Feriebolig i Casale Marittimo i Toscana

Borgo il Poggetto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er ganske oplagt at vælge Borgo il Poggetto, hvis du vil bo i fredelige og landlige omgivelser med under 10 minutters kørsel til stranden og samtidig have en pool at plaske i. Du er også kun 3 km fra en hyggelig middelalderby!

Strand og pool

Ude i bakkerne syv kilometer fra sandstrandene ligger Borgo il Poggetto, der består af 20 lejligheder. Hvis du ikke har lyst til at tage til stranden for en dukkert, er her også et 12 x 6 meter stort svømmebassin (140 cm dybt) med tilhørende panoramisk solterrasse.

Her produceres olivenolie og vin


Den unge Valentino, der har overtaget gården fra forældrene, er yderst aktiv på hans mange hektarer jord. Forældrene bor endnu i hovedbygningen og er ikke længere så aktive på markerne. Den energiske Valentino står tidligt op og sørger for både oliventræerne, vinmarkerne og gæsterne - han får dog hjælp af nogle ansatte til at kunne nå det hele. Han producerer en god oliveolie og også lidt vin samt en del grøntsager. Vinen er en udmærket gennemsnitlig husvin, og rundt i området ligger der mange vinproducenter, der er et besøg værd - benyt endelig lejligheden til at smage de forskellige olivenolie sorter, når du nu er på en gård der har så god, og så forskelligartet produktion at byde på.

Uden tvivl noget helt specielt

På Borgo il Pogetto fornemmer du virkelig, at der ligger en masse kærlighed og passion bag stedet. Den unge ejer Valentino møder dig med et smil og "buongiorno", og hans glæde for livet smitter virkelig af på alle omkring ham. Du kan altid glæde Valentinos hjerte ved at hilse på huskatten, som er Valentinos lille øjesten, en rolig kat som Valentino tog til sig, da han fandt den forladt i vejkanten. Alt i alt, er der ingen tvivl om, at dette sted er noget helt specielt.

Læs mere om Borgo il Poggetto

Lejligheder med egen have, veranda eller terrasse

Lejlighederne er enkelte og stedet indbyder i øvrigt til at opholde sig mest udendørs. Lejlighederne har hvad der skal være med enkelt interiør og udemærkede senge. Lejlighedernes virkelige force er dog deres terrasse, have eller veranda, da her i olivenlunden blandt de toscanske bakker, er der en ganske rolig og stille atmosfære, og der er virkelig en særlig sjæl der hersker over Borgo il Poggetto og naturen omkring, der gør at gæsterne her, vurderer stedet som meget godt. Valentinos forældre og ham selv er ganske ydmyge (og det afspejler sig i priserne) og virkelige gæstfrie. Stedet summer af personlighed, og Valentino har selv dekoreret og indrettet hver enkelt lejlighed med elementer fra bl.a. skoven, som han har genbrugt til lejlighedernes interiør. Sengerammerne og spejlene er kun ét udpluk af den unge mands forrygende kreativitet. Over alt vil du se citater som "Home is where the heart is" - Valentino gør virkelig sit for, at du som gæst skal føle dig varmt velkommen her. Alle lejlighederne har indgang i stueetagen trods de ligger forskudt over hinanden pga. skråningens udformning. Gården rummer også en hyggelig fælles fjernsynsstue med satellit-fjernsyn samt vaskeri.

Spisemuligheder

Naturligvis er der også grill, så man selv kan lave mad i det fri, men den nærmeste restaurant ligger heller ikke mere end en kilometer væk. Flere spisesteder og indkøbsmuligheder finder du i den hyggelige Casale Marittimo, som ligger små tre kilometer herfra. NB: Efter kl. 22:00 kan man kun komme ind ad porten med den udleverede nøgle, så alle kan sove i ro og mag og bilerne kan stå i fred.

Lejlighederne på Borgo il Poggetto

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

lejlighederne består af alrum med køkkenhjørne og spiseafdeling samt natområde med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighd for en ekstra opredning.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (i sidebygning med privat veranda)

Disse lejligheder ligger i bygning ved siden af pool. Lejlighederne er på 45 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (med fire gasblus og køleskab) og sovesofa til to personer samt sofastol til en person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen veranda med bord og stole, der kikker ud mo haven og dalen.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (i sidebygning med privat terrasse med panoramisk udsigt)

Disse lejligheder ligger på den øverste etage i bygning ved siden af pool. Lejlighederne er på 45 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (med fire gasblus og køleskab) og sovesofa til to personer og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen veranda med bord og stole, der kikker ud mod haven og dalen og rækker helt hen mod havet i det fjerne.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (i annekset bagved hovedbygning med privat have)

Disse lejligheder ligger i stueetagen bagved hovedbygning og poolområde. Lejlighederne er på 45 m² og ligger i stueetagen. De består af stue med køkkenhjørne (med fire gasblus og køleskab) og sovesofa til to personer og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen veranda med bord og stole, der kikker ud mod haven og dalen og rækker helt hen mod havet i det fjerne.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (i hovedbygning med privat terrasse mod pool)

Lejlighed ligger i stueetagen i hovedbygning og vender ud mod poolområde. Lejligheden er på ca. 45 m² og består af stue med køkkenhjørne (med fire gasblus og køleskab) og sovesofa til to personer samt sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen veranda med bord og stole, der kikker ud mod pool. Disse er det ældste lejligheder i bygning og er mest indelukket trods de har den fordel af at have pool lige foran terrassen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo San Pecoraio

Riparbella, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Villaggio Il Borgo

Guardistallo, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map