Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Casa Elisabetta

 
Casa Elisabetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Elisabetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capraia e Limite og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vin med historie og udvikling

Vingården Fattoria Castellina spreder sig over ikke mindre end 110 hektarer, hvoraf over halvdelen har fået lov til at ligge hen som skov, mens 10 hektar til korn, 30 hektar er olivenlunde og 10 hektar bruges til vinmarker. Især sidstnævntes historie er fascinerende, for de er gået fra at ligge fuldkommen i forfald, da Fabio kastede sig over arbejdet i 1996 til at blive en velfungerende produktion og endelig fra 2004 til at stille og roligt at overgå til biodynamisk produktion. De af os, som har været så heldige at opleve en vinsmagning med vine fra "før og efter", er forblevet forbløffede: Det kan godt være at økologisk og biodynamisk ofte intet har at gøre med kvaliteten, kun med etik og moralske principper, men når det kommer til Fabios vine, så er forskellen virkelig bemærkelsesværdig.

Et autentisk ophold

Ud over den omfattende landbrugsproduktion har de på Fattoria Castellina også indrettet en række lejligheder til udlejning. De fleste af dem ligger samlet og har adgang til en stor panoramisk pool (se Fattoria Castellina), men som tilfældet så ofte er med gamle godser, så består også dette af flere bygninger, og 400 meter fra den centrale kerne af ni lejligheder finder vi denne gamle bygning, hvor Fabio og hans familie bor i den ene del, mens den anden del er indrettet til udlejning. Når du bor her, har du således den meget toscanske Fabio som nabo og naturligvis adgang til den store pool ved de andre lejligheder, men du har også adgang til en beskeden pool på 10 meter i diameter (120 cm dyb) lige uden for døren; den deler du kun med Fabio og familie samt beboerne i én anden lejlighed i Casa Elisabetta.

Lejligheden på Casa Elisabetta

Fireværelseslejlighed med 10 sovepladser

Ligger i tre plan med indgang i stueetagen. Her finder vi en stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et gennemgangsværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. På tagetagen er der et åbent rum med to dobbeltsenge og endnu et badeværelse. På tagetagen er der aircondition, mens der på de to andre etager er ventilatorer.

 
 

Gæstebedømmelser af Casa Elisabetta

Læs personlige anmeldelser af Casa Elisabetta som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Elisabetta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Italiensk hygge i dejlige omgivelser.

Super dejligt sted med egen pool. Dejlig lejlighed i italiensk stil i tre etager. Udlejeren er utrolig imødekommende og rar. Poolen og haven ligger omgivet af oliventræer og vindruemarker.

Læs mere
 
search map