kommende gæster

Gode indkøbsmuligheder i kæmpestor COOP, som ligger i udkanten af Cecina og 5 minutters kørsel fra Borgo il Porgetto - bare følg skiltene. Her er der også et velassorteret apotek, hvis der skulle opstå behov for det.

Der er free wifi på Borgo il Pogetto

Borgo il Poggetto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo il Poggetto
Toværelseslejlighed med 5 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Borgo il Poggetto
 
search map