Agriturismo i Campiglia Marittima i Toscana

Casa Vacanze Ribocchi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vil du besøge de mere ukendte dele af Toscana? Så kør til den sydlige del, hvor afstanden mellem byerne er større og landskabet langt mere præget af naturens kræfter. Vi er i det kendte og i mange århundreder frygtede Maremma-område, som i dag byder på skønne landskaber og gamle, middelalderlige byer. Her ligger Toscanas og Italiens smukkeste strande, og fra kystens havne kan du hurtigt komme på udflugt til den toskanske øgruppe. Og lige her ligger Casa Vacanze Ribocchi.

Besøg Mario og nyd husets poolanlæg

Mario har renoveret den gamle bondegård og indrettet 8 ferielejligheder. Lejlighederne deles om adgangen til det gode poolanlæg med tilhørende børnebassin (60 cm dybt). De små/unge i selskabet kan desuden bruge deres kræfter på legepladsen eller på den tilhørende fodboldbane. De voksne kan hygge sig med at spille boccia eller solbade på liggestole ved poolen.

Læs mere om Casa Vacanze Ribocchi

Ferielejligheder med tilhørende terrasse eller have

De 8 ferielejligheder har alle egen indgang og er møbleret i den karakteristiske, toskanske stil. De råder over opholdsstue med køkken og sovesofa samt et eller to soveværelser. De har alle enten adgang til terrasse eller til have med bord og stole. De er desuden alle udstyret med aircondition, myggenet på vinduerne, køkken med ovn og hårtørrer på badeværelset. Wi-Fi forbindelse garanteres kun i fælles områder, da de tykke murstensvægge kan forhindre, at signalet går igennem.

Lejlighederne på Casa Vacanze Ribocchi

Toværelses lejlighed med 2/4 sovepladser (m. terrasse eller have)

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på 1. sal i hovedbygningen. De råder alle enten over overdækket terrasse eller haveområde med bord og stole, hvor du kan slå dig ned og nyde dine måltider. De består af opholdsrum med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelses lejlighed i annekset med 2/4 sovepladser (m. terrasse eller have)

Lejligheden ligger i stueetagen i annekset og råder over egen have med bord og stole. Den består af opholdsrum med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelses lejlighed med 4/6 sovepladser (m. terrasse)

Lejligheden ligger på 1. sal i hovedbygningen. Den råder over overdækket terrasse med havebord og stole til at sidde ude og nyde måltiderne eller bare slappe af. Den består af opholdsrum med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map