Anmeldelser af Il Pozzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Pozzo

Læs personlige anmeldelser af Il Pozzo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Pozzo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Christina og familien fra Stenløse boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Turen gik super godt. Et dejligt sted som levede fuldstændig op til beskrivelsen og endda lidt bedre, synes vi. Alt var velholdt, gennemført og meget lækkert. Velegnet til vores såvel unge som ældre, vi havde ingen problemer med at have vores to børn med på 1 og 4 år. (Dog en lidt forlang køretur i bil for den mindste)

Lå i perfekt køreafstand fra Firenze og Siena. Byen Arezzo benyttede vi også meget til shopping og aftenspisning. Selve Capolona by benyttede vi ikke så meget. Restauranterne som vi gerne ville have besøgt var lukket tirsdag - (det stod ikke i Carlas anbefalinger.)

Gode tips: Få Carla til at vise jer skofabrikkerne. Supermarkederne har lukket lørdag eftermiddag og søndag, så er man på kør selv ferie, vil det være godt at handle, inden man kommer til stedet. Middagene som arrangeres skal naturligvis opleves.

Det er let selv at lave mad på stedet eksempelvis via de opstillede grills. Der er lækre badehåndklæder også til pool og linned, så det behøver man ikke tage med hjemmefra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lene og familie fra Ebberup boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 8. til d. 22. juli 2006.

Ja, vi havde en rigtig dejlig ferie på Il Pozzo. Ligesom i oktober 2005, hvor vi også boede på Il Pozzo. Vi har netop sendt et brev til Carla Veneri hvori vi takker for opholdet. Den familie formår virkelig at få gæsterne til at føle sig hjemme. Både med deres helt vidunderlige lejligheder samt familiens store gæstfrihed. Carla spurgte, ved vores afrejse, om vi havde forslag til at gøre opholdet bedre, og som vi sagde til hende, jamen hvad kan der næsten gøres bedre. Alt er jo ligefrem perfekt.
Så , hvad skal vi sige? - Il Pozzo er bare stedet hvor man kan nyde livet. Tak til In-Italia for at gøre os gæster bekendt med stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Søren og familie fra Køge boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 15. til d. 23. juli 2006.

Il Pozzo levede helt sikkert op til vores forventninger. Carla var som beskrevet en energisk og sød værtinde. Vores hus, Timo, var rigtig hyggeligt og passede perfekt til vores lille familie på 5. Det var en rigtig hyggelig gård, med gode faciliteter for børnefamilier. Vi brugte ikke byen overhovedet, så vi kan ikke rigtig udtale os omkring denne. MEN området var rigtig flot og dejlig tæt på Arezzo og øvrige seværdighder/gamle byer. Vi vil helt sikkert anbefale stedet til dem vi kender, og håber at vi en anden gang selv kan vende tilbage.

Tip: Køb ind i IperCoop i Arezzo på ankomstdagen, lørdag (evt inden ankomst) for at have forsyninger til lørdag aften og søndag. Carla er dog behjælpelig med salg af brød, æg, ost, skinke mv, hvilket vi benyttede os af ligesom vi frit kunne tage fra køkkenhaven hele ugen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Dorthe og Erik og resten af familien fra Roskilde boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 24. juni til d. 1. juli 2006.

Kort sagt levede vores tur fuldt ud op til forventningerne.

Selve lejligheden og ejendommen var helt i top, og den daglige leder (Carla) med sit imødekommende og service-mindede væsen gjorde oplevelsen fuldendt. Et stort plus var de aftener, hvor der blev serveret mad i restauranten, og hvor der blev kræset med alskens lokale specialiteter.

Endvidere vil vi gerne rose jer (In-Italia) både for jeres service generelt, men ikke mindst for en særdeles informative og overskuelige hjemmeside.

Vi vil gerne bestille en rejse gennem jer en anden gang, og det er også meget sandsynligt, at vi på et tidspunkt vender tilbage til Il-Pozzo.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Dorthe og familien fra Sønderborg boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 21. til d. 28. juni 2006.

Vi har haft en rigtig rigtig dejlig ferie hos Carla på Il Pozzo. Min familie og jeg blev modtaget meget hjerteligt. Der blev fejret Sankt Hans fest denne aften, vi var trætte og kunne ikke overskue en fest, men ville gerne købe middagen. Så Carla kom op på vores egen terrasse med alle fire retter. Den toscanske mad smager himmelsk og rødvinen var heller ikke at fornægte. Udsigten fra terrasen gjorde en åndeløs. Et malerisk syn. Hver morgen når vi slog øjnene op, så vi ud over de smukkeste bjerge med vinmarker og olivenlunde.

Til trods for tre små børn var vi afsted på tur hver dag. Inden for en times kørsel var der mange, mange spændende oplevelser. Borge og klostre, gamle middelalderbyer, vinslotte og meget mere. I Montepulciano området løb tårerne flere gange ned af kinderne fordi udsigten var så fantastisk smuk.

Selve Il Pozzo var et meget dejligt sted. En stor og flot pool hvor børnene boltrede sig, en velindrettet lejlighed. Der var aircondition, men vi brugte den ikke, tiltrods for at der var omkring 33 grader i skyggen, for murene er så tykke, at det holder varmen ude. Helt fantastisk var der heller ingen myg, så vi sov alle med vinduerne åbne. Skønt. Carlas eget kildevand var forfriskende.

To gange mens vi var hos Carla, lavede Carlas mor toscansk middag til os. Aldrig har vi oplevet noget lignende. Hele familien kom og gjorde alt for, at vi havde en forrygende aften. Meget meget dejligt. Også Carlas gårdbutik bød på spændende toscanske specialiteter.
Det var en super ferie, og det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Carla på Il Pozzo.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Edel og familie fra Greve boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 22. til d. 29. april 2006.

Vi har haft en meget fin oplevelse af vort ophold i Capolona. Familien er overmåde serviceminded, og man følte sig meget velkommen. Meget fine rammer og meget børnevenligt. Vi kunne se, at man arbejdede på at gøre det endnu bedre. Vi nød det alle sammen. Vores yngste barnebarn blev syg og fik brug for at kontakte læge, også her var der stor hjælpsomhed.
Vi kan varmt anbefale stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2006
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map