Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Fattoria Castellina

Pris fra pr. pers.
Hver lejlighed har en havepavillon med bord og stole Flot udsigt fra den store have Rustikke, gedigne lejligheder Pool med udsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Landskabet i denne del af Toscana er betagende. Bakkerne er store, monumentale og imponerende. Midt i dette smukke område ligger gården Fattoria Castellina, der fremstiller en række gode røde og hvide vine samt olivenolie af høj kvalitet. Hele produktionen er økologisk.

Deltag i vinsmagningen

Ud over landbrugsaktiviteten har Fattoria Castellina også en række gedigne lejligheder indrettet i et par gamle istandsatte bondehuse til udlejning på ugebasis. De er alle præget af samme gode kvalitet og grundighed, som karakteriserer gårdens vine og olie (gæsterne inviteres for resten til en guidet vinsmagning en gang om ugen, og det er en yderst spændende oplevelse at smage de mange forskellige økologiske vine). Også i valget af havemøbler ses sansen for kvalitet, for de er alle i træ og metal (ingen plastik her!). I haven rundt om bygningerne står der gode havepavilloner med borde og stole til alle lejlighederne. I den særdeles store have finder vi også et svømmebassin på 17 x 8 meter (1,20 meter dybt), som er omgivet af liggestole. Også herfra er udsigten smuk.

Nyd udsigten

Lejlighederne er generelt yderst rummelige og sobre, møblementet er over middel, og alle køkkenhjørner er opmurede. Der er myggenet for alle vinduer. Gæsterne kan bevæge sig frit rundt på gårdens i alt 100 hektar og nyde vinmarkerne, olivenlundene og udsigten, som vi ikke kan undgå at nævne gang på gang.

Beliggenhed og spisested

Vi befinder os for øvrigt ca. 3½ km fra byen, hvor der er restaurant og indkøbsmuligheder, og de omkring 800 meter grusvej, der adskiller gårdsbygningerne fra den lille landevej sikrer, at her er ophøjet fred og ro. Ved indkørslen fra landevejen ligger Fattoria Castellinas restaurant, den har ikke faste åbningstider, men retter sig efter gæsternes ønsker: Er der nok, som ønsker at spise der, er den åben, og menuen er til forhandling!

Læs om lejlighederne på Fattoria Castellina

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Tenuta Cantagallo

Capraia e Limite, Toscana

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Anbefalinger til dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map