Anmeldelser af Casa Rossa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Rossa

Læs personlige anmeldelser af Casa Rossa som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Rossa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En anderledes og rustik ferieoplevelse

Casa Rossa er et gammelt og meget oprindeligt landhus, hvor man levende kan forestille sig at dyrene har boet i underetagen og menneskene på 1. sal.
Når hoveddøren bliver åbnet er der 18 trin op til 1. sal, hvor køkken-spiseafd., soveværelse og badeværelse befinder sig. Hvis man gerne vil benytte sig af den dejlige terrasse med den helt fantastiske udsigt, skal man altså hver gang bære service, mad, flasker osv. ned - og op igen efter endt måltid. Altså ikke så godt for gangbesværede.Det skulle måske stå i beskrivelsen af huset.
Stedet har 6-7 katte, som holder til omkring huset. De to brødre, som ejer huset, sørger for mad osv. til kattene, som er ret fredelige, MEN hvis man ikke er til katte, skal man nok undgå dette hus.
De to brødre er flinke. Mens vi var der, kom de hver dag, enten for at rense swimmingpool, fodre katte eller sørge for vanding af div. planter. Det var måske lige i overkanten.
Vi har været ok tilfredse med at bo i Casa Rossa, men vælger det ikke en anden gang.

Capolona som feriedestination

Vi har ikke dyrket Capolona ret meget, men istedet været i Arezzo, som er en virkelig dejlig by, hvor man også kan købe ind. Bl.a. i Coop.fi,som ligger lidt udenfor Arezzo - et stort supermarked med alt, hvad man kan ønske sig.

In-Italia's kommentar

Hej Inger-Marie. Tak for jeres anmeldelse og velkommen tilbage! Jeg håber, at I har nydt jeres ferie i Italien i autentiske omgivelser, også selvom stedet måske ikke helt levede op til jeres forventninger. Det lyder dog til, at I overordnet har trives og særligt har været rigtig glade for den dejlige terrasse og smukke udsigt - og oveni købet har fået lidt motion af de mange trapper, som stadig er vel bevaret i det gamle landhus. Rigtig dejlig sommer, og vi glæder os til at tage imod jer igen. Mange hilsner, Cathleen

Casa Rossa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Rossa
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

den har vi ikke benyttet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Glimrende hus i fine omgivelser

Vi havde et super ophold i Casa Rossa. Huset føles autentisk og lidt rustikt, uden at vi savnede noget. Det ligger temmeligt afsides, hvilket passede os godt, og der var gode gåture at foretage i området. Desuden er der blot ca. 20 min kørsel til Arezzo, som er fin at besøge, og hvorfra der går tog til eksempelvis Firenze.
Poolen havde rigtigt dejligt vand, men der er kun 1,20 m dybt, så hovedspring var ikke muligt.

Køkkenet er med induktionsplade, og der er en udmærket lille ovn.
De to badeværelser er fine og rene.
Alt i alt er det et superhyggeligt hus med sjæl og charme, som vi sagtens kan anbefale andre at besøge.

Capolona som feriedestination

Vi tog en dag til Siena, som var en meget fin og nem by at besøge; hyggelige små gader, et meget imponerende torv og en superflot kirke samt masser af tiltalende restauranter.
Arezzo er også et besøg værd.
Og så er der masser af vandre-/cykelture at udforske i bakkerne/bjergene i området.

Casa Rossa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Rossa
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn

Ægte italiensk charme - det autentiske Toscana

Vi havde en vidunderlig uge i Casa Rossa, og beskrivelsen af huset svarede 100 % til In-Italia's beskrivelse. Hyggeligt indrettet med gamle, fine italienske møbler og flotte stengulve. Køkkenets standard er siden den seneste anmeldelse væsentligt forbedret. Stort køleskab og alt nødvendigt service. Huset var rent og pænt og værterne - to ældre brødre tog godt imod os. Vær forberedt på at de komme hver anden dag og renser pool, vander blomster og giver kattefamilien omkring huset mad.
Udsigten over dalen er fantastisk, og her får man virkelig et hus, der ligger uforstyrret - undtaget dog galende hane og gøende hunde om natten i området omkring huset.....

