Feriebolig i Casale Marittimo i Toscana

Borgo il Poggetto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er ganske oplagt at vælge Borgo il Poggetto, hvis du vil bo i fredelige og landlige omgivelser med under 10 minutters kørsel til stranden og samtidig have en pool at plaske i. Du er også kun 3 km fra en hyggelig middelalderby!

Strand og pool

Ude i bakkerne syv kilometer fra sandstrandene ligger Borgo il Poggetto, der består af 20 lejligheder. Hvis du ikke har lyst til at tage til stranden for en dukkert, er her også et 12 x 6 meter stort svømmebassin (140 cm dybt) med tilhørende panoramisk solterrasse.

Her produceres olivenolie og vin


Den unge Valentino, der har overtaget gården fra forældrene, er yderst aktiv på hans mange hektarer jord. Forældrene bor endnu i hovedbygningen og er ikke længere så aktive på markerne. Den energiske Valentino står tidligt op og sørger for både oliventræerne, vinmarkerne og gæsterne - han får dog hjælp af nogle ansatte til at kunne nå det hele. Han producerer en god oliveolie og også lidt vin samt en del grøntsager. Vinen er en udmærket gennemsnitlig husvin, og rundt i området ligger der mange vinproducenter, der er et besøg værd - benyt endelig lejligheden til at smage de forskellige olivenolie sorter, når du nu er på en gård der har så god, og så forskelligartet produktion at byde på.

Uden tvivl noget helt specielt

På Borgo il Pogetto fornemmer du virkelig, at der ligger en masse kærlighed og passion bag stedet. Den unge ejer Valentino møder dig med et smil og "buongiorno", og hans glæde for livet smitter virkelig af på alle omkring ham. Du kan altid glæde Valentinos hjerte ved at hilse på huskatten, som er Valentinos lille øjesten, en rolig kat som Valentino tog til sig, da han fandt den forladt i vejkanten. Alt i alt, er der ingen tvivl om, at dette sted er noget helt specielt.

Læs mere om Borgo il Poggetto

Lejligheder med egen have, veranda eller terrasse

Lejlighederne er enkelte og stedet indbyder i øvrigt til at opholde sig mest udendørs. Lejlighederne har hvad der skal være med enkelt interiør og udemærkede senge. Lejlighedernes virkelige force er dog deres terrasse, have eller veranda, da her i olivenlunden blandt de toscanske bakker, er der en ganske rolig og stille atmosfære, og der er virkelig en særlig sjæl der hersker over Borgo il Poggetto og naturen omkring, der gør at gæsterne her, vurderer stedet som meget godt. Valentinos forældre og ham selv er ganske ydmyge (og det afspejler sig i priserne) og virkelige gæstfrie. Stedet summer af personlighed, og Valentino har selv dekoreret og indrettet hver enkelt lejlighed med elementer fra bl.a. skoven, som han har genbrugt til lejlighedernes interiør. Sengerammerne og spejlene er kun ét udpluk af den unge mands forrygende kreativitet. Over alt vil du se citater som "Home is where the heart is" - Valentino gør virkelig sit for, at du som gæst skal føle dig varmt velkommen her. Alle lejlighederne har indgang i stueetagen trods de ligger forskudt over hinanden pga. skråningens udformning. Gården rummer også en hyggelig fælles fjernsynsstue med satellit-fjernsyn samt vaskeri.

Spisemuligheder

Naturligvis er der også grill, så man selv kan lave mad i det fri, men den nærmeste restaurant ligger heller ikke mere end en kilometer væk. Flere spisesteder og indkøbsmuligheder finder du i den hyggelige Casale Marittimo, som ligger små tre kilometer herfra. NB: Efter kl. 22:00 kan man kun komme ind ad porten med den udleverede nøgle, så alle kan sove i ro og mag og bilerne kan stå i fred.

Læs om lejlighederne på Borgo il Poggetto

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo il Poggetto

Læs personlige anmeldelser af Borgo il Poggetto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo il Poggetto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 20 anmeldelser fra Borgo il Poggetto

Hyggeligt, børnevenligt og god atmosfære

Meget hyggeligt sted. Valentino er sød og hjælpsom.
Vi kunne godt have brugt en babystol/højstol hvilket ikke fandtes på stedet - til trods for at de havde Babyseng.
Vi havde lejlighed nr. 11 - beskrivelsen lyder på privat veranda. Jeg vil nok mere kalde det em terrasse. Terrassen er ikke lukket. Vi kunne godt have brugt en låge til at lukke terrassen af (når man har en aktiv dreng på 1 år og 8 måneder). Lejligheden er ret kompakt da stue, soveværelse og badeværelse ligger lige op af hinanden. Andre lejligheder vi så på stedet havde lidt mere gang areal så værelserne var lidt mere spredt.
Der var en ventilator i både soveværelse og køkken/stue.
Jeg forstå ikke beskrivelsen af lejligheden er til 2/5 pers. Der er en dobbeltseng i soveværelset og en sovesofa i køkken/stuen til to pers.
En del børnefamilier og rart med den lille overdækket legeplads som altid er i skygge.
Onsdag er der ‘fest’ med live musik og der serveres lidt egen produceret vin og pasta. Men maden blev først serveret kl. 21.30! Men hyggelig nok hvis vil sludre med de andre gæster.

Læs mere

Dejligt sted

Borge il Poggetto er et hyggeligt, fredeligt og afslappet sted, med en fin pool og andre gode lege muligheder for børn og barnlige sjæle. Det ligger højt placeret i landskabet med en fabelagtig udsigt fra små bjerge i øst og nord og helt ud til Middelhavet i vest. Lejlighederne er hyggelige og indeholder det væsentlige udstyr - og skønt nok ikke noget forstyrrende fjernsyn! Valentino er en særdele serviceminded engelsktalende vært, som kommer på alle tider af døgnet hvis der opstår problemer.
Det eneste der kan holde os fra at besøge stedet igen, er at springmadrassen i soveværelset var træls hård. Alt andet var bare super!

Læs mere

Ferieparadis for både store og små.

Stedet er charmerende, og meget æstetisk indrettet. Smukt hvidmalet træ, eller andre detaljer, danner den røde tråd igennem indretningen, som sikkert er forskellig fra værelse til værelse. Poolen har en fin størrelse, og er beliggende, med en vidunderlig udsigt fra terrassen. Hver aften har man udsigt til den smukkeste toscanske solnedgang. Derudover er der en bar ved poolen, hvor man kan købe koldt og snacks. Vi medbragte nu altid vores egne snacks, hvilket også er ok.
Børnene legede med de mange andre børn, og vi solede os, på liggestolene, som der er rigeligt af.
Værelserne var fine, rene og havde hvad man skal bruge. Vi brugte mest vores terrasse foran huset, hvor vi nød det gode vejr og den gode udsigt!

Læs mere

Skøn perle

Meget hyggeligt sted med ro og skønne omgivelser. Valentino er en god og hyggelig vært, som meget gerne vil hjælpe med tips til udflugter m.m.
Lejlighed med panoramaudsigt kan klart anbefales. Passede fint til familie med 2 teenagere. Det nødvendige køkkenudstyr til at lave mad.

Læs mere

Meget hyggeligt

Utrolig udsigt over bjerge og pool lige ved værelse. Værten er fantastisk og imødekommende.

Læs mere

Bedømmelse af Borgo il Poggetto

Læs mere
 
search map