Agriturismo i Cantagallo i Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Migliana Alloro Alloro Cannicciaia Cannicciaia Ciliegio Ciliegio Noce Noce Oliva Oliva
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Castiglioncello ligger i Bisenzio-dalen på en grøn skråning mellem Migliana og Usella, få kilometer fra byen Prato (ca. 18 km). Der er ellers kun 5 km kørsel til nærmeste by, Vaiano, hvor du kan købe ind eller spise, hvis du ikke vil selv tilberede maden og heller ej spise hos Luca på selve stedet.

Bestil bord og nyd gårdens egne råvarer

Luca, som ejer gården, dyrker blandt andet grøntsager, frugt, olivenolie og honning. Han serverer sine råvarer på gårdens spisested, hvor gæsterne kan hygge sig med et godt glas vin. Hans specialiteter er primært kød på grillen eller i den store stenovn. Man skal være opmærksom på, at restauranten er åben efter aftale, hvorfor det er nødvendigt at forudbestille.

Læs mere om Agriturismo Castiglioncello

Guidede vandreture

Ved huset er der en frodig have, hvor værten Luca har anlagt en pool, fra hvis terrasse man har udsigt over hele dalen. Der er mulighed for at gå ture på gårdens ejendom og for at vandre i de omkringliggende bjerge ved hjælp af en guide, som Luca kan arrangere. På stedet er der kun fire lejligheder og et værelse, som er enkelt indrettet.

Lejlighederne på Agriturismo Castiglioncello

Toværelseslejlighed Canicciaia med 2 sovepladser (stueetage / 1. sal)

Lille lejlighed fordelt i to plan. I stueetagen er der opholdsstue med køkkenhjørne og badeværelse med toilet og bruser. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng.

Toværelseslejlighed Noce med 3/4 sovepladser (stueetage)

Lejligheden ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne med opvaskemaskine og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder desuden over vaskemaskine. Trods der er 5 sovepladser i alt er lejligheden egnet til maks. 4 personer.

Toværelseslejlighed Ciliegio med 3/4 sovepladser (stueetage)

Lejligheden ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne med opvaskemaskine og sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder desuden over vaskemaskine.

Hele gården med 16/18 sovepladser

Lej hele huset og få poolen helt for jer selv. Du kan derefter selv vælge, om Luca skal stå for jeres måltider, eller om I ønsker at tilberede dem selv.

Treværelseslejlighed Alloro med 4/6 sovepladser (1. sal / kvist)

Lejligheden Alloro har indgang på første sal og er fordelt på to plan. Første sal indeholder soveværelse med dobbeltseng samt tv, soveværelse med 2 enkeltseng samt tv og badeværelse med bruser. En trappe fører op til kvisten, der egentlig er en åben hems med ret lavt til loftet, hvor du finder tekøkken (to kogeplader) med lille køleskab og to yderligere sovepladser. Vi anbefaler denne lejlighed til korte ophold, da det er svært ellers at finde en bolig med så mange sovepladser samt fri ankomst og afrejse.

Værelse Oliva

Værelset Oliva ligger på første sal og indeholder dobbeltseng. Der er eget bad med toilet og bruser. Der er ikke privat balkon eller terrasse men du er velkommen til udendørs ved bord og stole under pergola'en eller under solen ved pool og hvor du ellers synes i den store have.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map