Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Borgo di Montereggi

 
Borgo di Montereggi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo di Montereggi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capraia e Limite og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os to km uden for den lille by Limite sull'Arno, hvor du finder restaurant-pizzeria og et par dagligvarebutikker, og gårdens beliggenhed er virkelig privilegeret: Du er 500 meter fra landevejen, hvilket gør at du let kommer omkring, uden at du generes af nogen trafikstøj.

Tiderne skifter

Den gamle gård var indtil 1970'erne beboet af bondefamilier, men flugten fra landet til byen gjorde, at den til sidst blev forladt og siden gennemgribende istandsat til ferieudlejning. Det kan vi glæde os over i dag. Men landbruget er nu ikke helt forsvundet, for på gårdens store jorden dyrkes oliven til god olie og druer til dejlig vin.

Læs mere om Borgo di Montereggi

Gode lejligheder og bedre udendørsområder

Lejlighederne er helt simple, men gennemført gedigne, med et praktisk møblement, køkkenhjørner med fire gasblus, ovn og et køleskab (forholdsvis lille). De har desuden satellit-tv, men ellers byder de ikke på så megen moderne komfortartikler. De har alle bord og stole tilknyttet, for lejlighederne i stueetagen lige ved døren, dem på første etage skal man først ned af trapperne før man finder dem på græsplænen foran bygningerne. I haven finder du også fire store (meget store) griller til fælles brug og en 15x 8 meter stor pool med en dybde fra 110 til 160 cm samt et børneområde med dybde helt ned til 10 cm, der er omgivet af en stor terrasse med solsenge og parasoller. Der er for resten også Wi-Fi ved poolen.

Læs om lejlighederne på Borgo di Montereggi

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Borgo di Montereggi

Læs personlige anmeldelser af Borgo di Montereggi som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo di Montereggi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Borgo di Montereggi

Bedømmelse af Borgo di Montereggi

Læs mere

Dejlige Montereggi

Vi havde en fantastisk uge: 2 lejligheder til 8 ialt. 3 børn og 5 voksne. Personalet var utroligt imødekommende. Lejlighederne store og veludrustet. Herlig pool og masser af plads omkring os, selv om der var fuldt booked! Det eneste vi kunne savne er aircondition ellers intet. Empolis marked om torsdagen er en seværdighed, hvis man ikke skal nå alle de mange andre i nærheden. Vi kommer meget gerne igen.
In-Italia er altid søde med hjælp og vejledning ??????

Læs mere

Fantastisk oplevelse i dejlige omgivelser

Vi er nu vendt hjem fra en fantastisk uge på Borgo Di Montereggi. Vi har været meget tilfredse med både bookingforløbet og opholdet. Der var gode informationer fra In-Italia.

Det var en dejlig stor lejligheden, som var rigtig pæn og velholdt. Den var ren og udstyret med det som vi havde behov for. Fin beliggenhed i meget rolige omgivelser med en fantastisk udsigt til både bjerge og by. Der var meget pæne og velholdte udendørs arealer - vi nød vores to terrasser, som gjorde, at vi altid kunne finde både sol og skygge. Fin poolområde, hvor vi kunne blive kølet lidt af efter en varm dag.

Med fordel kunne værterne ved ankomsten fortælle kort om lokalområdet, og give nogle råd og tips til f.eks. indkøbsmuligheder, spisesteder, seværdigheder mv.

Stedet kan varmt anbefales.

Læs mere

Charmerende og pragfuldt sted

Et fantastisk sted hvis man ønsker afslapning og hygge med familien.
Var afsted i 7 dage med 2 børn på 14 år. De hyggede igennem i den grad.
Poolen er det absolut vigtigste ved feriestedet. Lejlighederne er sparsommeligt
indrettet, men det fungerer fint. Stedet er nemt at finde. Værterne er søde og venlige.
Vi ankom 2 timer for tidligt, men fik alligevel nøglerne til lejligheden.

Læs mere

småt men godt

Stedet er helt fantastisk, beliggenheden fås ikke bedre;-) Vi var dog glade for at vejret var med os, da vi havde fået stedets absolut dårligste og mindste lejlighed. De andre lejligheder på stedet er større og i bedre stand, hvilket desværre ikke fremgik, da vi skulle bestille hvilken lejlighed vi ville bo i. Lejlighedem Malva var så lille at man ikke kunne komme ud af døren til lejligheden når børnene var lagt i seng i slå ud sengen i køkkenet.... 14 dage i regnvejr ville have været et sandt mareridt, både på grund af størrelsen, men også fordi det regnede ind ad døren.... Heldigvis var vejret godt og vores udendørs omgivelser var helt i top;-)

Læs mere

Fantastisk sted med en formidabel beliggenhed

Vi havde 14 fantastiske dage her - lejligheden var veludstyret også med fornuftigt køkkengrej. Der var bord og stole til begge sider af lejligheden og en formidabel udsigt på alle tider af dagen.
Ejerne var varme, venlige og hjælpsomme, og fulgte løbende op på om alt var godt.

En rigtig god beliggenhed i forhold til udflugter til Pisa, Firenze, Siena og Lucca. Og glem endelig ikke Vinci - Leonardo da Vinci's fødeby, hvor der ligger et fantastisk museum. Og en by der i sig selv ligger smukt.

Der er gode togforbindelser fra Montelupo, og i Montelupo ligger en fantastisk restaurant - hvor det alle ugedage er nødvendigt at bestille bord i god tid - Osteria Livornese Ristorante, Viale Umberto 1, 2 - Montelupo Fiorentina (FI)

Læs mere
 
search map