Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Il Casale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lidt over 1 km uden for den lille by Limite (der er 1200 meter til nærmeste pizzeria/restaurant) ligger den gamle gårdsbygning Il Casale i de bakker, hvor der produceres så uendeligt meget chianti-rødvin af typen kaldet Montalbano.

Olivenolie, genier og udsigt

Den gamle (men smukt istandsatte) bygning er en del af den 100 hektar store gård Borgo di Montereggi, hvis hovedaktivitet er fremstilling af olivenolie af fineste kvalitet. Vi er for resten kun 8 kilometer fra Vinci, hvor en vis Leonardo kom fra. Men rent bortset fra olie og renæssancemennesker, så er udsigten fra Il Casale fantastisk betagende, selv for Toscana!

Læs mere om Il Casale

Pool til både store og små

Her er selvfølgelig også grill og en flot, nyanlagt pool på 14 x 5 meter, som er godt forsynet med liggestole. Svømmebassinets dybde går fra 160 cm i den ene ende til 40 cm i den anden, så de mindste kan også være med. Udsigten fra den er virkelig betagende og en sand lise for sjælen.

Bo i lejlighed med egen terrasse lige uden for døren

Her er kun seks lejligheder i bygningen. De ligger alle i to plan med indgang i stueetagen, og de har alle privat udeplads med bord og stole foran bygningen. Lejlighederne råder alle over sat-tv og køkken med ovn,. Der er wi-fi internatadgang i haven ved pool men ikke i selve lejlighederne. Udover parkeringsplads finder du også adgang til fælles vaskemaskine.

Lejlighederne på Il Casale

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage / 1. sal med terrasse)

Den eneste toværelseslejlighed, der findes i huset, er ca. 45 m² stor og ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder vi stue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab). På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. Der er terrasse med bord og stole foran lejligheden i stueetagen.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage / 1. sal med terrasse)

Treværelseslejlighederne er ca. 60 m² stor og ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder vi stue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab), soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse med bruser og toilet. Der er terrasse med bord og stole foran lejlighederne i stueetagen. Der er fem lejligheder af denne type.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map