Agriturismo i Carmignano i Toscana

Colline San Biagio

 
Colline San Biagio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Colline San Biagio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Carmignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den maleriske stenbygning er i sandhed en fryd for øjet, og det samme kan roligt siges om det landskab, den ligger midt i. Bygningens historie går tilbage til tolvhundredetallet, hvor her lå et kloster tilegnet San Biagio (sankt Blasius på dansk for dem, der kender ham).

Gennem århundrederne er meget forandret, men her synes tiden på mange måder at være stået stille. Naturligvis er her i dag al moderne komfort, men landskabet er stadig idyllisk uforstyrret, og roen er fuldkommen. Men lad os kort nævne, hvad her bydes på, ud over fred, ro og smukke omgivelser.

Læs mere om Colline San Biagio

Her er privat parkering, svømmebassin, sal med et flot billardbord fra attenhundredetallet, fjernsynsstue med 42' fladskærm (hvis fjernsynet på værelset er for lille), bar, bibliotek og musikstue med et pianoforte til gæsternes brug. Hvad stilen - eller skal vi sige elegancen? - angår, så taler billederne for sig selv. Her er selvsagt også reception, og her serveres en god morgenmad.

De syv værelser er alle indrettet smagfuldt, i stor udstrækning med antikviteter, og råder selvfølgelig over egne, lækre badeværelser samt fjernsyn, minibar og sikkerhedsboks. Børn under seks år accepteres ikke på Colline San Biagio, og skønt værelserne er ganske rummelige, er det ikke muligt at få en opredning. Dette er udpræget et sted for par, der ønsker fred og ro.

Skjul teksten
 
 
search map