Agriturismo i Capolona i Toscana

Le Palaie

 
Le Palaie er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Palaie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capolona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Palaie ligger i bjergene, ca. 1,5 km fra den lille by Capolona, hvor du finder indkøbsmuligheder og spisesteder. Ønsker du et større udbud af forretninger og restauranter, kan du køre til den dejlige by Arezzo (12 km derfra), som absolut er et besøg værd.

Husets ejere er en familie, der har boet på gården i mere end 400 år, og de er meget stolte af huset og de traditioner, der knytter sig til det. De dyrker endnu jorden omkring ejendommen og producerer især olivenolie og vin.

Læs mere om Le Palaie

Gården har således altid været beboet og dette mærkes tydelig. Pejsen, de gamle stenmure og stuerne fremstår endnu rustikke og stemningsfulde med træbjælker og cotto, og er med til at lade den toskanske sjæl leve i huset. Den eneste moderne komfort, der er kommet til senere, er svømmebassinet, som ligger på et dejligt udsigtsted ved hovedbygning og laden. Aircondition er der ikke behov for i disse højder, ligesom de tykke stenmure hjælper til at holde varmen ude.

Lejlighederne er alle rummelig og råder over have med havemøbler (bord og stole). Haven til lejlighederne Edera og Cipresso ligger ganske uforstyrret, men også haven til de øvrige lejligheder nyder godt af den fredelige atmosfære, der hersker på stedet.

Skjul teksten
 
 
search map