Villa i Campiglia d'Orcia i Toscana

Le Fontanelle

 
Le Fontanelle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Fontanelle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campiglia d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis man ønsker fredelige omgivelser og en uforlignelig udsigt, så finder man ikke bedre sted end Le Fontanelle. Dette lille yndige stenhus ligger i ensom majestæt på en bakke over den karakteristiske landsby Campiglia d’Orcia. Der er kun få hundrede meter til byen, hvor man både finder restaurant, barer og indkøbsmuligheder.

Rundt om huset ligger en stor grøn have, der egner sig lige godt til børns leg og til voksnes afslapning. Husets indretning og omgivelser er udpræget rustikke og fulde af varme. De fleste vil nok besøge huset om sommeren eller i det tidlige efterår, men den store pejs i stue og brændeovnen i køkkenet indbyder bestemt til hyggelige ophold i det sene efterår eller om vinteren.

Læs mere om Le Fontanelle

Huset er fordelt på tre plan. I stueetagen finder vi en stor stue med pejs og et særdeles flot køkken med noget så sjældent som brændeovn til brødbagning! På første sal ligger to soveværelser samt badeværelse/toilet, og på tredje sal ligger endnu et soveværelse med eget badeværelse/toilet.

Afstande: Abbadia San Salvatore 12 km, Pienza 20 km, Siena 65 km og Rom 190 km.

Skjul teksten
 
 
search map