Anmeldelser af Il Pozzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Pozzo

Læs personlige anmeldelser af Il Pozzo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Pozzo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og hendes familie fra Ebberup boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 14. til d. 21. oktober 2005.

Har I været glade for byen og området? - Byen Capolona synes vi ikke er særlig spændende, men området er utrolig dejligt.
Har opholdsstedet levet op til Jeres forventninger? - Ja, bestemt. Carla har været utrolig hjælpsom og serviceminded. Vi var så uheldige at køre i stykker med vores bil i Loro Ciuffena. Ingen af de mennesker som var i nærheden af os kunne forstå engelsk eller tysk, så vi var lidt på den med hensyn til hjælp med bilen. Vi blev derfor nødt til at ringe til Carla. - Hun kom fluks og hentede os og sørgede samtidig for at bilen blev afhentet og kørt til Arezzo, hvor den blev repareret. Ligeledes kørte hun os næste dag til Arezzo, hvor vi kunne leje en bil til de næste par dage. - Jeg ved ikke hvad vi skulle have gjort uden hendes store hjælp.
Jeg vil også nævne en hyggelig aften i selskab med Carlas familie og hendes mors lækre mad. - Vi var de eneste der boede på Il Pozzo i uge 42 og alligevel insisterede familien på at beværte os, selvom vi sagde at de ikke skulle gøre sig ulejlighed, da vi kun var 4 personer.
Har I andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os ? - Det er nogle utroligt lækre og smagfuldt indrettede lejligheder. Carla viste os dem allesammen. Alt er meget rent og lækkert. Det eneste vi kunne ønske os var en ovn i hver lejlighed. Det er næsten ikke til at undvære når man også skal lave mad indimellem restaurations besøgene.
Vi har haft en rigtig dejlig ferie og vender snart tilbage, da vi gerne vil besøge Il Pozzo i sommeren 2006.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ariel og Nicolai samt deres lille barn fra København V boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 6. til d. 10. august 2005.

Vi startede vores ferie på Il Pozzo i Capolona.
Et meget dejligt og hyggligt sted med en stemning der er præget af al det arbejde og kærlighed til stedet som den unge værtinde Carla og hendes forældre har lagt i bygningerne og omgivelserne.
Der er lagt vægt på detaljerne i lejlighederne og omgivelserne, og man kunne ikke ønske sig større gæstfrihed. Der kan bestilles friskbagt brød til hvermorgen for et mindre beløb, og
der er fri afhentning af friske frugter og grøntsager fra stedets køkkenhave og kildevand fra brønden man henter i flasker.
En aften lavede Carlas mor en fantastisk middag med Toskanske specialiteter (til et yderst rimeligt beløb), så hvis man er heldig at være der på en af de dage hvor hun gør det, skal man absolut tage imod
tilbudet. Vi spiste ikke bedre på hele turen end den aften. Stedet er børnevenligt og vi kunne sagtens have tilbragt længere tid på Il Pozzo.

I løbet af de 12 dage vi var afsted besøgte vi talrige små og størrer byer. Værd at nævne var Arezzo, som har den månedlige antikmarked den første lørdag i måneden, og som virkelig er et besøg værd.
Siena som sikkert er flot og charmerende om vinteren uden turister, er aldeles rædselsfuld på denne tid af året, da man ikke kan nyde byen, men kun gå i gåsegang med andre turister. Et rent cirkus.
Langt mere charmerende var San Gimignano, som ikke uden grund bliver kaldt Middelalderens Manhattan pga de flotte tårne som prøger den smukke by. Vi var naturligvis i Firenze som også er et besøg værd og besøgte deruodver mange forskellige små byer rundt i området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Kim og familie fra Slangerup boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 23. til d. 31. juli 2005.

Hvordan har ferien været hos Carla + familie?

I ved jo, at vi nu har været 4 gange i Italien de sidste 4 år, hvor vi har booket igennem jer!

Vi har i år haft den bedste ferie!

Det er det bedste sted vi har prøvet og en ting er helt sikkert vi skal prøve samme sted igen!

Stedet er simpelthen et super sted. Vi ankom lørdag eftermiddag og blev modtaget som konger. Med åbne arme og gæstfriheden stormede imod os. Vi blev budt på iskold kildevand fra deres eget tapperi. Skønt for det var varmt. Da vi kørte ind af indkørslen kunne vi straks, se at det her var noget helt specielt. Da vi så senere kom op i vores lejlighed, så var vi solgt. En super lækker lejlighed med masser af plads, lækre møbler og udstyr i top. (Vi er jo vant til den Italienske standard -:) ) Endvidere var der en lille
velkomsthilsen i form af en hjemmebagt kage, kaffe og The. Men vi fik hurtig pakket ud og vores to drenge fik en tur i Poolen. Så var ferien også startet for dem. Vi handlede hurtigt ind i supermarkedet, som ligger inden for 10 min. kørsel. Grønsager og ikke mindst friske tomater skulle vi ikke tænke på. Det kunne vi plukke i haven. Skønt!

Dagen efter kom Kims forældre, som skulle holde ferie sammen med os. Det var deres første tur til Toscana, men ikke deres sidste. De følgende dage kørte vi lidt rundt, dog ikke så meget, da vi nød poolen og de lækre omgivelser. Endvidere var det meget varmt over 40g. midt på dagen.

Carla og familien er et helt kapitel for sig! Vi prøvede deres mad 2 gange, mens vi var der. Begge gange spiste vi alt for meget. Det var jo bare skønt og vi blev behandlet med den gæstfrihed og hjerte, som vi kun kender fra italienene. (Se billed)

Vi er næsten ved at sige, at familien og specielt Carla giver for meget af sig. De vil kun deres gæster det bedste. Vi boede i den store lejlighed, hvor vi havde borde og stole på et lille platu, hvor vi spurgte efter en parasol. Et par timer efter stod der en ny parasol, så vi kunne spise vores morgenmad i skyggen.

Vores drenge og vi voskne tager helt sikkert på ferien igen hos Carla og familie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Iben og familie fra Holte boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 30. juli til d. 6. august 2005.

Har I været glade for byen og området? Byen ok, området dejligt
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Absolut.
Har I tips til de næstekommende? Nej, alt fungerer perfekt.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Il Pozzo er et supersted, smukt beliggende og anlæg og lejligheder i top kvalitet. Carla og hendes familie har stor opmærksom- og hjælpsomhed gæsterne. Super med mama Rosas skønne middage i restauranten to gange om ugen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Birgitta og familie fra Gentofte boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 24. juni til d. 1. juli 2005.

Il Pozzo kan varmt anbefales! Lejlighederne er af meget høj standard (specielt efter italienske forhold) - poolen er stor og hele poolområdet er meget smagfuldt indrettet.
Ingen må snyde sig for middagene hos Carla og hendes forældre Carlo og Rosa (og hele den øvrige familie) - på det tidspunkt vi var der var der fire familier fra Danmark, Norge og Holland - og vi var alle enige om at middagene var absolutte højdepunkter. Pizza bagningen og den efterfølgende middag ved poolen var et specielt højdepunkt for børnene.

Vi besøger meget gerne Il Pozzo igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 10 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 
search map