Feriebolig i Campiglia Marittima i Toscana

Le Corti di Monte Pitti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Le Corti di Monte Pitti ligger midt i det Maremma, som nogle anser for noget af det mest uspolerede og autentiske i Toscana. Det moderne feriecenter byder på restaurant, pool, børnepool, tennisbane, legeplads og 135 lejligheder, der alle har aircondition og privat have eller terrasse. Her er gode chancer for en familievenlig badeferie.

Kombinér sol og bad med udflugter

Le Corti di Monte Pitti blev opført i 2006 på i alt 22 hektar jord så feriecentret ligger i grønne omgivelser. Her er gode muligheder for udflugter, om det så er en dagstur til Elba, et smut til Siena eller simpelthen at køre rundt og udforske denne temmelig ukendte del af Toscana, som mange anser for mere autentisk og uspoleret end de centrale områder af regionen. Feriecentret ligger mellem Suvereto og Campiglia Marittima, 10 kilometer fra kysten, og små 13 kilometer fra den charmerende badeby San Vincenzo. Nærmeste landsby er Cafaggio, som ligger ca. 500 meter herfra, mens den større Campiglia Marittima er små 5 km væk. Indkøbsmuligheder ligger ca. 3 km fra feriecentret.

Læs mere om Le Corti di Monte Pitti

Fine faciliteter

Til brug for gæsterne er der fælles grillområde, pool (25 x 12 meter), børnebassin, en tennisbane, lille fodboldbane og legeplads. I nærheden af lejlighederne er der reception, bar og restaurant-pizzeria (dog kun åben i sommermånederne).

Lejlighedernes placering og indretning

Lejlighederne er beliggende enten i stueetagen eller på første sal. Lejlighederne i stueetagen råder over privat have med bord og stole, imens dem på første sal har overdækket terrasse med bord og stole. Alle lejlighederne er udstyrede med aircondition, varmeanlæg og satellitfjernsyn samt opvaskemaskine. Indretning er simpel med fokus på det funktionelle, det er ikke her man finder udsøgt design eller skønne malerier på væggene. Børnefamilier vil her finde meget plads til børnene både inde og ude. Treværelseslejlighederne ligger alle i to blokke, der er centralt placeret på grunden. Rejser man derfor sammen med nogle venner og ønsker lejligheder ved siden af hinanden, bør man bestille to lejligheder af samme type.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- er ca. 40 m² store og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge) og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De er desuden udstyret med aircondition og varmeanlæg, opvaskemaskine samt fjernsyn.
Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser
- er ca. 55 m² store og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge), lille soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De er desuden udstyret med aircondition og varmeanlæg, opvaskemaskine samt fjernsyn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Campitello

Bucine

Castello di Fabbroni

San Polo in Chianti

search map