Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Tenuta Cantagallo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården ligger malerisk midt i et landskab de fleste vil opfatte som typisk toscansk, præget af bløde bakker, vinmarker, olivenlunde og cypresser.

Mulighed for fysisk udfoldelse

I bakkerne der omgiver gården, er der et stort stisystem, således at man har rig mulighed for cykel- eller gåture. Det er også muligt at komme omkring på hesteryg da der er flere stalde i nærheden. På gårdens over 230 hektar jord er der desuden tennisbane/lille fodboldbane (banen kan bruges til begge formål, og om aftenen kan den oplyses), bordtennisborde, legeplads for børnene, vaskeri og parkeringsplads, for ikke at glemme en pool på 7 x 15 m, der omgives af mange solstole og overdækkede terrasser med borde og stole. Ved siden af poolen ligger receptionen hvor personalet gerne giver tips til udflugter eller restauranter. De arrangerer også vinsmagninger i de dertil indrettede lokaler på stedet, ligesom der store dele af året er restaurant på gården i weekenden.

Læs mere om Tenuta Cantagallo

Rummelige lejligheder

I den gamle hovedbygning ligger otte rummelige lejligheder hvis indretning tydeligt afspejler at vi er på landet i Toscana. Møblementet er simpelt og rustikt, men gedigent. For gæster der kommer forår eller efterår, skal det nævnes at der er muilghed for individuel opvarmning i lejlighederne. Alle lejlighederne har køkkenfaciliteter (bl.a. gaskomfur med el-ovn), badeværelse og fjernsyn privat terrasse med bord og stole. Oven for poolen er der desuden en fælles terrasse med udsigt over Capraia og Montelupo.

Lidt om afstande

Montelupo Fiorentino 2,5 km, Vinci 13 km, Firenze 25 km og Pisa 60 km. Fra stationen Montelupo-Capraia kan man komme med tog ind til Firenze på ca. 30 minutter.

Læs om lejlighederne på Tenuta Cantagallo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map