Feriebolig i Campiglia Marittima i Toscana

Ghiacci Vecchi

Området ved Ghiacci Vecchi fra luften Fælles grillområde Ghiacci Vecchi fra luften Restauranten på Ghiacci Vecchi Ladestandere til elbiler Baratti-bugten under Populonia i kort køreafstand fra Ghiacci Vecchi
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Badeferie i dejlige, grønne omgivelser kun to km fra de gode sandstrande ved San Vincenzo. Den gamle gård Ghiacci Vecchi blev moderniseret for flere år siden og udvidet med i alt ca. 70 komfortable lejligheder, som især anbefales til børnefamilier, for få steder har børnene så megen plads og så gode muligheder for at udfolde sig frit som her.

Børnevenligt miljø med to pools

Der er virkelig masser af plads for børnene at boltre sig på, store grønne områder og mulighed for adskillige aktiviteter: fodbold, volleyball, basketball og bordtennis. Og så er her to svømmebassiner, det ene med lavt vand til børnene.

Læs mere om Ghiacci Vecchi

Gode udflugter i kort køreafstand

Som hyggelig og afslappende base er gården ideel for udflugter til nogle af de mange seværdigheder. Du finder på disse kanter. Vi kan især anbefale de små middelalderbyer Suvereto og Castagneto Carducci, ligesom mange af Toscanas berømte kunst- og kulturbyer ligger i overskuelig køreafstand herfra: Siena, Volterra, San Gimignano, Firenze, Pisa, Lucca m.v.

Tag også en tur til stranden

Bademuligheder er der masser af, og strandene i omegnen af gården er mange og gode. Den nærmeste strand er den offentlige i naturparken Parco di Rimigliano. Lidt længere sydpå finder du det naturskønne område omkring bugten Golfo di Baratti, men du kan selvfølgelig også vælge at køre nogle kilometer nordpå og bade i den hyggelige by San Vincenzo, hvor en af Italiens bedste restauranter, Ristorante Gambero Rosso, for resten ligger.

Prøv gårdens restaurant

Gårdens søde ejer, Roberta, har for nylig ladet opføre en restaurant på stedet, hvor de om aftenen serverer traditionelle toskanske retter i lyse, behagelige lokaler. Priserne er absolut rimelige, og kvaliteten helt i orden. Ønsker du selv at lave mad, finder du nærmeste indkøbsmuligheder i Venturina (4 km fra gården). Der er også andre restauranter i nærheden, den nærmeste ligger ikke mere end 700 meter væk.

Lejlighederne

Lejlighederne er pænt og enkelt indrettede. De er udstyrede med aircondition, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, køkkenfaciliteter og badeværelse/toilet med hårtørrer. Alle lejligheder i stueetagen har egen terrasse med bord og stole lige foran døren. På stedet findes der også fælles møntvaskeri.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map