Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Casa Elisabetta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vin med historie og udvikling

Vingården Fattoria Castellina spreder sig over ikke mindre end 110 hektarer, hvoraf over halvdelen har fået lov til at ligge hen som skov, mens 10 hektar til korn, 30 hektar er olivenlunde og 10 hektar bruges til vinmarker. Især sidstnævntes historie er fascinerende, for de er gået fra at ligge fuldkommen i forfald, da Fabio kastede sig over arbejdet i 1996 til at blive en velfungerende produktion og endelig fra 2004 til at stille og roligt at overgå til biodynamisk produktion. De af os, som har været så heldige at opleve en vinsmagning med vine fra "før og efter", er forblevet forbløffede: Det kan godt være at økologisk og biodynamisk ofte intet har at gøre med kvaliteten, kun med etik og moralske principper, men når det kommer til Fabios vine, så er forskellen virkelig bemærkelsesværdig.

Et autentisk ophold

Ud over den omfattende landbrugsproduktion har de på Fattoria Castellina også indrettet en række lejligheder til udlejning. De fleste af dem ligger samlet og har adgang til en stor panoramisk pool (se Fattoria Castellina), men som tilfældet så ofte er med gamle godser, så består også dette af flere bygninger, og 400 meter fra den centrale kerne af ni lejligheder finder vi denne gamle bygning, hvor Fabio og hans familie bor i den ene del, mens den anden del er indrettet til udlejning. Når du bor her, har du således den meget toscanske Fabio som nabo og naturligvis adgang til den store pool ved de andre lejligheder, men du har også adgang til en beskeden pool på 10 meter i diameter (120 cm dyb) lige uden for døren; den deler du kun med Fabio og familie samt beboerne i én anden lejlighed i Casa Elisabetta.

Lejligheden på Casa Elisabetta

Fireværelseslejlighed med 10 sovepladser

Ligger i tre plan med indgang i stueetagen. Her finder vi en stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et gennemgangsværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. På tagetagen er der et åbent rum med to dobbeltsenge og endnu et badeværelse. På tagetagen er der aircondition, mens der på de to andre etager er ventilatorer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Cantine Cesani

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Podere S. Emilia

Terricciola

search map