Anmeldelser af Il Pozzo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fantastisk sted - gå ikke glip af denne perle

Super hyggelig lille oase midt i oliventræer og vinranker. Værten Carla er helt fantastisk, virkelig service-minded og god til at foreslå ture eller hjælpe med andre ting. Hun bager kage til en, som står klar i lejligheden ved ankomst og man kan hente renset vand fra den nærliggende kilde fra gården.

Vi var der med tre børn på 0, 3 og 7 og de elskede det. Altfra swimmingpoolen til at de bare kunne løbe frit rundt på området og finde katte eller klappe Carlas hunde.

Carlas mor kommer et par gange om ugen for at lave lokal toscansk økologisk mad. Lidt sent om aftenen for vores børn, som alle faldt i søvn, men så kunne vi nyde en god middag mens de sov i lejligheden med alarm på. Pizzaaftenen var virkelig hyggelig!

Vi havde håbet det lå lidt tættere på byen, så vi kunne gå derned og spise, men det var simpelthen for langt med tre børn og lidt for mange bakker til det.

Capolona som feriedestination

Vi skar gevaldigt ned på ambitioner om hvor langt og hvor vi skulle hen. Vi endte med Arezzo og Poppi, fine steder begge to og tæt på gården.

Carla arrangerede, at vires unger kunne komme ud at ridde på hest en dag, hvilket var en virkelig god oplevelse, hvor de også fik lov at strigle og give hesten mad efterfølgende.

Il Pozzo
Rent og pænt

Alt var fint ved ankomst.
Gæstfrihed

Kunne ikke blive bedre
Beliggenhed

Lidt tættere på så havde det været en femmer
 
Selve indkvarteringen på Il Pozzo
Treværelseslejlighed Malva med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Rigtig god forbindelse med egen router
Pool (evt. sæsonåben)

Genialt med egne liggestole
Restaurant

Dejlig mad
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Il Pozzo
 
search map