Agriturismo i Campiglia d'Orcia i Toscana

Podere Santa Francesca

Pris fra pr. pers.
Udsigt mod Castiglione d'Orcia
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Orciadalen byder på noget af Toscanas smukkeste landskab, og det siger ikke så lidt. Bakkerne er milde, og de mange gamle gårde ligger spredt på dem. Sådan en gård er Podere Santa Francesca, der ligger i ophøjet fred med en udsigt, du kun kan drømme om og siden drømme dig tilbage til.

Tæt på lille hyggelig by

Du er her 2,3 km uden for den søde lille by Campiglia d'Orcia, hvor du finder diverse indkøbsmuligheder, barer og spisesteder. De sidste to km til gården tilbagelægges ad en lille grusvej, så trafikstøj er her et ukendt begreb.

Læs mere om Podere Santa Francesca

Lej hele gården

Gården er inddelt i fire lejligheder, alle treværelses, alle med eget udeområde med bord, stole, grill og parasol, således at du kan få det maksimale ud af det milde vejr og den skønne udsigt. Her er også et stort fælleslokale med en imponerende pejs og et langbord, som gør det muligt at benytte gården som én stor villa for op til 21 personer. Lejlighederne er gedigent og rustikt indrettet på traditionel toscansk manér.

Lejlighederne på Podere Santa Francesca

Treværelseslejligheden Fienile med 5 sovepladser

Ligger på første etage. Du kommer herop ad en charmerende gammel stentrappe, der sluttes af med en lille loggia. Herfra er der udsigt til svømmebassinet. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (tre gasblus, lille køleskab og opvaskemaskine skjult i et køkkenmøbel) og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og vandmassagekarbad. Lejligheden har satellitfjernsyn og egen udeplads i form af en havepavillon med bord, stole og parasol.

Treværelseslejligheden Limonaia med 5 sovepladser

Ligger i stueetagen med udsigt svømmebassinet og dalen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og opvaskemaskine) og pejs, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har satellitfjernsyn og egen udeplads med bord, stole og parasol.

Treværelseslejligheden Loggiato med 5 sovepladser

Ligger på første etage. Du kommer herop ad en charmerende gammel stentrappe, der sluttes af med en lille loggia. Herfra er der udsigt til svømmebassinet og delvist over dalen. Lejligheden består af stor stue med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og opvaskemaskine), pejs og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har satellitfjernsyn og mulighed for opkobling til internettet. Lejligheden har desuden egen udeplads med bord, stole og parasol.

Treværelseslejligheden Capanno med 6 sovepladser

Ligger i stueetagen med udsigt over dalen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden har satellitfjernsyn og mulighed for opkobling til internettet. Lejligheden har desuden egen udeplads med bord, stole og parasol.

Hele huset med 21 sovepladser

Udover de fire lejligheder kan man også benytte sig af det store fælleslokale med køkken.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Podere le Muline

Castiglion d'Orcia, Toscana

Palazzo Conti

Pienza, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Toscana

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map