Agriturismo i Capolona i Toscana

Il Pozzo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Pozzo ligger ca. 15 minutters kørsel fra Arezzo (12 km), i Capolona kommune, den naturlige indgangsdør til den fredfyldte Casentinodal, hvor turisterne er lige så få som naturen er smuk.

Carla byder velkommen til dette lille paradis

Gården bestyres af den unge og dynamiske Carla som har fået ansvaret for dette familieforetagende. Stedet er blevet gennemrestaureret i 2004. Her har man genskabt de gamle boliger med de karakteristiske farver fra området og udstyret dem med moderne komfort til et afslappende ophold. Det maleriske landskab har de ikke gjort meget ved... det ligger der bare.

Velholdt have med pool samt spisested

Ved gården er der svømmebassin med børnebassin, stor og velholdt have med god plads for alle og grillområde så du kan tilberede dine måltider under åben himmel, når det lille spisested på gården ikke holder åbent - der er nemlig et lille, hyggeligt spisested som 3-4 gange om ugen tilbyder traditionelle, toscanske retter til aftensmad (det er absolut værd at prøve det, da hele familien samles med gæsterne, og de bedste råvarer fra området serveres).

Omgivelserne og egen produktion

I nærheden findes idrætscenter (1 km) med tennisbane, golfbane (15 km) med ni huller lige ved middelalderbyen Poppi. I den lille flække ved hovedvejen, ca. 1 km fra gården, ligger nærmeste indkøbsmuligheder med en slagter der byder på virkelig godt svine- og oksekød. Glem ikke at gården selv har en produktion af olivenolie af den bedste kvalitet. Olien kan købes på stedet sammen med andre produkter (vin, grøntsager, brød osv) fra gårdens og naboernes ejendom. Fælles vaskeri kan benyttes mod betaling.

Velindrettede lejligheder med egen udeplads

Lejlighederne er meget rummelige og indrettet med god smag. Hvert badeværelse er udstyret med bruser og hårtørrer. Hvert køkken råder over opvaskemaskine, brødrister, elkande, mikrobølgeovn, brødrister og italiensk kaffemaskine. I hver lejlighed er der airconditionanlæg i alle soveværelser, satellitfjernsyn og telefonstik der også kan benyttes til opkobling til internet. Desuden råder hver lejlighed over egen terrasse med bord og stole.

Læs om lejlighederne på Il Pozzo

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Borgo di Fontebussi

Montegonzi, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map