Anmeldelser af Borgo il Poggetto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo il Poggetto

Læs personlige anmeldelser af Borgo il Poggetto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo il Poggetto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og familien fra Odense S boede på Borgo il Poggetto i Casale Marittimo fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi boede 5 nætter på Borgo il Pogetto. Indkvarteringen var helt fantastisk. Vi boede i en udmærket lejlighed (nr. 4) med en helt fantastisk udsigt fra en stor og dejlig terasse. Vi nødt stedet meget, men syntes dog ikke området omkring Borgo il Pogetto var noget særligt. Den nærmeste starnd var rædselsfuld - alt for mange turister og byen Cecina var også alt for turistet. MEN Borgo il Pogetto var fantastisk og meget rent og velholdt og stille. Sidstnævnte var tiltrængt, da vi lige havde opholdt os 9 dage på en gigantisk stor og overfyldt campingplads længere inde i landet. Vi kan varmt anbefale Borgo il Pogetto - men bedst til afslapning, medmindre man er til længere køreture ind i landet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Dorthe og hendes familie fra Aalborg boede på Borgo il Poggetto i Casale Marittimo fra d. 28. juli til d. 4. august 2007. Derefter boede de i San Gimignano.

Vi havde en rigtig god ferie i Casale Marittimo, hvor vi boede på Borgo il Pogette, suverænt sted, kan absolut anbefales. Stedet ligger bare 8 kilometer fra vandet og byen Cecina. Der er masser af muligheder for at købe ind i byen. De bedste strande findes, hvis man kører 2-4 kilometer nordpå fra Cecina. Også i San Gimignano var opholdet helt suverænt, her boede vi på Hotel Sovestro, kan også helt klart anbefales.
Tips: Tasker og skindjakker er billige i Italien, faktisk billigst i San Gimignano. Alt i alt, en kanon god ferie. Søde værter, rene og pæne lejligheder, lækker swimmingpools, super beliggenhed, dejligt stille og roligt i det maleriske toskanske landskab, vi kommer helt sikker igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4
 
search map