Villa i Capolona i Toscana

Casa Rossa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Helt igennem autentiskt bondehus beliggende med flot udsigt over landskabet. De sidste 1,5 km frem til huset er da også en grusvej, så man er rigtig på landet.

Ingen moderne bekvemmeligheder

Her er fred og smuk natur, et hus som man ser på postkortene, et dejligt privat svømmebassin på 9 x 5 meter, men ingen moderne bekvemmeligheder såsom opvaskemaskine, aircondition eller lignende. Dette er huset for dem, der prioriterer originale gulve, klassisk arkitektur og fredfyldte omgivelser over vore dages komfort. Køkkenfaciliteterne er også spartanske, og køleskabet er ikke stort, så du skal være indstillet på dette fald i komfort i forhold til din hverdag, ellers bliver du skuffet.

Læs mere om Casa Rossa

Måltider under pergolaen

Møblementet fejler nu bestemt intet, og hvad skal man med smarte hårde hvidevarer, når man spiser (og drikker) sine måltider under pergolaen i haven?

Opvarmning ikke muligt

I huset er der ingen radiatorer, så opvarmning er ikke muligt.

Villaen på Casa Rossa

Villa med 6/7 sovepladser

Huset ligger i tre plan. I stueetagen er der et badeværelse med toilet og bruser samt et vaskerum med vaskemaskine, strygebræt og -jern. På første sal finder vi en stor stue med åbent køkken og en imponerende pejs, soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge samt et badeværelse med karbad og bruser. Fra første sal kommer man via en trappe i træ op til anden etage, hvor der findes en dejlig stue med en sovesofa til én person.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map