Villa i Capraia e Limite i Toscana

Villa Panicale

 
Villa Panicale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Panicale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capraia e Limite og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du befinder dig lige vest for Firenze i et landskab, hvor de smukke oliventræer står side om side med vinranker. Midt i alt dette, skønt placeret, ligger denne komfortable villa som passer til alle. Uanset din alder, og uanset, om du rejser sammen med vennerne eller familien, kan dette hus danne rammerne om en skøn ferie.

Bad i en oplyst pool og sug stilheden til dig

Til Villa Panicale hører en stor, fin og velpasset have på ca. 3.000 kvm. med grillhjørne og møblering, så du kan nyde maden under åben himmel. Desuden kan du gøre brug af den dejlige udendørs pool og om aftenen, når mørket har lagt sig, kan du tænde den hyggelige belysning og tage en aften- eller natsvømmetur. Hvis du har lyst til aktiv ferie, kan du vandre og cykle i området, og hjemme i villaen igen kan du spille fodbold eller bordtennis - eller naturligvis bare slappe af i en af solstolene rundt om poolen.

Nyd et skønt landliv og kvalitetsvine

Selvom du er tæt på større byer som Empoli og Firenze, bor du på landet med alt hvad det indebærer. Her er der roligt og dejligt, og frem for alt smukt. En oase at trække sig tilbage til efter en dag fuld af begivenheder. Her kan du puste ud og lade stilheden indfinde sig sammen med fuglekvidder og raslende løv. Du bor tæt på Vinci og Leonardos bakker, Colline di Leonardo, i et område, hvor man producerer kvalitetsvine og olivenolie. Foruden prøvesmagning af vine og olivenolie organiseres madlavningskurser. For dig som er interesseret i ridning er der også mulighed for dette i området.

Godt at vide

Ejerne bor i Montelupo Fiorentino ca. 10 km. fra huset. En gang om ugen kommer pool- og havetraktoren for at kontrollere og gøre rent. Ønsker du rengøring hver dag, ekstra skiftning af sengetøj og håndklæder eller en kok, som laver maden, kan du bestille og betale dette efter ankomst.

Om hvis du vil lade bilen stå, når du skal til Firenze, hvilket kan anbefales, kan du tage toget fra Da Empoli og Montelupo Fiorentino, som afgår ca. hver halve time.

Læs mere om Villa Panicale

Du har to etager at røre dig på

Indretningen er rustik og i lokal stil, med træbjælker i træet og buer. Alle værelser i stueetagen har udgang til haven. I huset findes der satellit-tv, hi-fi, aircondition og wi-fi.

Villaen på Villa Panicale

Hus med 7/8 sovepladser

Huset er på 250 kvm. og er til op til 7 personer med mulighed for en ekstra seng. Her er i alt 4 soveværelser og 2 badeværelser. I stueetagen finder du en dagligstue med åben pejs, vinterhave, spisestue med åben pejs, køkken med brændeovn og opvaskemaskine samt vaskerum. Alle værelse på denne etage har udgang til haven. På første sal finder du 3 soveværelser, hvoraf et af dem er med to adskilte senge, 1 enkeltværelse, badeværelse med hydromassagebadekar og et badeværelse med bruser. Alle soveværelser har aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map