Feriebolig i Campiglia Marittima i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Ladestandere til elbiler Fælles grill område Restauranten på Ghiacci Vecchi
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du på landet i de gamle bondehuse, der lå på grunden inden feriecentret Ghiacci Vecchi blev opført af Roberta og hendes familie, der bestyrer det hele. Husene er blevet moderniseret og indelt i ferielejligheder med aircondition og køkken, hvor du kan slappe af i haven eller solbade ved stedets to store pools - bemærk, at der - udover de andre gæster i bondehusene - er 70 lejligheder på feriecentret, der har adgang til poolområderne.

To pools til glæde for børnefamilier

Her vil dine børn finde legekammerater fra mange andre lande, især Nordeuropa. Ejendommens to svømmebassiner, det ene med lavt vand til børnene, gør det oplagt, at de mødes og leger sammen, det samme gælder de store grønne områder, hvor de har mulighed for at spille fodbold, volleyball, basketball og bordtennis. På trods af at du her bor på et feriecenter, finder du her ikke den for feriecentre normale højlydte underholdning med høj musik og andre til tider støjende aktiviteter. Forholdene er nemlig rolige og afslappende især ved de gamle bondehuse, der ligger lidt tilbagetrukket fra poolområdene.

Gode udflugter i bakkerne og langs kysten

Du bor i et område, der særlig kendt for Etruskernes spor, og det er ikke ualmindeligt at små ringe eller smykker fra den tid dukker op ved Baratti-stranden, lige under Populonia. Vil du ikke på jagt efter antikke smykker og undgå at køre helt hen til Baratti-bugten, så finder du en dejlig sandstrand kun 2 kilometer fra gården, der fører hele vejen til San Vincenzo, hvor du finder indkøbs- og shoppingmuligheder samt gode spisesteder, hvis du ikke vil benytte stedets egen restaurant.
I kort køreafstand finder du endvidere de små middelalderbyer Suvereto og Castagneto Carducci; og mange af Toscanas berømte kunst- og kulturbyer ligger i overskuelig køreafstand herfra: Siena, Volterra, San Gimignano, Firenze, Pisa, Lucca m.v.

Ferielejligheder med aircondition

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal - alle lejligheder i stueetagen har egen terrasse med bord og stole lige ved indgangsdøren. Lejlighederne på første sal har ikke private udeområder, men der er alligevel nok af borde og stole til alle i den små 50.000 m² store have, hvor man også kan grille. Lejlighederne er pænt, men enkelt indrettede og er alle udstyrede med aircondition, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, køkkenfaciliteter og badeværelse/toilet med hårtørrer. Opstår behovet for at vaske tøj, så findes der også et fælles møntvaskeri.

Læs om lejlighederne på La Colonica di Ghiacci Vecchi

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map