Anmeldelser af Le Palaie

 
Le Palaie er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Palaie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capolona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Palaie

Læs personlige anmeldelser af Le Palaie som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Palaie. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Thomas og familien fra Tølløse boede på Le Palaie i Capolona fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi har været rigtig glade for opholde i Capolona. Det var et smukt, gammelt sted, med tilpas antal gæster (4 familier i alt per gang).

Dejlig, ren swimmingpool. Flot lejlighed. Søde og hjælpsomme ejere af stedet.

Masser af muligheder i området. Kan anbefale stedet til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Gerhard og familie fra Roskilde boede på Le Palaie i Capolona fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Vores ophold var fint, det var et dejligt område, og forholdene var som udgangspunkt også i orden. Jeg skal dog ikke undlade at gøre opmærksom på, at køkken-redskaberne (herunder en fornuftig kniv) uden problemer kunne forbedres for ganske få midler.
Men mest alvorligt, vil vi klage over sengen i det der kaldes soveværelset, og anbefale at den hurtigst muligt bliver udskiftet, den var ganske enkelt ikke acceptabel, det mindede mest af alt om en mellemting mellem en tømrerflåde og en europapalle, som man ikke kan byde gæster at skulle sove på i 7 dage - i forbindelse med afrejse har vi også påpeget dette forhold for udlejeren.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map