Anmeldelser af Il Pozzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Pozzo

Læs personlige anmeldelser af Il Pozzo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Pozzo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gunnar og kone fra Sindal boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 13. til d. 18. oktober 2012.

Fantastiske omgivelser. Superfin lejlighed rustik som forventet, og velfungerende. Modtagelsen og Carla har været en rigtig stor oplevelse. Man bliver modtaget med åbne arme og oplever en passion omkring arbejdet som er usædvanelig.
Deltagelse i samspisning/buffet bør være et must hvis man bor der. - Det giver mulighed for at opleve italiens madkultur på højt niveau. Vi havde 2 aftener med rigtig gode både kulturelle og madmæssige oplevelser, hvor Carla har været en god informationskilde til de forskellige retter, frembragt af hendes familie.
In-Italia har leveret et fint stykke arbejde med informationen og arrangementet har fungeret upåklageligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Il Pozzo

Capolona som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Il Pozzo

Capolona som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jens og familie fra Virum boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 14. til d. 25. juli 2012.

Vi har haft en dejlig uge på Il Pozzo. Vi boede i Melissa som er en dejlig lejlighed. Hele stedet er meget vedligeholdt, men det der differentierer det fra andre steder er den ånd (= Carla) der hersker på stedet. Indretning af lejlighederne er i overensstemmelse med husets stil og stedets historie; stedet har rigtig meget charme og udsigten og de grønne omgivelser er unikke ligesom det florerer med blomster og frugttræer. Især de allestedsværende lavendelhække giver et flor af bier og sommerfugle og en duft af Italien. Man kan frit plukke frugt og grønt i haven. Alle lejligheder har en privat patio med udsigt og det er en af de mange detaljer som vi havde megen glæde af. Man er ganske tryg ved at lade børnene løbe rundt på den indhegnede ejendom alene og da vi var her arbejdede der en ung praktikant som hjalp til og han var ligeledes meget sød ved gæsterne og ville gerne bruge tid med de mindre børn.
Tre gange om ugen er der fællesmad som er en frivillig aktivitet, og der er mulighed for at melde sig på et madlavningskursus på de to af dagene. Den tredje fællesdag er børnedag hvor de laver pizza til sig selv og det var meget lærerigt for vores børn. Køkkenet i Mellisa er meget småt, og der er kun en bord ovn, så man skal ikke forvente at komme ned og lege ”Anne-mad i italien”. Vores datter ville ikke sove i det som var børneværelset, for det er ikke ligefrem hyggeligt med den lidt mørke borgagtige stil, så hun måtte sove med sin mor. Men alt i alt er det er fantastisk sted som har vores varmeste anbefalinger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hans og Turid fra Horsens boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 18. til d. 26. maj 2012.

Vi boede vi på ”Il Pozzo”, hvilket kan anbefales. Stedet er utroligt smukt og der er en varme og gæstfrihed på stedet, som man kan lede længe efter. Det dejlige og smukt beliggende svømmebassin fristede, men var ikke varmt nok endnu. Iskoldt kildevand med og uden brus og skønne hjemmelavede italienske middage var med til at gøre opholdet til noget særligt. Vi kommer gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mia og rejsefælle fra Valby boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 13. til d. 18. april 2012.

Selvom vejret ikke var optimalt, så må jeg sige at vores ophold var upåklageligt! Carla (husværten) er det sødeste menneske, hjælpsom, gode engelsk kundskaber og generelt et positivt menneske. Da vi ankom var der hjemmebagt kage og tændt for varmen på forhånd, det må jeg nok sige var betænksomt. Derudover havde hun gode fif til outlets, markeder og generelt fingeren på pulsen med aktiviteter i området. Hun gav sig god tid og kom ind og sad ved vores bord og lyttede til vores ønsker og gav derefter gode råd/fif til vores videre aktiviteter. Faciliteterne var rigtig gode og selve området var super lækkert med vandrestier, hesteridning, legeplads, udendørsfitness og udsigten var fantastisk! Jeg kan kun på det varmeste anbefale stedet til andre og jeg er sikker på at det ikke bliver sidste gang jeg besøger Carla.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Børge og Ida fra Virum boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 16. til d. 21. oktober 2011.

Vi har været meget tilfredse med opholdet på Il Pozzo, specielt kan vi fremhæve den ualmindelig gode mad på stedet. Der er også stor hjælpsomhed på stedet. Dejlig natur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens og familien fra Vojens boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 27. august til d. 3. september 2011.

Turen gik som den skulle.
Jeres service var god og stedet var som beskrevet.
Regn med at høre fra os igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Jesper og rejsefællen fra Sønderborg boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 27. juni til d. 2. juli 2011.

Vi havde en dejlig tur til Capolona med ophold på Il Pozzo, som ligger rigtig skønt i bjergene. Der var ikke noget at udsætte på lejligheden/huset , alt var i orden. Fik en varm velkomst af Carla som havde godt styr på tingene og meget hjælpsom. Hveranden dag kommer Mama Rosy og laver mad, det kan klart anbefales at spise med, alt er hjemmelavet fra bunden og smager så godt, tiramisuen tager virkelig kegler. (MUMS!)

Det eneste "negative" var at vi kom for at få ro og slappe af og det er absolut ikke nemt, når 3 store danske børne familier også er tilstede,
så beskrivelsen "et afslappet ophold" holder ikke helt!

Ellers tak for god og hurtig ekspedition af In-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og familie fra Roskilde boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 29. juni til d. 5. juli 2011.

Vi er super tilfredse med det hele, både hvad angår kontakten til in-italia og med jeres service generelt, og også hvad angår selve opholdet på Il Pozzo.

Det var anden gang vi besøgte Il Pozzo (første gang var i 2006), og vi blev heller ikke skuffede denne gang. Stedet er fortsat helt i top, og den daglige leder (Carla) med sit imødekommende og service-mindede væsen gør oplevelsen fuldendt. Et stort plus er de aftener, hvor der bliver serveret mad i restauranten, og hvor der bliver kræset med alskens lokale specialiteter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map