Feriebolig i Campiglia Marittima i Toscana

Ghiacci Vecchi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du i de gamle landhuse, som lå her, før feriestedet Chiacci Vecci blev bygget af Roberta og hendes familie, som driver stedet. Ferielejlighederne ligger i disse huse og har bl.a. aircondition og et køkkenafsnit. Udover det familievenlige miljø sørger Roberta for, at du og din familie har det godt under jeres ferieophold.

Ghiacci Vecchi ligger i dejlige, grønne omgivelser kun to km fra de gode sandstrande ved San Vincenzo, og feriestedet anbefales især til børnefamilier.

Børnevenligt miljø med to pools

Der er virkelig masser af plads for børnene at boltre sig på, store grønne områder og mulighed for adskillige aktiviteter: fodbold, volleyball, basketball og bordtennis. Og så er her to svømmebassiner, det ene med lavt vand til børnene. Til trods for, at du bor på et feriecenter, er her ikke den "charter-agtige" underholdning, som fx dans m.m. Forholdene er i stedet rolige og afslappende, især ved de gamle landhuse, som ligger tilbagetrukket fra poolområderne.

Læs mere om Ghiacci Vecchi

Gode udflugter i kort køreafstand

Du bor i et område, som er særligt kendt for dets etruskiske spor, og det er ikke usædvanligt, at smykker fra den tid dukker op på Baratti stranden lige syd for Populonia. Du kan også begive dig hen til den dejlige sandstrand, som blot ligger nogle få kilometer væk. Du bor i nærheden af den lille kystby, San Vincenzo, hvor der er shopping- og indkøbsmuligheder og et godt udvalg af restauranter.

I overskuelig køreafstand finder du også de små middelalderbyer Suvereto og Castagneto Carducci, ligesom mange af Toscanas berømte kunst- og kulturbyer ligger i rimelig køreafstand herfra: Siena, Volterra, San Gimignano, Firenze, Pisa, Lucca m.fl.

Prøv gårdens restaurant

Gårdens søde ejer, Roberta, har for nylig ladet opføre en restaurant på stedet, hvor de om aftenen serverer traditionelle toskanske retter i lyse, behagelige lokaler. Priserne er absolut rimelige, og kvaliteten helt i orden. Ønsker du selv at lave mad, finder du nærmeste indkøbsmuligheder i Venturina (4 km fra gården). Der er også andre restauranter i nærheden, den nærmeste ligger ikke mere end 700 meter væk.

Lejligheder med selvforplejning

Lejlighederne ligger i forskellige bygninger på området i stueetagen eller på første sal og er pænt og enkelt indrettede. Alle lejligheder i stueetagen har egen terrasse med bord og stole lige uden for døren. Lejlighederne på første sal har ikke private udendørsområder, men der er masser af borde og stole i den 50.000 m² store park, hvor der også er et fælles grillområde.

Lejlighederne er komfortable, men enkelt indrettet og er udstyret med aircondition (mod en afgift), satellit-TV, safetyboks, køkken og badeværelse. På stedet findes der også fælles møntvaskeri.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Ghiacci Vecchi

Læs personlige anmeldelser af Ghiacci Vecchi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ghiacci Vecchi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Ghiacci Vecchi

Super dejligt sted med god service

Dejlig sted med luft omkring. altid plads ved poolen eller på en solseng i området:-)

Læs mere

En rigtig gode rejse

Fremragende indkvartering for en børnefamilie. Dygtigt personale, Godt pool-område som børnene satte stor pris på.Et lille minus var, at butikken på området har lukket midt på dagen og at udvalget er meget lille. Da vi kom, ville vi gerne have købt vand og lidt mad.

Læs mere

Skønt og børnevenligt sted

Vi var 6 personer afsted og fik to huse ved siden af hinanden. Alt var pænt og i orden. Dejlig pool med masser af liggestole. Gode og grønne omgivelser med legepladser til børn i alle aldre.

Læs mere

Dejligt kompleks - lidte triste omgivelser

Dejlige, børnevenlige lejligheder med skønne pools.

Men hotellet ligger lidt trist, ikke i nærheden af en by, og bilen bliver derfor brugt lidt rigeligt under opholdet.

God WiFi - det satte de store børn og voksne pris på!

Læs mere

Ferieophold

Det har været et super godt ophold. Godt sted, god standard og venlige og imødekommende personale på stedet. Alt var godt organiseret, så det er ikke sidste gang vi holder ferie på denne her måde. Alt levet op til forventningerne.

MVH.

Læs mere

Afslappende og hyggeligt

Vi er meget tilfredse med vores ferie her. Perfekt for familier med mindre børn. Flere legepladser på området. Ingen stejle trapper eller hårde underlag. Husene er rene, enkle og funktionelle, og alt føles nyt og rart. Dejligt med en restaurant på området, hvor man desuden kan købe frisk brød, og andre fornødenheder, som toiletpapir, opvaskemiddel og snacks. Personalet er oprigtige og meget rare, og fik os til at føle os hjemme. Priserne var desuden bedre end vi troede. For eksempel indgik rengøring og barnestol, hvilket vi ikke er vant til i Italien. Poolområdet var rent og der findes fine strande, kun 15 minutter væk med bil. Anbefaler varmt stedet til andre børnefamilier!

Læs mere
 
search map