Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Il Casale

 
Il Casale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Casale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capraia e Limite og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lidt over 1 km uden for den lille by Limite (der er 1200 meter til nærmeste pizzeria/restaurant) ligger den gamle gårdsbygning Il Casale i de bakker, hvor der produceres så uendeligt meget chianti-rødvin af typen kaldet Montalbano.

Olivenolie, genier og udsigt

Den gamle (men smukt istandsatte) bygning er en del af den 100 hektar store gård Borgo di Montereggi, hvis hovedaktivitet er fremstilling af olivenolie af fineste kvalitet. Vi er for resten kun 8 kilometer fra Vinci, hvor en vis Leonardo kom fra. Men rent bortset fra olie og renæssancemennesker, så er udsigten fra Il Casale fantastisk betagende, selv for Toscana!

Læs mere om Il Casale

Pool til både store og små

Her er selvfølgelig også grill og en flot, nyanlagt pool på 14 x 5 meter, som er godt forsynet med liggestole. Svømmebassinets dybde går fra 160 cm i den ene ende til 40 cm i den anden, så de mindste kan også være med. Udsigten fra den er virkelig betagende og en sand lise for sjælen.

Bo i lejlighed med egen terrasse lige uden for døren

Her er kun seks lejligheder i bygningen. De ligger alle i to plan med indgang i stueetagen, og de har alle privat udeplads med bord og stole foran bygningen. Lejlighederne råder alle over sat-tv og køkken med ovn,. Der er wi-fi internatadgang i haven ved pool men ikke i selve lejlighederne. Udover parkeringsplads finder du også adgang til fælles vaskemaskine.

Lejlighederne på Il Casale

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage / 1. sal med terrasse)

Den eneste toværelseslejlighed, der findes i huset, er ca. 45 m² stor og ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder vi stue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab). På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. Der er terrasse med bord og stole foran lejligheden i stueetagen.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage / 1. sal med terrasse)

Treværelseslejlighederne er ca. 60 m² stor og ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder vi stue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab), soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse med bruser og toilet. Der er terrasse med bord og stole foran lejlighederne i stueetagen. Der er fem lejligheder af denne type.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Il Casale

Læs personlige anmeldelser af Il Casale som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Casale. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 17 anmeldelser fra Il Casale

Fantastisk sted

Min mand og jeg var sammen med mine forældre på il Cassøe den 2. Uge i okt. Stedet overgik vores forventninger og var endnu bedre end på billederne. Fantastisk sted, jeg anbefaler til alle, og jeg vil selv besøge det igen. Meget valuta for pengene her sammen lignet med lignende steder.

Læs mere

Lækker pool

Stedet ligger skønt med en fantastisk udsigt. Poolen og området omkring poolen er meget rent og lækkert og lejligheden er fin. Stedet er rigtig dejlig og meget velholdt.
De eneste ting der ikke var i orden var udtrækssengen som var beregnet til to personer. Den var så elendig, at man ikke kan byde nogen at sove i den. Derudover er der meget lydt og man sidder meget tæt med de andre familier der også har lejet sig ind, så der var ikke så meget privatliv.

Læs mere

God plads og lækker pool

Il Casale var en ideel ramme om vores første tur til Toscana. Centralt placeret mellem Firenze, Lucca, San Gimignano osv. lidt oppe af en bjergside, så der var ro og en skøn udsigt, men samtidig tæt på indkøbsmuligheder og hovedveje.
Lejlighederne var store og rummelige, med alt det nødvendige udstyr. Eneste minus var, at der ikke fandtes aircondition, men bare en enkelt ventilator, så nogle nætter var rigeligt varme. Der var en meget afslappet stemning på stedet - kun 5 af 6 lejligheder var udlejede og der var god plads til alle. Til nogle måltider flyttede man havemøblerne ned i skyggen fra havens træer og ved poolen var det aldrig et problem at kombinere leg og afslapning. Poolen er stor ift. antallet af gæster og havde tre dybdeniveauer, så vores 4 børn mellem 7-15 år havde en fantastisk uge med timevis af leg i poolen fra morgen til sen aften. Sol, varme, pool, italiensk is, rødvin, pizza, middelalderbyer og shopping blev fast indhold på dagene på Il Casale, og en rutine, som vi gerne gentager!

Læs mere

Stille og smukt feriested

Der er smukt, rent, masser af plads, sødt og hjælpsomt personale - både hos In Italia og på selve stedet. Vi har virkelig nydt vores uge. Vi kan varmt anbefale en løbetur langs floden samt shopping og spisning i hyggelige Empoli. Il Casale ligger kun ca. en times kørsel fra Lucca, der altid er et besøg værd. Fra Montelupo kører der tog til Firenze en gang i timen. Turen tager 22 min. Vi kommer helt sikkert retur til skønne Il Casale.

Læs mere

Dejligt sted

Dejligt sted, med gode lejligheder og dejligt udenomsarealer. Skøn pool. Rigtig fin modtagelse og dejligt at ejerne kommer rundt for at se at gæsterne har det godt.
God belligenhed i forhold til sightseeing i byerne. Nærliggende by Capraia e Limite har fine restauranter og supermarkeder.
Alt i alt et dejligt sted at holde ferie. Vi kommer gerne igen, formentlig næste år.

Læs mere

Dejligt sted super hjælpsomme ejer

Læs mere
 
search map