Agriturismo i Campiglia Marittima i Toscana

La Cuccumella

 
La Cuccumella er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Cuccumella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campiglia Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved naturreservatet Montoni og bare 7 km fra den kendte badedestination Follonica ligger La Cuccumella. Alle lejlighederne har aircondition og varme. Til La Cuccumella er der en stor pool (100 m²) med vandmassage, legeplads og grillområde.

Skabt til liver under åben himmel

Til La Cuccumella er der en 100 m² stor pool med vandmassage, legeplads og grillområde. Ved huset er der en stor pergola, hvor der er bord og stole til alle gæster. Her kan du indtage dine måltider, som du forbereder ved grillen eller i dit køkken,og samtidig kan børnene lege på den aflukkede gårdsplads.

Læs mere om La Cuccumella

10 lejligheder med eller uden terrasse

På La Cuccumella findes i alt 10 lejligheder, hvoraf seks er toværelses uden terrasse, to toværelses har egen terrasse, og så er der to treværelseslejligheder i stueetagen med to badeværelser hver. Af lejlighederne er der fire, der har aircondition, som kan fås mod bestilling, så længe der er plads i disse lejligheder.

Lejlighederne på La Cuccumella

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. / 2. sal uden terrasse)

Lejlighederne ligger på 1. sal eller 2. sal og har indgang fra reception. De er ca. 50 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. sal med terrasse)

Der er to lejligheder med privat terrasse, som begge er på ca. 50 m² og ligger på 1. sal med selvstændig indgang via terrassen. De består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt privat terrasse på ca. 25 m² med havemøbler.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage)

Lejlighederne er ca. 70 m² og ligger i stueetagen. De består af stor opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map