Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Fattoria Castellina

Hver lejlighed har en havepavillon med bord og stole Flot udsigt fra den store have Rustikke, gedigne lejligheder Pool med udsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Landskabet i denne del af Toscana er betagende. Bakkerne er store, monumentale og imponerende. Midt i dette smukke område ligger gården Fattoria Castellina, der fremstiller en række gode røde og hvide vine samt olivenolie af høj kvalitet. Hele produktionen er økologisk.

Deltag i vinsmagningen

Ud over landbrugsaktiviteten har Fattoria Castellina også en række gedigne lejligheder indrettet i et par gamle istandsatte bondehuse til udlejning på ugebasis. De er alle præget af samme gode kvalitet og grundighed, som karakteriserer gårdens vine og olie (gæsterne inviteres for resten til en guidet vinsmagning en gang om ugen, og det er en yderst spændende oplevelse at smage de mange forskellige økologiske vine). Også i valget af havemøbler ses sansen for kvalitet, for de er alle i træ og metal (ingen plastik her!). I haven rundt om bygningerne står der gode havepavilloner med borde og stole til alle lejlighederne. I den særdeles store have finder vi også et svømmebassin på 17 x 8 meter (1,20 meter dybt), som er omgivet af liggestole. Også herfra er udsigten smuk.

Læs mere om Fattoria Castellina

Nyd udsigten

Lejlighederne er generelt yderst rummelige og sobre, møblementet er over middel, og alle køkkenhjørner er opmurede. Der er myggenet for alle vinduer. Gæsterne kan bevæge sig frit rundt på gårdens i alt 100 hektar og nyde vinmarkerne, olivenlundene og udsigten, som vi ikke kan undgå at nævne gang på gang.

Beliggenhed og spisested

Vi befinder os for øvrigt ca. 3½ km fra byen, hvor der er restaurant og indkøbsmuligheder, og de omkring 800 meter grusvej, der adskiller gårdsbygningerne fra den lille landevej sikrer, at her er ophøjet fred og ro. Ved indkørslen fra landevejen ligger Fattoria Castellinas restaurant, den har ikke faste åbningstider, men retter sig efter gæsternes ønsker: Er der nok, som ønsker at spise der, er den åben, og menuen er til forhandling!

Læs om lejlighederne på Fattoria Castellina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Tenuta Cantagallo

Capraia e Limite, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map