Agriturismo i Campiglia Marittima i Toscana

La Cuccumella

 
La Cuccumella er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Cuccumella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campiglia Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved naturreservatet Montoni og bare 7 km fra den kendte badedestination Follonica ligger La Cuccumella. Alle lejlighederne har aircondition og varme. Til La Cuccumella er der en stor pool (100 m²) med vandmassage, legeplads og grillområde.

Skabt til liver under åben himmel

Til La Cuccumella er der en 100 m² stor pool med vandmassage, legeplads og grillområde. Ved huset er der en stor pergola, hvor der er bord og stole til alle gæster. Her kan du indtage dine måltider, som du forbereder ved grillen eller i dit køkken,og samtidig kan børnene lege på den aflukkede gårdsplads.

Læs mere om La Cuccumella

10 lejligheder med eller uden terrasse

På La Cuccumella findes i alt 10 lejligheder, hvoraf seks er toværelses uden terrasse, to toværelses har egen terrasse, og så er der to treværelseslejligheder i stueetagen med to badeværelser hver. Af lejlighederne er der fire, der har aircondition, som kan fås mod bestilling, så længe der er plads i disse lejligheder.

Lejlighederne på La Cuccumella

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. / 2. sal uden terrasse)

Lejlighederne ligger på 1. sal eller 2. sal og har indgang fra reception. De er ca. 50 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. sal med terrasse)

Der er to lejligheder med privat terrasse, som begge er på ca. 50 m² og ligger på 1. sal med selvstændig indgang via terrassen. De består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt privat terrasse på ca. 25 m² med havemøbler.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage)

Lejlighederne er ca. 70 m² og ligger i stueetagen. De består af stor opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Cuccumella

Læs personlige anmeldelser af La Cuccumella som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Cuccumella. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af La Cuccumella

Læs mere

Peter og familien fra Tisvildeleje boede på La Cuccumella i Campiglia Marittima fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Fantastisk! La Cuccumella er value for money og Toscana skuffer vel ingen. Vi vil faktisk gerne booke en uge til næste sommer allerede nu.

Vi kan kun komme i tanke om en detalje der bør rettes. De sidste 1,5 km i kørselsvejledningen er nok i virkligheden 3 km.

Læs mere

Egon fra Sæby boede på La Cuccumella i Campiglia Marittima fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Jeg kan positivt bekræfte, at vi har haft en fremragende ferie i La Cuccumella. Vi havde været i området før, så det var meget gensynsoplevelser. Vandet i Barattibugten er fremragende. Den længste og meget anbefalelsesværdige tur gik til Niki de Saint Phalles skulpturpark syd for Grosseto. Det var en stor oplevelse. Af nære ting kan nævnes turen fra Bolgheri over Casagneto Carduzzi og Sasseta til Suvereto. Conad i Venturini er god til indkøb. Hvis noget skal kritiseres, så er det kørselsvejledningen og placeringsangivelsen. Det er nemmest at køre fra ved Venturini, og beliggenheden for stedet er heller ikke helt korrekt angivet. Men alt i alt er herlig oplevelse midt i solsikkemarken og de op til 38 graders sommervarme

Læs mere

Morten, Susan og Sebastian fra Store Heddinge boede på La Cuccumella i Campiglia Marittima fra d. 16. til d. 30. juli 2005.

Efter en LANG køre tur, for der er langt men hele køreturen værd og efter at vi lige måtte ringe til Massimo og fortælle at vi altså blev lidt forsinket ankom vi til La Cuccumella som er af en meget høj standard efter italienske forhold. Massimilio som opsynsmanden hedder er meget hjælpsom, hos ham kan man dagligt bestille brød, der så bliver leveret næste morgen, eller man kan
altid spørge ham om vej til vingårdene, hvor han nede i receptionen har et utal af brochure over diverse ting og sager. La Cuccumella ligger faktisk temmeligt godt som udgangspkt. for ture til de forskellige byer, vi nåede på de 14 dage vi var der at besøge Siena, Grosetto, Pisa som jo er storbyer, og så selvfølgelig var vi en smut på Elba, men husk nu lige afstandene er meget store og varmen er høj, så airconditioneringen i bilen blev flittigt brugt...
Vores ubestridte "bedste by" var Campiglia Marittima som er en fantastisk flot og charmerende lille by med en fantastisk udsigt til Elba og hele bugten ned mod Piombino. En anden favorit blev Suvereto som osse er utroligt charmerende og hvor man ligesom i Campilia kommer tættere på lokalbefolkningen noget man ikke oplever i de større byer som eks. Siena og Grosetto. Vær opmærksom på at hvis man planlægger en tur til Elba, så købes billetten i et lille kontor ved landevejen ca 10 km fra færgen og husk nu at du skal have TO billetter hvis du vælger en retur, damen solgte os en retur fra Portoferraio til Piombino.........så der sad min kone og søn og stegte i bilen mens jeg løb til de nærmeste kontor og fik den rigtige billet...der er et kontor fandt jeg ud af nede i havnen...jeg har forøvrigt aldrig set så mange biler på så lille en færge...det er et totalt kaos men meget sjovt at prøve rigtig italiensk...alle er forøvrigt meget hjælpsomme noget man måske ikke skulle tro men bare spørg løs de hjælper gerne på italiensk...tak for den lille uundværlige parlør den redder ens liv mange gange.
Strande er der masser af hvis man er til fluepapir ect. men vandet er lækkert helt sikkert og så kan man jo altid dyppe sig i poolen når man vender hjem efter udflugt. I Venturina er der marked hver fredag, hvor man osse kan handle i den lokale Coop der er ligesom Brugsen herhjemme men med et langt større udvalg og en fantastisk delikatesse afd. og rigtig god slagter, men priserne er ligesom i DK.
I Castiglione della Pescáia en lille havneby er der marked hver onsdag og hvis man ikke er til det, kan man nyde udsigten samt betragte alle de store lystyachter, som lægger til ved kajen. Når man kører mod Punta Ala og faktisk lige inden man når ind i byen ligger der en pottemager med de skønneste potter og figurer og til gode priser ca halvdelen af vores priser, når man er der skal man så absolut gå ind i den lille forretning der ligger lige ved siden af, den venlige dame serverede forskellige oste , den superlækre lufttørrede skinke samt prøvesmagning af deres lokale vin, det var helt utroligt hvad hun diskede op med og selvfølgelig røg der jo et par liter vin med.....Når vi snakker vin så besøg lige den gamle dame der har sin stand med olivenolie, frugter og vin på vejen mod Follonica en utroligt lækker rød og hvidvin til 3,55 Euro pr. 1,5 l.........det siger sig selv at der ligger nogle flasker i kælderen til de kolde vintermåneder...

