Anmeldelser af Agriturismo Castiglioncello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Castiglioncello

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Castiglioncello som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Castiglioncello. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hjemlig hygge og fred

Det er i høj grad værten, Lucas, fortjeneste, at stedet, fortjener stor ros. Han har formået at skabe en rar stemning og er med god grund stolt af sit værk. Han sørger godt for sine gæster. Vi spiste der hver dag - og selv om maden måske ikke er Noma-standard, nød vi Lucas gode, hjemmelavede mad. Morgenmaden er "rigtig" italiensk - dvs. ristet brød og småkager :-)

Anbefaling til kommende gæster

Stedet er genialt til såvel vandreture i området som udgangspunkt for togture til de større byer (station med timeafgang til Bologna, Prato, Firenze mv.). Fine vandrekort kan fås i Prato i en lille korthandel tæt på domkirkepladsen.

Agriturismo Castiglioncello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Castiglioncello
Lejlighed m. 1 soveværelse (Ciliegio)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Betales på stedet med 28EU. Ustabil forbindelse
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Intet mindre end fantastisk!

Castiglioncello byder på dejlige oplevelser. Godt placeret i Appeninerne med ca. 7 min. kørsel til nærmeste by, Vaiano, hvorfra man nemt kan tage toget rundt i Toscana.
Selve stedet er utroligt hyggeligt og værten Luca gav os en varm velkomst og viste os ind i en fin og særdeles veludstyret lejlighed. Både opvaskemaskine, mini ovn og vaskemaskine - kom som en positiv overraskelse. Der er ikke egen udendørsplads, men rigeligt med borde, stole og hyggekroge på terrassen under vinen. Luca er meget nærværende, hjælpsom og ikke mindst et med stedet, som han gerne viser frem og fortæller om. Han hjælper også gerne med togtider, arrangerer vinsmagning mv.
Ligeledes kan man bestille mad, som Luca selv laver og serverer.
Alene Lucas evne til at få en til at føle sig velkommen, kan få os til at vende tiIbage. Hans nærvær, hans interesse for vores vel, hans passion for stedet og hans konstante villighed til at dele sin viden om Toscana gav os en oplevelse af et autentisk Italien. Børnene på hhv. 8 og 11 var henrykte for Luca, der tog dem med ud og samle æg ved hønsene. Stedets pool er ikke stor - men stor nok!

Anbefaling til kommende gæster

Tag toget fra Vaiano til Firenze! NEMT og billigt 10 Euro for to voksne og to børn pr. vej.

Agriturismo Castiglioncello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Castiglioncello
Lejlighed m. 1 soveværelse (Ciliegio)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Satelitbaseret - ustabilt.
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

En lille bid af en drøm....

Vi valgte Lucas lille sted til vores første besøg i Toscana. Det bliver bestemt ikke det sidste! Vi har nydt stilheden, udsigten og den utrolige gæstfrihed som vi blev modtaget med. Vi er blevet forkælet og er blevet inspireret af Lucas historie om hans drøm og hvordan han gennem hårdt arbejde i over 20 år, på trods af alles advarsler, har bygget dette vidunderlige sted som han heldigvis vil dele med andre. Kan varmt anbefales som udgangspunkt for ture, men også som en afslappende plet i de smukke bjerge.

Agriturismo Castiglioncello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Castiglioncello
Lejlighed m. 1 soveværelse (Noce)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Inger og familie fra Viby J boede på Agriturismo Castiglioncello i Cantagallo fra d. 12. til d. 19. juli 2012.

Vi har været meget tilfredse helt fra starten både med bookingforløbet og opholdet.
Opholdet på Agriturismo Castiglioncello var en super oplevelse og levede mere end rigeligt op til vores forventninger. Rigtig god stemning - perfekt sted til total afslapning. Både lejligheden og udearealerne var yderst velholdte. Vi kan bestemt anfale stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anders og rejsefælle fra Valby boede på Agriturismo Castiglioncello i Cantagallo fra d. 27. juni til d. 4. juli 2012.

Først og fremmest, så har vi haft et rigtigt godt ophold og fået en god oplevelse, og vi vil med garanti anvende jer igen en anden gang.
Mine kommentarer er som følgende.
Jer:
Selve bestillingen af opholdet gik ganske let og gnidningsfrit. Der var overraskende gode informationer, som blev fulgt til dørs med en mail kort før afrejse, hvilket gav inspiration og viden om selve turen.
Stedet:
"Vi fik fra første færd en varm velkomst af ejeren Luca, hvorefter vi blev vist på plads og fortalt kort om stedet og området. Værelset var perfekt til vores brug, med et lille køkken og nogle få køkkenredskaber. Vi havde fornøjelsen af at være næsten de eneste i perioden, hvilket betød, at vi var alene, når Luca ikke var hjemme.
Vi fik senere en rundvisning på noget af grunden, hvor vi bl.a. blev forevist den naturlige kilde, som giver vand til huset - dvs. vandet kan drikkes, selvom vi dog købte flaskevand det meste af tiden, da vi også skulle have det med på vores ture.
Stedet var let at finde - kun 1 times kørsel fra Bologna (billigt at flyve til) - og ligger 30 min fra Prato, 30 min fra Pistoia og godt en time fra centrum af Firenze (40 km), så alt i alt var det let at komme til og fra.
Vi spiste for det meste ude, eller lavede selv lidt mad, men fik morgenmad den sidste morgen: Hyggeligt at sidde i solen med udsigt over de grønne bjerge og kun lyden af rindende vand fra kilden og fuglefløjt.
Vi vil helt sikkert anbefale stedet til andre - selvom vi dog helst så, at vi kunne have det for os selv en anden gang :)
En tak til en smilende vært og en skøn natur."

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pantea ogfamilien fra Juelsminde boede på Agriturismo Castiglioncello i Cantagallo fra d. 7. til d. 21. juli 2011.

Vi er nu vendt hjem fra en fantastisk ophold på Agriturismo Castiglioncello. Vi har været meget tilfredse helt fra starten både med bookingforløbet og opholdet.

Vi blev modtaget af Luca, den venligste og hyggeligste vært på stedet. Han kunne fortælle en del om området og var behjælpelig med at finde tur til os. Man kan bestille morgenmad, frokost og aftensmad, hvis man ønsker det. Hvis man ønsker at opholde sig på Agriturismo Castiglioncello skal man være forberedt på, at køkkengrejet er meget spartansk. Lejlighederne er meget pænere end vi havde forventet, og stedet er meget rent og velholdt. Vi kan bestemt anbefalde stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4
 
search map