Anmeldelser af Il Pozzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Pozzo

Læs personlige anmeldelser af Il Pozzo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Pozzo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kjeld og Lissy fra Aalestrup boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 16. til d. 23. maj 2011.

Vi har haft en fantastisk tur til "Il Pozzo", der er et af de skønneste steder, vi har ferieret. For det første ligger stedet jo fantastisk smukt,
for det andet er alle lejligheder restaureret på smukkeste vis. - Men det, der betog os allermest, var den hjertelige betjening, vi fik af den
unge Carla, der gjorde alt for, at vi skulle føle os veltilpas. - Hun bagte kage til os og bragte os kaffe, the og mælk, da vi ankom på et tidspunkt,
hvor der ikke var åbent i forretningerne. - Et par gange om ugen kom "mor Rosa" og lavede mad i restauranten, og det var virkelig en fornøjelse at
deltage i de måltider, og man følte sig nærmest som en del af deres familie.

Der er tænkt på ALT på det sted . Selv en "vandaftapnings-maskine" var der, hvor vi kunne tappe drikkevand - med eller uden brus. - Det bedste vand,
vi har fået!
Vi har kun ros tilovers for stedet og vil meget gerne tilbage dertil igen.
Vi kan forøvrigt fortælle, at Carla er utrolig glad for samarbejdet med "In-Italia", hvilket hun gav udtryk for flere gange.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ken og familie fra Esbjerg N boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 11. til d. 21. juli 2010.

For andet år i træk var vi hos Carla på Il Pozzo i Capolona. Intet nyt, bare ren nydelse – pool, have, omgivelser og værelser er som Mamma Veneri’s tiramisu, fantastisk. Derudover er det en fornøjelse at opleve en naturtro lokalbefolkning der ikke lader sig præge af turister, grundet det ringe antal, skønt – som at have stedet for sig selv.
De varmeste anbefalinger til stedet og in-italia for endnu en fabelagtig og gnidningsfri ferie!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jesper og familien fra Horsens boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 14. til d. 20. juni 2010.

Vi havde en dejlig tur. Capolona er en hyggelig lille by, som byder på ægte italiensk charme. De omkring liggende byer Arezzo og Poppi byder også på mange lokale oplevelser. Så vi havde ikke lyst til at kører til de større byer, for at se på deres seværdigheder.
Opholdsstedet var dejligt og levede helt op til vores forventninger. Det var velholdt og pænt. Carla er en god vært og hendes mad er pragtfuld.
Vi er lidt godt vant hjemmefra med hensyn til liggekomfort, så det vil være en fordel at medbringe en form for en lille topmadras. Deres senge er lidt hårde
Der var et andet dansk par i Capolona, som også før havde rejst med "in-italia" og roste jeres rejsebureau. Vi kan godt lide jeres opfølgning og hurtige svartider.

Vores næste rejse bliver højest sandsynlig også med jeres rejsebureau. Så tak for en korrekt beskrivelse af stedet Il Pozzo, det levede op til vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anette og familie fra Birkerød boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Det var to super steder.
Il Pozzo er også lækkert og i orden. Carla er meget serviceminded. Vi spiste der et par gange, og det var super duper mad, vi fik serveret, og det kan anbefales. Stedet er vældigt hyggeligt, og det må være hendes arrangementer, der trækker op :-) Man fornemmer, at der kommer mange gengangere - talte med et par stykker.. Her er man tættere på by, Arezzo og shoppingmuligheder og outlets.

Alt i alt lækre steder - der mangler bare lige et Disneyland/seaworld for ungerne :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Søren N. og familie fra Køge boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 25. juli til d. 3. august 2009.

Vores familie på 4 har efterhånden været i Italien en del gange - indtil i år, hver gang et nyt sted. Men i år måtte vi opleve Carla's agriturismo endnu en gang - og vi blev ikke skuffede. Alt sad lige i skabet - lige fra den hjemmebagte kage ved ankomst, over det dejlige poolområde til de hyggelige aftener med det store udtræk af lokale specialiteter (på billedet er der dækket op).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anette og familien fra Albertslund boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 20. juli til d. 3. august 2009.

Vi har haft et fantastisk ophold på Il Pozzo. Vores forventninger var høje og vi må sige at virkeligheden oversteg disse. Stedet i sig selv er smagfuldt indrettet. Alt er rent, lækkert og hyggeligt.

Beliggenheden er fabelagtig. En udsigt så smuk er ikke til at beskrive med ord. Carla er en perfekt "vært" som formår at få alle til at føle sig velkommen. Maden som kan indtages på stedet tre gange ugentlig er yderst velsmagende og varieret. Stedet har egen kilde, så man kan hente koldt vand hele døgnet - noget vi satte stor pris på.

Capolona er en ok by. Der er, hvad man skal bruge af forretninger, og da turisterne er få, er priserne yderst rimelige. Indenfor en rimelig køreafstand er der rig mulighed for at besøge interessante byer og steder. Vi var særligt begejstrede for en tur til klosteret på La Verna.

Både vi og vores børn har nydt opholdet på Il Pozzo, og vi er enige om, at det ikke er sidste gang, vi besøger dette skønne sted.

Med hensyn til servicen hos In-Italia har den været upåklagelig. Hurtig respons på henvendelser og god vejledning har været gennemgående.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Ole og familie fra København Ø boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 11. til d. 25. juli 2009.

Vi havde en rigtig god ferie og har været supertilfredse med Jeres imødekommende og kompetente service. Jeres info mv. om alle steder holdt på alle måder, og vi var begejstrede for både Il Pozzo og Garda Sporting Hotel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Marie og familie fra Horsens boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi har vist ikke så meget andet at sige, end at det var en dejlig tur, et skønt sted at bo (både Il Pozzo og området), og at det bestemt har levet op til forventningern. Vi håber at kunne besøge stedet igen.
Det praktiske var vi også fuldt tilfredse med - og dejligt vi kunne låne børnestole på stedet. Tak for en god tur!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map