Lokalt findes en lille, hyggelig familierestaurant med god service og fællessang fredag aften.
Husets beliggenhed er ikke egnet for biler med lav undervogn, da de sidste 200 meter til huset går ad en bumlet grussti med sten og huller.

Arezzo som feriedestination

Nemt at finde god mad og vin - hyggelig når man finder de små gader.

Casa Rossa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Rossa
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Rigtigt fin sted

Havde et dejligt ophold. Ligger totalt ugenert og 1 km ud af en grusvej. Så man går ikke lige i supermarkedet. Men helt perfekt, mellem vinmarker og oliventræer. Og den smukkeste udsigt... Så er man til fred og ro, er dette stedet...

Anbefaling til kommende gæster

Indkøb gøres bedst i Arezzo. Også hyggeligt sted at gå ud og spise. Køb ind, inden I kommer til huset. Ellers koster det en ekstratur på 13 km.

Casa Rossa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Rossa
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Anne og rejsefæller fra Frederiksberg boede på Casa Rossa i Arezzo fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Vi har været overordentlig glade for huset og området omkring Arezzo. Alt levede op til vores forventninger og mere til. Huset havde den smukkeste udsigt og værelser og køkken var helt super. Eneste minus var myg, men det er nok svært at gøre noget ved ;-)
Oplysningerne fra jer var et fint supplement så alt i alt kan vi kun sige, at vi vil have in-italia i tankerne, hvis Italien trækker igen til næste år (det gør det allerede).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kasper og familie fra Åbyhøj boede for andet år på Casa Rossa i Arezzo fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Det er anden gang vi besøger Casa Rossa. Vi er vildt betagede af Arezzo og omegn som rummer mange muligheder for udflugter. Huset ligger skønt med udsigt til Arezzo og omegn. Huset er dejligt men nusset, der er et elendigt køkken med køleskab uden fryser. En fryser er nødvendig da tilkørselsforholdene er så dårlige at man i mørke kan smadre sit bundklar på bilen da vejen er meget dårlig. Rengøringen af huset er elendig vi medbringer selv service, alle pander med teflon er flået op og er direkte sundhedsfarlige. Overordnet er huset dejligt men er ikke gearet til at man selv holder sig med mad og prisen er ikke rimelig i forhold til standarden. Skal sættes ned til det halve. Har rejst i området i 20 år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Zitta og familie fra Brædstrup boede på Casa Rossa i Arezzo fra d. 28. juni til d. 12. juli 2008.

Byerne og området er perfekt for os, at holde ferie i. Dér kommer vi helt sikkert igen. Vi er helt enige med de andre besøgendes beskrivelse af huset, som værende gedigent og smukt. En helt fantastisk udsigt, som kan nydes døgnet rundt.

Men....jeg er også enig i andres beskrivelse af husets køkken. Ejerne er simpelthen nødt til at putte en smule penge i dette rum. For mig betyder det mindre, at der er skår i kopper o. lign., men for det første er køleskabet for lille til et hus, med de sovepladser. For det andet, er det ingen steder at opbevare og forberede maden. Der er ét skab i køkkenet, som bliver brugt til - og er fyldt op med - service. En fritstående vask, et fritstående køleskab samt et fritstående komfur. Heldigvis var vejret så godt, at vi ikke skulle spise inde, så spisebordet blev brugt som opbevaringsskab til madvarer samt som køkkenbord. Vi kommer meget gerne til huset igen, hvis der bliver lavet blot lidt ved det køkken.

Ellers er ejerne rigtig flinke. Både ved modtagelsen og afrejse af den ene bror samt når den anden bror kom hver anden dag for at rense poolen samt se til ejendommen. Der bliver i hvert fald sørget godt for gæsterne på den måde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map