Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Fattoria Castellina

Hver lejlighed har en havepavillon med bord og stole Flot udsigt fra den store have Rustikke, gedigne lejligheder Pool med udsigt
 
Fattoria Castellina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Castellina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capraia e Limite og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landskabet i denne del af Toscana er betagende. Bakkerne er store, monumentale og imponerende. Midt i dette smukke område ligger gården Fattoria Castellina, der fremstiller en række gode røde og hvide vine samt olivenolie af høj kvalitet. Hele produktionen er økologisk.

Deltag i vinsmagningen

Ud over landbrugsaktiviteten har Fattoria Castellina også en række gedigne lejligheder indrettet i et par gamle istandsatte bondehuse til udlejning på ugebasis. De er alle præget af samme gode kvalitet og grundighed, som karakteriserer gårdens vine og olie (gæsterne inviteres for resten til en guidet vinsmagning en gang om ugen, og det er en yderst spændende oplevelse at smage de mange forskellige økologiske vine). Også i valget af havemøbler ses sansen for kvalitet, for de er alle i træ og metal (ingen plastik her!). I haven rundt om bygningerne står der gode havepavilloner med borde og stole til alle lejlighederne. I den særdeles store have finder vi også et svømmebassin på 17 x 8 meter (1,20 meter dybt), som er omgivet af liggestole. Også herfra er udsigten smuk.

Læs mere om Fattoria Castellina

Nyd udsigten

Lejlighederne er generelt yderst rummelige og sobre, møblementet er over middel, og alle køkkenhjørner er opmurede. Der er myggenet for alle vinduer. Gæsterne kan bevæge sig frit rundt på gårdens i alt 100 hektar og nyde vinmarkerne, olivenlundene og udsigten, som vi ikke kan undgå at nævne gang på gang.

Beliggenhed og spisested

Vi befinder os for øvrigt ca. 3½ km fra byen, hvor der er restaurant og indkøbsmuligheder, og de omkring 800 meter grusvej, der adskiller gårdsbygningerne fra den lille landevej sikrer, at her er ophøjet fred og ro. Ved indkørslen fra landevejen ligger Fattoria Castellinas restaurant, den har ikke faste åbningstider, men retter sig efter gæsternes ønsker: Er der nok, som ønsker at spise der, er den åben, og menuen er til forhandling!

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Fattoria Castellina

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Castellina som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Castellina. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 24 anmeldelser fra Fattoria Castellina

Hyggeligt sted

Det er et dejligt hyggeligt lille sted hvor man føler sig utrolig velkommen. Familien var meget venlig og hjælpsomme med alt. Lejligheden var stor og rummelig og der fungere godt med et lille barn

Læs mere

Skønt fredeligt sted

Dejligt fredeligt familiedrevet sted. Udsigten er fantastisk og familien især Elisabetta og hendes datter vil gøre alt der står i deres magt for at gøre det bedste for deres gæster. Vi oplevede at der var en del danskere, der kommer tilbage år efter år fordi det er så dejligt et sted. Vi bestilte mad fra Elisabetta to gange og det skal opleves. Toscansk mad når det smager bedst. Der er rigeligt til to dage. Vi var også til vinsmagning hos dem og det var også en oplevelse i sig selv.
Selve lejligheden kunne godt trænge til en overhaling, men det fungerede. Man skal som dansker vænne sig til at når en Italiener siger at noget er færdigt kl. 13 f.eks så kan det godt være at kl. bliver 14.30 før der sker noget.

Læs mere

Charmerende og personligt.

Utrolig varm velkomst af værtinden Elisabetta. Fredfuldt med udsigt over vingårdene og dalen. Charmerende bolig med skøn atmosfære. Herlig pool! God beliggenhed til at gøre dagsudflugter til Toscanas højdepunkter.

Læs mere

Hjertevarme og passion

Vi har rejst meget i Italien og er altid blevet mødt med venlighed og åbne arme - men denne gang krøb værtinden Elisabeth og datteren Elinora helt ind under huden på os. Deres passion for Fattoria Castellina og respekten for naturen, hvor de dyrker økologisk vin og olie afspejler sig i hele deres væremåde. To gange i løbet af ugen havde vi egen kok, da Elinora kokkererede typiske Toscanske retter kun til os, som blev serveret under pavillionen foran lejligheden. Kan varmt anbefale dette fredfulde sted, hvis ønsket er at komme helt ud på landet for at slappe af og nyde brisen om aftenen. Selvom lejligheden var lidt slidt og sengen havde set bedre dage, blev det langt opvejet af værternes hjertelighed.

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria Castellina

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria Castellina

Læs mere
 
search map