Villa i Capolona i Toscana

Casa Rossa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Helt igennem autentiskt bondehus beliggende med flot udsigt over landskabet. De sidste 1,5 km frem til huset er da også en grusvej, så man er rigtig på landet.

Ingen moderne bekvemmeligheder

Her er fred og smuk natur, et hus som man ser på postkortene, et dejligt privat svømmebassin på 9 x 5 meter, men ingen moderne bekvemmeligheder såsom opvaskemaskine, aircondition eller lignende. Dette er huset for dem, der prioriterer originale gulve, klassisk arkitektur og fredfyldte omgivelser over vore dages komfort. Køkkenfaciliteterne er også spartanske, og køleskabet er ikke stort, så du skal være indstillet på dette fald i komfort i forhold til din hverdag, ellers bliver du skuffet.

Læs mere om Casa Rossa

Måltider under pergolaen

Møblementet fejler nu bestemt intet, og hvad skal man med smarte hårde hvidevarer, når man spiser (og drikker) sine måltider under pergolaen i haven?

Opvarmning ikke muligt

I huset er der ingen radiatorer, så opvarmning er ikke muligt.

Villaen på Casa Rossa

Villa m. privat pool

Huset ligger i tre plan. I stueetagen er der et badeværelse med toilet og bruser samt et vaskerum med vaskemaskine, strygebræt og -jern. På første sal finder vi en stor stue med åbent køkken og en imponerende pejs, soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge samt et badeværelse med karbad og bruser. Fra første sal kommer man via en trappe i træ op til anden etage, hvor der findes en dejlig stue med en sovesofa til én person.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Casa Rossa

Læs personlige anmeldelser af Casa Rossa som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Rossa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Casa Rossa

Glimrende hus i fine omgivelser

Vi havde et super ophold i Casa Rossa. Huset føles autentisk og lidt rustikt, uden at vi savnede noget. Det ligger temmeligt afsides, hvilket passede os godt, og der var gode gåture at foretage i området. Desuden er der blot ca. 20 min kørsel til Arezzo, som er fin at besøge, og hvorfra der går tog til eksempelvis Firenze.
Poolen havde rigtigt dejligt vand, men der er kun 1,20 m dybt, så hovedspring var ikke muligt.

Køkkenet er med induktionsplade, og der er en udmærket lille ovn.
De to badeværelser er fine og rene.
Alt i alt er det et superhyggeligt hus med sjæl og charme, som vi sagtens kan anbefale andre at besøge.

Læs mere

En anderledes og rustik ferieoplevelse

Casa Rossa er et gammelt og meget oprindeligt landhus, hvor man levende kan forestille sig at dyrene har boet i underetagen og menneskene på 1. sal.
Når hoveddøren bliver åbnet er der 18 trin op til 1. sal, hvor køkken-spiseafd., soveværelse og badeværelse befinder sig. Hvis man gerne vil benytte sig af den dejlige terrasse med den helt fantastiske udsigt, skal man altså hver gang bære service, mad, flasker osv. ned - og op igen efter endt måltid. Altså ikke så godt for gangbesværede.Det skulle måske stå i beskrivelsen af huset.
Stedet har 6-7 katte, som holder til omkring huset. De to brødre, som ejer huset, sørger for mad osv. til kattene, som er ret fredelige, MEN hvis man ikke er til katte, skal man nok undgå dette hus.
De to brødre er flinke. Mens vi var der, kom de hver dag, enten for at rense swimmingpool, fodre katte eller sørge for vanding af div. planter. Det var måske lige i overkanten.
Vi har været ok tilfredse med at bo i Casa Rossa, men vælger det ikke en anden gang.

Læs mere

Ægte italiensk charme - det autentiske Toscana

Vi havde en vidunderlig uge i Casa Rossa, og beskrivelsen af huset svarede 100 % til In-Italia's beskrivelse. Hyggeligt indrettet med gamle, fine italienske møbler og flotte stengulve. Køkkenets standard er siden den seneste anmeldelse væsentligt forbedret. Stort køleskab og alt nødvendigt service. Huset var rent og pænt og værterne - to ældre brødre tog godt imod os. Vær forberedt på at de komme hver anden dag og renser pool, vander blomster og giver kattefamilien omkring huset mad.
Udsigten over dalen er fantastisk, og her får man virkelig et hus, der ligger uforstyrret - undtaget dog galende hane og gøende hunde om natten i området omkring huset.....

Lokalt findes en lille, hyggelig familierestaurant med god service og fællessang fredag aften.
Husets beliggenhed er ikke egnet for biler med lav undervogn, da de sidste 200 meter til huset går ad en bumlet grussti med sten og huller.

Læs mere

Rigtigt fin sted

Havde et dejligt ophold. Ligger totalt ugenert og 1 km ud af en grusvej. Så man går ikke lige i supermarkedet. Men helt perfekt, mellem vinmarker og oliventræer. Og den smukkeste udsigt... Så er man til fred og ro, er dette stedet...

Læs mere

Anne og rejsefæller fra Frederiksberg boede på Casa Rossa i Arezzo fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Vi har været overordentlig glade for huset og området omkring Arezzo. Alt levede op til vores forventninger og mere til. Huset havde den smukkeste udsigt og værelser og køkken var helt super. Eneste minus var myg, men det er nok svært at gøre noget ved ;-)
Oplysningerne fra jer var et fint supplement så alt i alt kan vi kun sige, at vi vil have in-italia i tankerne, hvis Italien trækker igen til næste år (det gør det allerede).

Læs mere

Kasper og familie fra Åbyhøj boede for andet år på Casa Rossa i Arezzo fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Det er anden gang vi besøger Casa Rossa. Vi er vildt betagede af Arezzo og omegn som rummer mange muligheder for udflugter. Huset ligger skønt med udsigt til Arezzo og omegn. Huset er dejligt men nusset, der er et elendigt køkken med køleskab uden fryser. En fryser er nødvendig da tilkørselsforholdene er så dårlige at man i mørke kan smadre sit bundklar på bilen da vejen er meget dårlig. Rengøringen af huset er elendig vi medbringer selv service, alle pander med teflon er flået op og er direkte sundhedsfarlige. Overordnet er huset dejligt men er ikke gearet til at man selv holder sig med mad og prisen er ikke rimelig i forhold til standarden. Skal sættes ned til det halve. Har rejst i området i 20 år.

Læs mere
 
search map