Anmeldelser af Il Pozzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Pozzo

Læs personlige anmeldelser af Il Pozzo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Pozzo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Rikke og familie fra Værløse boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 6. til d. 13. juni 2007.

Vi havde en helt fantastisk tur til Capolona - stedet Il Pozzo var skønt!! Vi nød gæstfriheden fra Carla og hendes mor laver den bedste italienske mad. Børnene boltrede sig ved poolen, og vi nød udsigten over de toscanske bjerge. Det var alt i alt en uge med masser af badning, rigtig god mad, besøge de fantastiske små middelalderbyer (hvilket lige er var noget for vores 5 årige dreng - som er besat af en gal ridder) og virkelig få fornemmelsen af livet i Toscana. Stedet kan varmt anbefales - og vi regner også med at besøge Il Pozzo til næste sommer igen. Selve byen Capolona er ikke nået at skrive hjem om. Men vi kørte til mange andre fantastiske byer, især Cortona var noget specielt. Il Pozzo levede helt op til vores forventninger og mere til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lars og familien fra Aalborg boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 18. til d. 25. maj 2007.

Ja, vi har været meget tilfredse med at på på Il Pozzo, Capolona.

Byen som sådan er der måske ikke så meget at sige til andet end de har de nødvengige isbarer.

Ønsker man en tur til Toscana hvor man kan opleve andet end det turistede og hektiske Pisa, Firenze og Siena er Capolona oplagt. Her er lokal hygge fantastiske små restauranter og der næppe mere mere autentiske og så den super lækre Arezzo. Fantastisk oplevelse.

Il Pozzo og Carla er i en kategori for sig. Fantastisk beliggenhed, super lejligheder, lækker pool og en helt fantastisk serviceorienteret vært. Efter ankomst kl 3 om natten var det fantastisk at starte ferien med en dag ved poolen hvor Carla kom med friske jordbær fra haven. Og sådan fortsatte det hele ugen.... Middagen dagen inden vi tog af sted var ganske enkelt uforglemmelig. Vi kommer helt klart tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ole og rejsefællerne fra Rungsted Kyst boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 3. til d. 7. maj 2007.

Tak, det gik fint - bortset fra et miserabelt vejr, så vi ikke fik udnyttet udendørs mulighederne som planlagt.

Il Pozzo er et godt sted med en skæg datter i huset – Carla – til at tage sig af de ting vi måtte have problemer med. Vi blev sågar inviteret til ”dørsalg” hos en lokal skofabrikant, samt special udsalg i Arezzo, hvor Carla også havde gode forbindelser.

Faciliteterne i Il Pozzo er gode og maden hos Carlas mor var vældig god – også til en rimelig pris. Er man til rødvin kan det anbefales at spørge efter noget der er lidt bedre end husets, men stadig var merprisen helt OK.

Man kan sige at opholdet ikke er billigt, men i orden ift. kvaliteten og atmosfæren. Jeg ville give dem 4-5 stjerner ud af 6.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Charlotte og familien fra Taastrup boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 14. til d. 21. oktober 2006.

Efter at have været i Toscana de sidste 8 år, har dette absolut været en enestående oplevelse. Carla er en fremragende vært, og hendes mors mad er en gennemført oplevelse. Børnene har nydt området i stor stil med bl.a. leg med kattene, og fordring af Carla's heste og ponyer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lars og familien fra Vejle Ø boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 16. til d. 23. september 2006.

Il Pozzo, omgivelserne, Carla og hendes familie er bare rigtig dejlig/dejlige. Stedet er dejligt centralt placeret for udflukter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Iver og Ingelise fra Sydals boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 28. september til d. 6. oktober 2006.

Vi har haft en dejlig tur til Il Pozzo i Capolona.

Området er vidunderligt smukt og fredeligt. Og der er ikke langt at køre ud til nye og anderledes oplevelser. Vi ved, at vi slet ikke har set en brøkdel af den vidunderlige natur i omegnen. Selve stedet Il Pozzo er meget smukt og virkelig i orden - en meget høj standard og det der fuldender det er at stedets afgrøder drives biodynamisk. Både Carla og hendes forældre gør meget for, at vi som gæster skal føle os velkomne og godt tilpas. Man spiser virkelig veltillavet mad i restautranten.

Vi har nydt vores ophold meget og har været glade for den hjælp vi har fået gennem In-Italia inden vi bestilte vores rejse. Vi besøgte stedet i uge 40 og på denne årstid er det nok en god idé at have en varm trøje og et par bukser i kufferten for selvom det er 22-25 graders varme midt på dagen er solen på tilbagetog og morgener og aftener kan godt være kølige. Det er et sted vi gerne besøger igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Joan og hendes familie fra Kolding boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 10. til d. 19. september 2006.

Joan, Søren og Hannah på 1½ havde en rigtig god tur til Il Pozzo. Stedet levede fult ud op til vores forventninger. Vi boede på Menta som var en dejlig lejlighed med store pæne værelser og et flot badeværelse. Der var en terrasse med morgensol som man dog skulle dele med beboerne på Melva. Faciliteterne var gode. Petanque, bordtennis, udendørs gril ved alle lejligheder, køkkenhave med nogle få grøntsager man kunne tage, pool (som dog var lidt kold i september!) og ikke mindst en legeplads til de mindre børn. Hver tirsdag og torsdag inviterede vores vært, Carla, til spisning med de andre gæster samt Carlas familie og venner. Det foregik i en lille restaurant der lå som en del af bygningerne og det var en rigtig god oplevelse. Maden (som blev lavet af Carlas mor) var rigtig god og prisen rimelig (27 € alt inkl.). Det var den store menu fra Antipasti til dessert så man gik ikke sulten i seng. Carla var flink til at hjælpe og svare på spørgsmål men kunne være lidt svær at få fat i. I Capolona som lå 1 Km fra Il Pozzo er der en købmand og nogle få andre butikker samt en 3-4 OK restauranter (nel Borgo kan anbefales). Arezzo som ligger 12 KM væk er noget større (90.000 indbyggere) med supermarkeder, restauranter, marked og butikker. Inden for 1-1½ time kan man nå Fireze, Sienna samt de kendte vin-distrikter (Moltalcino, Montepulciano, Chianti). Alt i alt et sted vi godt kunne finde på at besøge igen, evt sammen med andre da det også egner sig til flere familier der rejser sammen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Kim og familie fra Slangerup boede på Il Pozzo i Capolona fra d. 26. juli til d. 2. august 2006.

Nå men vores ferie i Capolona på Il Pozzo var jo fantastisk :-) det forventede vi også, da vi jo kender stedet fra sidste år. Nu er det 6 sommer vi har været i Toscana via jer - og for hvert år har vi fundet et bedre sted end det forige år.... så nu tør vi snart ikke prøve flere og valgte derfor også det samme igen i år.
Vi blev modtaget med kys og kram af Carla, som jo kendte os fra 2005. Der var lavet lidt nye ting - udendørs grill v poolen, trænings aktiviteter, bordtennis, bull og meget andet. Ált i alt en dejlig afslappende ferie på et fantastisk skønt sted med de dejligste værter man kan forestille sig.
Tak for denne gang - vi vender helt sikkert tilbage igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map