Feriebolig i Campiglia Marittima i Toscana

Villa Denise

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Denise er en dejlig, ny villa i to etager, indrettet til 6 pæne lejligheder i klassisk, toscansk stil. Den er beliggende i de grønne bakker, lige uden for den charmerende middelalderby Campiglia Marittima, og med en uovertruffen udsigt over bjerge og dale med det azurblå Middelhav i det fjerne. Nedenfor villaen løber en vej, som fører til kysten og særligt i sommermånederne kan en trafiksummen høres.

Forén kultur med strandbesøg

Villaen er ideel for dem der ønsker at slappe af i rolige omgivelser og nyde den fabelagtige udsigt, ligesom den er et godt udgangspunkt for besøg til seværdige middelalderbyer som Suvereto, Sassetta og Castagneto Carducci, der alle ligger i kort køreafstand fra Villa Denise. Villaen er bedst egnet til par fremfor familier med små børn, da udendørsarealerne ligger på forskellige niveauer. Der er ligeledes glimrende muligheder for en strandtur, idet nogle af områdets bedste strande (Golfo di Baratti ved Populonia, Golfo, Perelli, Carlappiano) blot ligger 7-15 km. fra villaen.

Læs mere om Villa Denise

Solterrasse og pool

Villaen har en dejlig solterrasse med pool. Til fælles brug er der grill samt vaskemaskine (mod betaling). Nærmeste indkøbsmuligheder findes ca. 15 minutters gang fra villaen, i Campiglia Marittimas centrum.

Lejligheder i traditionel stil

Lejlighederne er enkle, men pæne, godt møblerede og ganske rummelige, og alle har stuer med veludstyret køkken, soveværelser, badeværelse med toilet og bruser. De har balkon eller terrasse i forskellige størrelser. Bemærk venligst, at havudsigten er begrænset.

Kæledyr er velkomne

Du er velkommen til at tage din hund eller kat med på ferie, når du bor på Villa Denise. Kæledyrene har endda et brusebad og en lille pool, hvor de kan køle af på de varme sommerdage.

Lejlighederne på Villa Denise

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Denise

Læs personlige anmeldelser af Villa Denise som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Denise. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Villa Denise

Intimt hyggeligt feriested.

Vi har haft en fantastisk oplevelse, i et miljø der er familie ejet i tre generationer. Vores to store børn og min mand og jeg er blevet så betaget at stedet og de små byer omkring, at vi helt sikkert vender tilbage. Men så vælger vi en leglighed med egen terrasse, de er også lidt større. Denise er den mest gæstfrie italiener jeg har mødt. Vi kom senere end kl. 19 men hun mødte os med smil og glæde. startede med at vise os de basale ting, fortalte hvor vi kunne finde en købmand, et sted at spise, hun havde endog printet en kørselsvejledning på Dansk. Vi kunne med det samme mærke at vi var ønsket som gæster. Helt igennem en fantastisk sted til ferie, både aktiv men også ren afslapning. Kan varmt anbefales.

Læs mere

Dejligt sted i flotte omgivelser

Rigtig dejligt sted med super lejlighed og rigtig flot udsigt.
Stemningen på stedet er meget familiær. Vi oplevede at få serveret div spiselige ting fra familien under vores ophold.

Vi kan anbefale lejligheder der hedder Iris, da der er den mest utrolige udsigt fra en fantastisk tagterrasse, over bjerge, landskab og kysten.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Denise

Læs mere

Bedømmelse af Villa Denise

Læs mere

Støjgener, men god service

Komfortabelt sted at bo under ferien, men MEGET LARMENDE. Om morgenen blev vi vækket af hanen samt af gøende hunde. Poolen lukker kl. 20, hvilket er en skam i sådan en varme...

Den fine service fra vores værter var dog et stort plus. De lånte os en parasol, stillede frisk brød til vores rådighed, ordnede post for os, etc....

Vi savnede virkelig en ventilator på vores værelse. Jeg håber, I vil tage disse kommentarer i betragtning.

Læs mere

Wiwi og Kurt fra Herning boede på Villa Denise i Campiglia Marittima fra d. 12. til d. 23. juni 2012.

Vi har haft en dejlig ferie i Vila Denise. Fik en hjertelig modtagelse af Denise, lejligheden (Iris) var super med en skøn terrasse med pragtfuld udsigt, det var perfekt.
Byen Campiglia Marittima, en skøn lille by uden tingel tangel,.dejlig. I køkkenet kunne der godt været lidt mere porcelæn, så som skåle m.m., men det er blot en lille ting.
Afskeden var ligeså hjertelig som modtagelsen.

Læs mere
 
search map