Feriebolig i Carmignano i Toscana

Borgo di Artimino

<p>Den smukke Villa Medicea som bliver benyttet til større fester.</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Udsigt over bølgende bakker med cypresser, olivenlunde og vinranker, som står tæt, er noget af det, mange af os gerne vil opleve, når vi besøger Toscana. Og når dette præsenteres sammen med en god beliggenhed nær kulturbyer som Firenze og en komfortabel feriebolig, bliver helheden til noget, der virkelig er værd at rejse efter.

Mærk historiens vingesus

Artimino er en middelalderby, som ligger ca. 300 m. over havets overflade, blandt andet før den smukke villa, Villa Medicea La Ferdinanda, og på agrene (732 hektar) ligger også pittoreske Borgo di Artimino, og Hotel Poggeria Medicea. Foruden, at du kan bo i rustikke og komfortable ferielejligheder, kan du også vælge at bo i et hotelværelse med alt, hvad det indebærer. Adgangen til to swimmingpools, tennisbane og flere restauranter gør, at Borgo di Artimino har mange gæster, der vender tilbage. For det er jo trods alt herligt at kunne springe madlavningen over en aften og tage et ekstra glas vin eller to, inden det er tid til at begive sig "hjemad" igen - og det vel at mærke uden at behøve at tage bilen. Hotellet ligger nemlig kun ca. 300 m. fra selve byen. På selve stedet er der et trattoria, hvor du kan købe brød og charcuteri samt en isbar, så de yngste gæster kan nyde en rigtig italiensk is. Den nærmeste madbutik ligger i byen Montelupo, som ligger ca. 15 min fra stedet med bil.

Nyd egenproduceret olivenolie og vin

Vi befinder os i den smukke region Toscana, og her er det for mange en selvfølge at producere egne vine og olivenolier. På Borgo di Artimino er man naturligvis med på den tradition, og selvfølgelig anvender køkkenchefen først og fremmest egenproducerede produkter i hotellets restaurant, Biagio Pignatta, hvor han gerne serverer traditionelle retter fra regionen. Hvis du synes, at "husets vin" passer dine smagsløg, kan du besøge den lille butik Bacco Goloso, hvor man også sælger andre typiske produkter fra Toscana.

Læs mere om Borgo di Artimino

Du bor med en ypperlig beliggenhed

En halv times kørsel tager det ca. til centrum af Firenze, som ligger 34 km. væk, men det som er rigtigt godt ved Borgo di Artiminos beliggenhed er nærheden til Lastra Signa. For det er trods alt dejligt at kunne lade bilen stå, og det kan du i Lastra Signa, hvor der findes parkeringspladser. Herfra kan du tage toget til stationen i Firenze, som ligger midt i byen. En både nem og billig måde at transportere sig frem og tilbage til den vellidte kulturby. Andre dejlige ture, du kan tage på i området, og som du ikke bør gå glip af, går for eksempel til området rundt om Montespertoli, den lille by Greve in Chianti med alle sine omkringliggende vinmarker, det skæve tårn i Pisa og de små, søde byer Calci, Buti og Vinci. Også de historiske byer Volterra og San Gimignano kan du nå på dagsture.

Vælg mellem lejlighed og værelse

Der er i alt 37 værelser på Hotel Paggeria Medicea, hvoraf vi kan tilbyde dig standardværelserne, som er udstyret med satellit-tv, aircondition, Wi-Fi, minibar og værdiboks. Oppe i den del, der hedder Borgo di Artimino ligger 46 lejligheder i tre forskellige størrelseskategorier. I lejlighederne har du satellit-tv, aircondition, Wi-Fi, køleskab og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Borgo di Artimino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo di Artimino

Læs personlige anmeldelser af Borgo di Artimino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo di Artimino. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Borgo di Artimino

Skøn og autentisk oplevelse

Virkelig en hyggelig oplevelse, at bo midt i en middelalderborg på toppen af bjerget med udsigt ud over landskabet. Dejlig stemning og liv i gaderne og på restauranter om aftenen.
Skønne poolområder.
Vil dog gerne ha’ haft info om at der kun er en rengøring pr uge.

Læs mere

Bedømmelse af Borgo di Artimino

Læs mere
 
search map