Feriebolig i Campiglia Marittima i Toscana

Le Corti di Monte Pitti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Le Corti di Monte Pitti ligger midt i det Maremma, som nogle anser for noget af det mest uspolerede og autentiske i Toscana. Det moderne feriecenter byder på restaurant, pool, børnepool, tennisbane, legeplads og 135 lejligheder, der alle har aircondition og privat have eller terrasse. Her er gode chancer for en familievenlig badeferie.

Kombinér sol og bad med udflugter

Le Corti di Monte Pitti blev opført i 2006 på i alt 22 hektar jord så feriecentret ligger i grønne omgivelser. Her er gode muligheder for udflugter, om det så er en dagstur til Elba, et smut til Siena eller simpelthen at køre rundt og udforske denne temmelig ukendte del af Toscana, som mange anser for mere autentisk og uspoleret end de centrale områder af regionen. Feriecentret ligger mellem Suvereto og Campiglia Marittima, 12 kilometer fra kysten, og små 13 kilometer fra den charmerende badeby San Vincenzo. Nærmeste landsby er Cafaggio, som ligger ca. 500 meter herfra, mens den større Campiglia Marittima er små 5 km væk. Indkøbsmuligheder ligger ca. 3 km fra feriecentret.

Læs mere om Le Corti di Monte Pitti

Fine faciliteter

Til brug for gæsterne er der fælles grillområde, pool (25 x 12 meter), børnebassin, en tennisbane, lille fodboldbane og legeplads. I nærheden af lejlighederne er der reception, bar og restaurant-pizzeria (dog kun åben i sommermånederne).

Lejlighedernes placering og indretning

Lejlighederne er beliggende enten i stueetagen eller på første sal. Lejlighederne i stueetagen råder over privat have med bord og stole, imens dem på første sal har overdækket terrasse med bord og stole. Alle lejlighederne er udstyrede med aircondition, varmeanlæg og satellitfjernsyn samt opvaskemaskine. Indretning er simpel med fokus på det funktionelle, det er ikke her man finder udsøgt design eller skønne malerier på væggene. Børnefamilier vil her finde meget plads til børnene både inde og ude. Treværelseslejlighederne ligger alle i to blokke, der er centralt placeret på grunden. Rejser man derfor sammen med nogle venner og ønsker lejligheder ved siden af hinanden, bør man bestille to lejligheder af samme type.

Toværelseslejlighed
- er ca. 40 m² store og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge) og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De er desuden udstyret med aircondition og varmeanlæg, opvaskemaskine samt fjernsyn.
Treværelseslejlighed
- er ca. 55 m² store og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge), lille soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De er desuden udstyret med aircondition og varmeanlæg, opvaskemaskine samt fjernsyn.

Læs om lejlighederne på Le Corti di Monte Pitti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Le Corti di Monte Pitti

Læs personlige anmeldelser af Le Corti di Monte Pitti som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Corti di Monte Pitti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Le Corti di Monte Pitti

Godt feriested

Godt feriested, fine lejligheder, pool i top, restaurant fin, personale ok

Læs mere

Bedømmelse af Le Corti di Monte Pitti

Læs mere

Bedømmelse af Le Corti di Monte Pitti

Læs mere

Bedste pool !!!!!!!

Fredeligt beliggende, rolige omgivelser - poolen er den bedste vi har oplevet til dato - ren og indbydende og har en god dybde. Meget venligt personale i receptionen - området rent og pænt. Restauranten ikke god - lille udvalg og dyr!!!! Poolområdet fint med gode og rigelige solstole og mulighed for skygge til alle. Poolbaren bemandet som oftest af personale der ikke taler engelsk.

Læs mere

Dejlig feriested og afslappende atmosfære

Rigtig fint feriested med gode lejligheder. Der var ikke meget plads i stuen pga. udslået seng, men den blev til gengæld et samlingssted for hele familien om aftenen. Meget lækker og stor pool med dæmpet musik. Der var lidt aktiviteter i form af vandpolo og zumba, men det var ikke højt og larmende, og man kunne sagtens bade i poolen, selvom man ikke deltog i aktiviteterne.
Restauranten på stedet har desværre ikke pizza.

Læs mere

God beliggenhed - gode faciliteter

God, men spartansk indretning af lejligheden. Mange dejlige små hyggelige byer i nærområdet. Fin placering, hvis man vil ud og opleveToscana.

Rigtig godt poolområde - gode faciliteter til børn.

Læs mere
 
search map