Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Tenuta Cantagallo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården ligger malerisk midt i et landskab de fleste vil opfatte som typisk toscansk, præget af bløde bakker, vinmarker, olivenlunde og cypresser.

Mulighed for fysisk udfoldelse

I bakkerne der omgiver gården, er der et stort stisystem, således at man har rig mulighed for cykel- eller gåture. Det er også muligt at komme omkring på hesteryg da der er flere stalde i nærheden. På gårdens over 230 hektar jord er der desuden tennisbane/lille fodboldbane (banen kan bruges til begge formål, og om aftenen kan den oplyses), legeplads for børnene, vaskeri og parkeringsplads, for ikke at glemme en pool på 7 x 15 m, der omgives af mange solstole og overdækkede terrasser med borde og stole. Ved siden af poolen ligger receptionen hvor personalet gerne giver tips til udflugter eller restauranter. De arrangerer også vinsmagninger i de dertil indrettede lokaler på stedet, ligesom der store dele af året er restaurant på gården i weekenden.

Læs mere om Tenuta Cantagallo

Rummelige lejligheder

I den gamle hovedbygning ligger otte rummelige lejligheder hvis indretning tydeligt afspejler at vi er på landet i Toscana. Møblementet er simpelt og rustikt, men gedigent. For gæster der kommer forår eller efterår, skal det nævnes at der er muilghed for individuel opvarmning i lejlighederne. Alle lejlighederne har køkkenfaciliteter (bl.a. gaskomfur med el-ovn), badeværelse og fjernsyn privat terrasse med bord og stole. Oven for poolen er der desuden en fælles terrasse med udsigt over Capraia og Montelupo.

Lidt om afstande

Montelupo Fiorentino 2,5 km, Vinci 13 km, Firenze 25 km og Pisa 60 km. Fra stationen Montelupo-Capraia kan man komme med tog ind til Firenze på ca. 30 minutter.

Læs om lejlighederne på Tenuta Cantagallo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Tenuta Cantagallo

Læs personlige anmeldelser af Tenuta Cantagallo som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta Cantagallo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 20 anmeldelser fra Tenuta Cantagallo

Vores første ferie i Toscana.

Vi synes det var en stille og rolig ophold på vingaarden
Men der var mange “myg” hvor jeg hævet op og var meget generet af det.
Myggenet ved vinduerne var ikke helt tætte.
Men ellers var vi glade for , at være der og dejligt ,at vi havde en bil. Det giver frihed til ,at komme omkring i byen og bjergene.??

Læs mere

Dejlig ferie

Smukt placeret ligger Tenuta Cantagallo på toppen af en bakke med kig ud over olivenmarker og Montelupo. Dejlig rummelig og Toscana-autentisk lejlighed, pænt og rent. Privat terrasse - dog ikke ved lejligheden, men fint placeret med udkig mod syd og over poolen. I det det hele taget et rigtig dejligt sted. Vi vil ikke betænke os ved at vende tilbage igen. Montelupo er charmerende med lidt restauranter og keramikbutikker. Nemt med tog til Firenze og bil til fx Lucca, Pisa, San Gigminano og Cinque Terre.

Læs mere

Rustik charme og smukke omgivelser

Dejligt sted med masser af rustik italiensk charme, det er ikke luksus, men meget hyggeligt og der er en fantastisk udsigt. Der er ikke så mange gæster, så man har privatliv. Super god pool og Julia i receptionen er meget sød og hjælpsom. Stedet ligger tæt på Firenze, Pisa og Lucca, og det er nemt at komme dertil.

Læs mere

Suveræn beliggenhed

Fantastisk beliggenhed. Fine lejligheder og den mest utrolige udsigt.

Læs mere

Nostalgi...

Ferie i drømmeagtige rammer, meget roligt sted. Meget venlig velkomst. Super stor pool, dog er der nogle få lejligheder, der ikke råder over en liggestol. Lejligheden er fantastisk møbleret, mangler kun opvaskemaskine, en skam. Restauranten serverer lækker mad baseret på gårdprodukter. Mange myg, men myggenet for alle vinduer. Genialt. Fælles grill hvor der er sørget for alt; du skal bare købe kød.

Her kan du virkelig nyde ferien, med en udsigt, der får dig til at tabe pusten...

Læs mere

Madlavning

Hej,

Først og fremmest, vi havde et fantastisk ophold. Vi havde været der før og vidste, hvad der ventede os.
Jeg ville bestemt anbefale et besøg i Sienna, som ligger blot en time væk med tog.
Servicen var perfekt og restauranten var en meget behagelig overraskelse. Fantastisk mad!

Apropos madlavning. Det ville være rart, hvis køkkenet var bedre udstyret. Gryder og pander er gamle og slidte. Vi elsker at købe lokal mad og tilberede det på den italienske måde.

Internetforbindelsen er meget ustabil. Man kan ikke regne med den, når kontoret er lukket. I lejligheden havde en Wifi-router, men den er ikke forbundet til nettet?! Der er ikke noget "net-signal" i lejligheden!?! Vi fik at vide dette ikke er nødvendigt. Det er en kommentar fra en, som ikke forstår hvad de snakker om. (eksempelvis "ingen måde at se tv hvis der ikke er en antenne")

Vi vil med sikkerhed anbefale dette sted til vores venner.

Med venlig hilsen,
Frank Struys

Læs mere
 
search map