Agriturismo i Campiglia Marittima i Toscana

Il Castagno Toscana

 
Il Castagno Toscana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Castagno Toscana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campiglia Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne skønne feriebolig ligger i grønne omgivelser mindre end én kilometer fra den lille middelalderby Campiglia Marittima. I byens centrum finder man et smukt torv, og samtidig med at man kan indånde historiens vingesus, befinder man sig ikke langt fra de fine, hvide sandstrande der pryder kysten langs denne strækning.

Det oprindelige toscanske landhus er i nyere tid blevet restuareret med akkuratesse samtidig med at man har tilført moderne komfort. Rundt om huset, der er beliggende på en frodig og kuperet grund med flotte stensætninger, finder man en stor parklignende have med svømmebassin og solsenge og parasoller, legeplads for børn samt parkeringsplads. Landevejen løber neden for gården, men takket være den frodige og højtvoksende natur høres den næsten ikke.

Læs mere om Il Castagno Toscana

Der findes i alt otte lejligheder som alle er rummelige og udstyrede med aircondition- og varmeanlæg, satellit-tv, adsl-internetforbindelse, sikkerhedsboks, funktionelt køkken med fire blus, ovn, køleskab og fryser samt privat udeplads indrettet med havemøbler og egen grill.

Il Castagno Toscana er et oplagt sted for børnefamilier som ønsker at bo i skønne omgivelser samtidig med at man er tæt ved de fine sandstrande i Maremma-området. Maremma er desuden kendt for sine mange vingårde og middelalderbyer som ofte kan fremvise levn fra etruskernes tidsalder.

Læs om lejlighederne på Il Castagno Toscana

Skjul teksten
 
 
search map