Anmeldelser af Il Castagno Toscana

 
Il Castagno Toscana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Castagno Toscana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campiglia Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Castagno Toscana

Læs personlige anmeldelser af Il Castagno Toscana som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Castagno Toscana. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Claus og familien fra Storvorde boede på Il Castagno Toscana i Campiglia Marittima fra d. 17. til d. 24. juli 2010 og på Podere Il Martellino i Follonica fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Super, fantastisk ferie. Den bedste af slagsen nogensinde. Vi har aldrig rejst på en sådan måde, altid charterrejser – ligge ved poolen og ikke andet.
Ferien her, har givet os et fantastisk billede af Italiensk kultur. Både Campiglia og Follonica har været fuldstændig i orden, det må vi sige.

Alt er klappet. Follinica var helt sikkert vores favorit, området ved poolen, en bid af Follonica`s bjerge og byen fra vores lejlighed. Waw, det var bare så romantisk og lækkert. Vi kommer helt sikkert igen om 2 år – næste år er der konfirmation, ellers var vi taget af sted igen.

Vores venner var der for anden gang, det var dem, der syntes vi skulle prøve en sådan ferie. En dejlig ro, ikke turister eller høj musik, men stadig en dejlig ferie for ungerne. Der var et kæmpe areal, hvor børnene kunne spille bold, og poolen var fyldt op med lege- og badedyr, liggemadrasser, små borde ved poolen og nye liggevogne.

Vi kan anbefale dette rejsested… Total fine lejligheder med alt, rent og skønt og udsigten fra Martelino var som i en film. Så vi vender helt sikkert tilbage…..

Super god service begge steder, men det sidste sted var også 2100 kr. dyrere end Campiglia – men de var rigtigt godt givet ud. Det var meget mere luksus, syntes vi.

Fordelen ved Campiglia var dog, at der var mulighed for at vaske. Også et fantastisk område. Strandene i Follonica er super super dejlige – rene og lidt bølger til tider.

De glade rejsende fra Nordjylland. Vi kommer tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Charlotte og familien fra Albertslund boede på Il Castagno Toscana i Campiglia Marittima fra d. 4. til d. 18. juli 2009.

Ja, vi har haft en rigtig dejlig ferie i Toscana. Både feriestedet/vingården "Il Castangno de Toscana" og byen Campiglia Marittima var meget smukke og hyggelige, og især vores lejlighed nr. 8, som jo var "suiten" og lå på toppen af vingården med en kæmpe altan med skøn udsigt var helt fantastisk!

Området var fint, tæt på dejlig strand og i nærheden af et væld af smukke Toscanske middelaldrebyer. Vi tog også en endagstur til Elba, som også var en fin oplevelse.... Værten, Amanda, var rigtig sød og hjælpsom og servicemindet. Vi havde vores lille hund med, og det gav slet ingen problemer.

Vi har været meget tilfredse og kan varmt anbefale stedet til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map