Agriturismo i Casabianca di Montepescini i Toscana

Agriturismo Il Poggiarello

 
Agriturismo Il Poggiarello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Poggiarello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved den lille by Montepescini, ca. 25 km syd for Siena, ligger Agriturismo Il Poggiarello. Her sætter Sauro, Licia og Carlo en ære i at bibringe deres gæster en oplevelse af det ægte og traditionelle liv på landet i Toscana. Her forstår man for alvor, hvad Miss Lawish i filmen ”Room with a View” mener, når hun i filmen under en promenade i Firenzes gader bemærker ”They are all peasants, You know!”, for her blandes det kultiverede og det bondske på en fascinerende måde, der er så typisk toscansk.

Il Poggiarello ligger på en lille bakke omgivet af 8 hektar jorder, der er dækkede af vinstokke, oliventræer, stenege og en sø. På gården har man indrettet et af de gamle huse til fire lejligheder, hvor man modtager gæster. De besøgende kan her opleve en tilbagevenden til tidligere tiders (og andre kulturers) mere tilbagelænede livsførsel, hvor stress og jag er ukendte begreber. Her kan man nyde udsigten fra lejlighederne eller fra havens svømmebassin og eventuelt skylle oplevelserne ned med et glas af gårdens egen vin.

Læs mere om Agriturismo Il Poggiarello

Il Poggiarello er nemlig langt fra kun til for gæsternes skyld. Ejerfamilien er stolte over deres vinproduktion, som nok er lille (kun 5000 liter om året), men god. Selvom sommertiden ofte mest indbyder til en flaske eller to deres hvidvin (lavet på den klassiske toscanske drue trebbiano), så er rødvinen nok for mange den største fristelse. Der er tale om en kraftig vin lavet 100% på sangiovese. Denne ærketoscanske drue har et højt inhold af garvesyre, og før i tiden blandede man den næsten altid med andre druer for at gøre den blidere, som tilfældet for eksempel er med den gode chianti den dag i dag. Nu om stunder har man imidlertid sandet, at trælagring afrunder vinen, og mange steder benytter man således små fade af ny fransk eller amerikansk eg, der benyttet på den rette manér kan højne vinens kvalitet væsentligt. Dette gør man også på Il Poggiarello. Prøv vinen til en god solid ret!

Pool og have er til rådighed for alle gæster.
Alle lejlighederne er simpelt, men smagfuldt møblerede, og er forsynede med fjernsyn og sengetøj.

Skjul teksten
 
 
search map