Til jer inde på In-Italia en stor tak for jeres hjælpsomhed stedet levede helt op til forventningerne det eneste minus jeg kan komme i tanke om er bestikket på La Cucumella, det er dårligt men tag jeres eget med så er alt tip top.
Ps. Når man kommer fra E80 så kør mod Caffagio og drej så mod Casalappi, så kører man lige mod La Cuccumella

Læs mere

Pernille og William fra Mesinge boede med deres betagtelige bidrag til fødselstallet på La Cuccumella i Campiglia Marittima fra d. 18. til d. 25. juni 2005.

William og Pernille har været afsted igen med en bil fyldt med børn. 3 ugers ferie i Toscana på 3 forskellige feriesteder med In-italia, kan vel næppe startes bedre end med biltoget Hamborg - Livorno,med 4 børn fra 3 til 16 år og to forældre.
Første uge(uge 25) La Cuccumella i Campiglia Marittima vi fandt hurtigt ud af at dreje fra ved Venturina når vi kom nordfra og så følge skiltene til La Cuccumella,feriestedet ligger i et stort
landbrugsområde med masser af net og vandmeloner kjorn og solsikke marker ,dejlig asfalt og ingen køresyge børn,stor lejlighed handikapbadeværelse og toilet,fin overdækket terrasse,overdækket fællesterrasse til nogle af de andre lejligheder,smart og god fælles fuldautomatisk espresso, te, chokolade osv. maskine, stort fælles kølefryseskab til drikkevarer,fodboldspil, bordtennisbord,fri afbenyttelse af vaskemaskine, grillfaciliteter incl. udendørs ovn og så lige egen olie og udmærkede vin.
Massimo passer stedet for en ældre dame som minder en del om Erna Hamiltoni tøj og makeupvalg.Han viser rundt og er utrolig hjælpsom,der er en masse gode brochurer med udflugtsmål og indkøbsmuligheder,han vimser rundt og fjerner insekter fra poolen ,når ellers svalerne ikke gør det og det er det reneste poolanlæg vi nogensinde har oplevet,det er meget børnevenligt med en stor og især bred trappe de små kan sidde på eller hoppe fra,en lille rutschebane ved kanten masser af udenomsplads med fliser ,men også med græs og lave palmer man kan ligge i skyggen af,en lille legeplads med vippe gynge og rutschebane,en lille beostær der kan imitere diverse mobiltelefonringetoner.Dette var klart børnenes favoritferiested. Masser af gode udflugtsmuligheder bla Elba,vi havde bestilt biletter hjemmefra,via In -italias link til Moby rederiet,der er en masse af gange som er billige det koster ca. 600 kr,- for 6 og bil retur og så kan man opleve italienere der kører til og fra en færge(iøvrigt en gammel dansk færge)det er ganske underholdende!!Portoferraio er meget hyggelig pæn og kan klares med klapvogn på en del, men ikke alle gader,der er nemlig en bjergside bag havnefronten,der er mange mindesmærker om Napoleon og hvis det bliver varmt (35) så er der masser af gode strande og hven skulle have troet at livredderen og liggestolsudlejeren da jeg sagde vi var fra Danmark øjeblikkeligt replicerede : "Kirkegaard".det plejer ellers at være diverse fodboldspillere der bliver remset op.
På fastlandet er der i Piombino en dejlig gågade med en masse fristende butikker ,bla. en af dem Massimo's datter arbejder i.Den historiske bydel er bestemt et besøg værd og interesser man sig for Michelangelo,kan man bese en del af det fæstningsværk han har tegnet. San Vincenzo er en hyggelig badeby med masser af butikker og frem for alt masser af italienere vi kan anbefale "Bar e Ristorante nr. One" på hovedgaden,udsigt til stranden og vældig velsmagende mad.I Venturina er der et vældig godt is, chokolade og kaffested lige hvor hovedgaden bliver til gågade,her kan man sidde en søndag eftermiddag og se italienerne købe kage med hjem til deres mamma. Der er masser af etruskiske fund bla.lige inden Populonia ved Baratti bugten, man kan vælge den korte tur med de cirkulære gravkamre lige ved siden af billetsalget i hvertfald når det er med klapvogn i 35 gr. varme!! [fortsættelse følger under Fattoria Piecorto, Poggibonsi]
Pragtfuld ferie tak endnu engang til In-italia og især Lino Vogt som har arrangeret dette festfyrværkeri af oplevelser.

Læs mere

Bedømmelse af La Cuccumella

Læs mere
 
search map