Anmeldelser af Il Pozzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Pozzo

Læs personlige anmeldelser af Il Pozzo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Pozzo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Il Pozzo

Capolona som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Il Pozzo

Capolona som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hans og Turid fra Horsens boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 18. til d. 26. maj 2012.

Vi boede vi på ”Il Pozzo”, hvilket kan anbefales. Stedet er utroligt smukt og der er en varme og gæstfrihed på stedet, som man kan lede længe efter. Det dejlige og smukt beliggende svømmebassin fristede, men var ikke varmt nok endnu. Iskoldt kildevand med og uden brus og skønne hjemmelavede italienske middage var med til at gøre opholdet til noget særligt. Vi kommer gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mia og rejsefælle fra Valby boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 13. til d. 18. april 2012.

Selvom vejret ikke var optimalt, så må jeg sige at vores ophold var upåklageligt! Carla (husværten) er det sødeste menneske, hjælpsom, gode engelsk kundskaber og generelt et positivt menneske. Da vi ankom var der hjemmebagt kage og tændt for varmen på forhånd, det må jeg nok sige var betænksomt. Derudover havde hun gode fif til outlets, markeder og generelt fingeren på pulsen med aktiviteter i området. Hun gav sig god tid og kom ind og sad ved vores bord og lyttede til vores ønsker og gav derefter gode råd/fif til vores videre aktiviteter. Faciliteterne var rigtig gode og selve området var super lækkert med vandrestier, hesteridning, legeplads, udendørsfitness og udsigten var fantastisk! Jeg kan kun på det varmeste anbefale stedet til andre og jeg er sikker på at det ikke bliver sidste gang jeg besøger Carla.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Børge og Ida fra Virum boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 16. til d. 21. oktober 2011.

Vi har været meget tilfredse med opholdet på Il Pozzo, specielt kan vi fremhæve den ualmindelig gode mad på stedet. Der er også stor hjælpsomhed på stedet. Dejlig natur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens og familien fra Vojens boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 27. august til d. 3. september 2011.

Turen gik som den skulle.
Jeres service var god og stedet var som beskrevet.
Regn med at høre fra os igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Jesper og rejsefællen fra Sønderborg boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 27. juni til d. 2. juli 2011.

Vi havde en dejlig tur til Capolona med ophold på Il Pozzo, som ligger rigtig skønt i bjergene. Der var ikke noget at udsætte på lejligheden/huset , alt var i orden. Fik en varm velkomst af Carla som havde godt styr på tingene og meget hjælpsom. Hveranden dag kommer Mama Rosy og laver mad, det kan klart anbefales at spise med, alt er hjemmelavet fra bunden og smager så godt, tiramisuen tager virkelig kegler. (MUMS!)

Det eneste "negative" var at vi kom for at få ro og slappe af og det er absolut ikke nemt, når 3 store danske børne familier også er tilstede,
så beskrivelsen "et afslappet ophold" holder ikke helt!

Ellers tak for god og hurtig ekspedition af In-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og familie fra Roskilde boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 29. juni til d. 5. juli 2011.

Vi er super tilfredse med det hele, både hvad angår kontakten til in-italia og med jeres service generelt, og også hvad angår selve opholdet på Il Pozzo.

Det var anden gang vi besøgte Il Pozzo (første gang var i 2006), og vi blev heller ikke skuffede denne gang. Stedet er fortsat helt i top, og den daglige leder (Carla) med sit imødekommende og service-mindede væsen gør oplevelsen fuldendt. Et stort plus er de aftener, hvor der bliver serveret mad i restauranten, og hvor der bliver kræset med alskens lokale specialiteter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kjeld og Lissy fra Aalestrup boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 16. til d. 23. maj 2011.

Vi har haft en fantastisk tur til "Il Pozzo", der er et af de skønneste steder, vi har ferieret. For det første ligger stedet jo fantastisk smukt,
for det andet er alle lejligheder restaureret på smukkeste vis. - Men det, der betog os allermest, var den hjertelige betjening, vi fik af den
unge Carla, der gjorde alt for, at vi skulle føle os veltilpas. - Hun bagte kage til os og bragte os kaffe, the og mælk, da vi ankom på et tidspunkt,
hvor der ikke var åbent i forretningerne. - Et par gange om ugen kom "mor Rosa" og lavede mad i restauranten, og det var virkelig en fornøjelse at
deltage i de måltider, og man følte sig nærmest som en del af deres familie.

Der er tænkt på ALT på det sted . Selv en "vandaftapnings-maskine" var der, hvor vi kunne tappe drikkevand - med eller uden brus. - Det bedste vand,
vi har fået!
Vi har kun ros tilovers for stedet og vil meget gerne tilbage dertil igen.
Vi kan forøvrigt fortælle, at Carla er utrolig glad for samarbejdet med "In-Italia", hvilket hun gav udtryk for flere gange.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ken og familie fra Esbjerg N boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 11. til d. 21. juli 2010.

For andet år i træk var vi hos Carla på Il Pozzo i Capolona. Intet nyt, bare ren nydelse – pool, have, omgivelser og værelser er som Mamma Veneri’s tiramisu, fantastisk. Derudover er det en fornøjelse at opleve en naturtro lokalbefolkning der ikke lader sig præge af turister, grundet det ringe antal, skønt – som at have stedet for sig selv.
De varmeste anbefalinger til stedet og in-italia for endnu en fabelagtig og gnidningsfri ferie!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Borgo di Pietrafitta

Castellina in Chianti, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map