Anmeldelser af Agriturismo Il Poggiarello

 
Agriturismo Il Poggiarello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Poggiarello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Il Poggiarello

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Il Poggiarello som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Il Poggiarello. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Nataschaog familie fra Århus C boede på Agriturismo Il Poggiarello i Montepescini fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vi kan kun sige, at vores ophold hos Sauro og Licia i Montepescini levede helt op til forventningerne! Vi var ganske vist lidt overraskede over HVOR langt ude på landet gården lå, men efter vi kom hjem og læste beskrivelsen på jeres hjemmeside, kan vi se at vi var blevet "advaret" - og det betød også mindre i det store billede.

Ifht. Tips til næstkommende, så skal det næsten kun være følgende:
- at det ikke kan betale sig at bruge tid på at købe ind til den første dag i Siena på vejen til gården - for det har Sauro og Licia sørget for:) (men omvendt, det er jo en skøn overraskelse, så måske man bare skal lade det blive ved med at være det)
- at småbørnsforældre medbringer et mindre soppebassin, så de mindre børn også kan være i vand uden, at der er voksne tæt op af dem hele tiden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Bruno og familie fra Rønde besluttede at holde ferie i Toscana i fra d. 6. til d. 13. juli 2002. De kørte til montepescini, hvor de boede på Agriturismo Il Poggiarello. De skrev efter rejsen:

Tak for din henvendelse, som jeg har savnet ! 
Da vi kom hjem fra vores ferie, var vi ganske enige om, at vi "skyldte" Sauro og Licia en evaluering af vores ophold hos dem i Montepescini. Vi så, at en gæst hos et nærliggende etablissement, havde givet sin mening til kende, men fandt på jeres hjemmeside ikke mulighed for noget tilsvarende ! Her har du vores vurdering af opholdet, som vi egentlig helst ville bevare som en hemmelighed, men stedet fortjener al mulig promotion. 
Først og fremmest er det vigtigt at fastslå, at Montepescini ligger langt uden for lands lov og ret; omtrent der, hvor kragerne forlængst har vendt; der er absolut ingen af de faciliteter, man normalt forventer af et turiststed - og tak for det ! Til gengæld er Agriturismo Il Poggiarello nyt og indrettet med omtanke. 

Lejlighederne er store og indeholder det, man har brug for, inkl. proptrækker ! Pølen er stor, men desværre for dyb til ikke svømmende børn under 1,20 m. Vi medbragte sammen med vores venner 2 børn, 4 og 6 år, og de brugte pølen flittigt; teenage børn vil nok synes, at hele oplægget er dybt godnat og som sådan er en tur til Mallorca nok en bedre ide !!!
Gården og lejlighederne, som i øvrigt ser ud til at have flere sekler på bagen, selvom de er helt nye, ligger smukt på en lille bakke, hvorfra der er panoramaudsigt over de tilhørende vinmarker. De fysiske faciliteter er således i orden, men det, der gør et besøg alle pengene værd er værtsparret, Sauro og Licia. 

Da vi ankom lørdag eftermiddag fik vi en stor kurv med de mest nødvendige ting så som kaffe og te, brød, mælk, grønsager, syltetøj og honning ( hjemmelavet). Senere på dagen fik vi en stor skål med friske blommer og ferskner, hvilket i øvrigt blev gentaget flere gange i løbet af ugen. Vores medrejsende venner fandt en flaske af husets udmærkede hvidvin i køleskabet og mens vi nød den, fortalte Sauro lidt om gården og den service, han kunne yde. 

Vi var bare 2 familier hele ugen og Sauro tilbød at lave mad til os - ikke noget fint og fornemt, men god, gammeldags, toscansk kost. Og lad det være skrevet med store bogstaver: Bedre mad skal man lede meget længe efter !!!!!!! Sauro bruger stort set kun egne produkter ( grønsager, olie, vin m.m.) og laver enkle retter, som i kraft de friske råvarer smager af det, det er. Sauros tomater får en til at spekulere på, hvad det egentlig er, købmanden hjemme sælger under betegnelsen "tomater" !! Sauro har sin egen træfyrede pizzaovn, og hvis du, som kommende gæst, får tilbud om hjemmelavet pizza, skal du ikke betænke dig; det tager 1,5 time at fyre op i ovnen med specielt, hårdt træ, og når temperaturen er nået op på 500, går det hurtigt; ca. 1 minut og pizzaen er færdig og du oplever, hvad en RIGTIG pizza er !! Sauro laver meget andet, spændende mad, som har det fællespræg, at det er enkelt med vægten på friske råvarer. Vi og vores medrejsende venner, i alt 4 voksne og 2 børn, spiste 5 aftener hos Sauro og betalte ca. 700 euro, inkluderet (mange) vine til maden og 7 kasser af husets + 7 liter prima olivenolie til at tage med hjem ! Rent røverkøb!!!!! 
Sauro siger, at han ikke kan yde samme service, når alle 4 lejligheder er udlejede. Mit råd er derfor: Lej alle 4 lejlligheder sammen med nogle venner og tag en seriøs snak med Sauro, som både er fornuftig og glad !! Det hører med til historien, at Sauro daglig, gratis leverede friske grønsager, som vi omsatte til frokost. Det kan måske sige lidt om stedet, at vi allerede efter et par dage fik store kram af Licia !!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2002
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map