Feriebolig i Campiglia Marittima i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Ladestandere til elbiler Fælles grill område Restauranten på Ghiacci Vecchi
 
La Colonica di Ghiacci Vecchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Colonica di Ghiacci Vecchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campiglia Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du på landet i de gamle bondehuse, der lå på grunden inden feriecentret Ghiacci Vecchi blev opført af Roberta og hendes familie, der bestyrer det hele. Husene er blevet moderniseret og indelt i ferielejligheder med aircondition og køkken, hvor du kan slappe af i haven eller solbade ved stedets to store pools - bemærk, at der - udover de andre gæster i bondehusene - er 70 lejligheder på feriecentret, der har adgang til poolområderne.

To pools til glæde for børnefamilier

Her vil dine børn finde legekammerater fra mange andre lande, især Nordeuropa. Ejendommens to svømmebassiner, det ene med lavt vand til børnene, gør det oplagt, at de mødes og leger sammen, det samme gælder de store grønne områder, hvor de har mulighed for at spille fodbold, volleyball, basketball og bordtennis. På trods af at du her bor på et feriecenter, finder du her ikke den for feriecentre normale højlydte underholdning med høj musik og andre til tider støjende aktiviteter. Forholdene er nemlig rolige og afslappende især ved de gamle bondehuse, der ligger lidt tilbagetrukket fra poolområdene.

Gode udflugter i bakkerne og langs kysten

Du bor i et område, der særlig kendt for Etruskernes spor, og det er ikke ualmindeligt at små ringe eller smykker fra den tid dukker op ved Baratti-stranden, lige under Populonia. Vil du ikke på jagt efter antikke smykker og undgå at køre helt hen til Baratti-bugten, så finder du en dejlig sandstrand kun 2 kilometer fra gården, der fører hele vejen til San Vincenzo, hvor du finder indkøbs- og shoppingmuligheder samt gode spisesteder, hvis du ikke vil benytte stedets egen restaurant.
I kort køreafstand finder du endvidere de små middelalderbyer Suvereto og Castagneto Carducci; og mange af Toscanas berømte kunst- og kulturbyer ligger i overskuelig køreafstand herfra: Siena, Volterra, San Gimignano, Firenze, Pisa, Lucca m.v.

Ferielejligheder med aircondition

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal - alle lejligheder i stueetagen har egen terrasse med bord og stole lige ved indgangsdøren. Lejlighederne på første sal har ikke private udeområder, men der er alligevel nok af borde og stole til alle i den små 50.000 m² store have, hvor man også kan grille. Lejlighederne er pænt, men enkelt indrettede og er alle udstyrede med aircondition, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, køkkenfaciliteter og badeværelse/toilet med hårtørrer. Opstår behovet for at vaske tøj, så findes der også et fælles møntvaskeri.

Læs om lejlighederne på La Colonica di Ghiacci Vecchi

 
 

Gæstebedømmelser af La Colonica di Ghiacci Vecchi

Læs personlige anmeldelser af La Colonica di Ghiacci Vecchi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Colonica di Ghiacci Vecchi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra La Colonica di Ghiacci Vecchi

Kan anbefales

Rigtigt dejligt sted. Perfekt til børn, store som små. Meget venligt personale og pæne velholdte omgivelser. Dejligt med overdækkede parkeringspladser og vogne til at fragte bagagen til boligen så der ingen biler er på området. Fredeligt og roligt og trygt, da området er aflåst for offentligheden om natten. Ren afslapning for hele familien. Tak for en fantastisk uge.

Læs mere

Sommer 2018

Vi havde et godt ophold med et dejligt værtskab.

Læs mere

Skønt familiested

Vi boede der 6 nætter i juli. Ved ankomst bliver man vist rundt på hele området og får fremvist sin bolig mens man samtidig bliver orienteret om retningslinjer, tips&tricks samt meget andet - så føler man sig velkommen fra 1. minut.
Perfekt til familier med børn, hvor der er skønne grønne arealer og et dejligt og børnevenligt poolområde, som er indhegnet. Om aftenen er der roligt og fredeligt, så man kan nyde aftenen på terrassen.

Læs mere

Dejligt sted

Dejligt sted, med dejligt poolområde, men boligerne ligger meget tæt.

Læs mere

Ferielejlighed i August

Meget fin indkvartering med terrasse, hvor der var både sol og skygge, frodig have og fint pool-areal.
Dejlig lejlighed med 2 toiletter samt brusere, tæt på restaurant, hvor der er mulighed for at spise god mad, take-away (hvis man foretrækker at spise fra sin egen terrasse) frisk brød hver morgen og det mest nødvendige indkøb.
Venligt personale

Læs mere
 
search map