Anmeldelser af Il Giardinetto

 
Il Giardinetto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Giardinetto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campiglia d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Giardinetto

Læs personlige anmeldelser af Il Giardinetto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Giardinetto. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne-Marie og familie fra Stenløse boede på Il Giardinetto i Campiglia d'Orcia fra d. 11. til d. 18. juli 2006.

Vi har haft en dejlig ferie i Italien. Huset og området omkring Campiglia d'Orcia er super, det er et sted vi gerne vi vende tilbage til.

Vi var så heldige at have huset for os selv de første fem dage og det var virkeligt dejligt. Vi har talt om, at stedet er for lille til at dele med en anden fremmed familie, så opdelt er haven heller ikke. En ting, I gerne må sige videre til ejeren, og noget jeg synes, I bør skrive på jeres beskrivelse af stedet, er, at der kun er etableret en terasse for den familie, der har lejet den lille lejlighed. Det er jo ikke noget problem, når man har stedet for sig selv. Men de sidste to dage var vi henvist til at sidde ved et vakkelvornt have bord på en ujævn og skrående græsplæne. Der var ingen parasol på stedet, men da vi bad om en, blev der leveret en lille markedsparasol næste formiddag, så den kunne da tage noget af solen. Så der mangler en overdækket terasse for den familie, der har lejet Girasole-delen af huset. En anden ting er, at rengøringen godt kunne være lidt bedre, der var beskidt og mange spindelvæv i krogene.

Men som sagt er det et dejligt hus og et dejligt sted, og poolen og haven blevet passet og efterset, mens vi var der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Joan og familie fra Lystrup boede på Il Giardinetto i Campiglia d'Orcia fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vi er netop vendt hjem til Århus i dag fra vores ferieophold i Italien i Campiglia d'Orcia. Et dejligt sted langt uden i markerne. Byerne omkring er besøgt op til flere gange og de er ganske charmerende. Også de lidt større byer, bl.a. Siena er en meget stor oplevelse.

Der er nogle punkter jeg gerne vil fremhæve:
Opholdstedet levede næsten op til vore forventninger - dog vil jeg gerne fremhæve følgende:
1. Der var ret beskidt da vi overtog huset. Senge og badeværelse var ok, men der lå døde fluer og andre smådyr i alle krogene og væggene var fyldt med spind, der var støvet overalt o.s.v.
2. Der er ikke ret meget anvendeligt køkkenudstyr, når huset er til 5 personer (vi var heldigvis kun 4). Der var faktisk ikke det vi forstår ved kaffekopper og i et hus i vinens centrum ikke et eneste vinglas. En stegepande til 2 spejlæg og nogle ganske små gryder.
3. I vores beskrivelse om huset er nævnt at der skulle vær vaskemaskine, men den var der ikke og vi valgte huset bl.a. huset ud fra, at en sådan fandtes, da vi kom fra et andet ophold og havde en del snavset tøj, vi gerne ville have haft vasket. Vi kom til Italien allerede den 15. juli! - Det må berettige til en prisreduktion i lejen.
4. Tips til de næstkommende vil være - tjek beliggenheden godt inden I kører dertil. Der fås ingen vejledning ved afhentning af nøgle ud over at man skal køre ad en given vej i en given tid og så dreje der og så der. Huset ligger ikke i selve byen, men ca. 10 km. før. Selvom vi havde en GPS'er, var det svært at lokalisere stedet og det ville være dejligt, om der på kontoret i Abbadia d' .. kunne udleveres en trykt kørselsvejledning - ellers var betjeningen rigtig god på kontoret.

Til brug for hjemmesiden må detaljer fra ovennævnte gerne nævnes, men det skal pointeres at vi har haft en dejlig uge i et dejligt hus, med en fantastisk udsigt og omgivelser. Det giver point, at der er en lille swimmingpool! Vi brugte den meget da der var meget varmt i hele ugen - ikke under 38-40 gr. og som en selvfølge deraf også meget varmt om natten. Man skal huske myggecreme m.v., da der er mange myg og nogle irriterende små fluer, der også stikker. Det sker fra ca. kl. 5 om eftermiddagen og resten af aftenen og natten.

Endelig skal det også nævnes, at service hos In-Italia har været perfekt ligesom de spørgsmål vi har haft inden vores rejse er blevet besvaret til vores fulde tilfredsstillelse.

In-Italia's kommentar

Vaskemaskinen er fælles for de to lejligheder og befinder sig derfor i et rum, hvortil der er adgang fra ydersiden af huset. Hvis Joan havde ringet til os eller vores samarbejdspartner, ville vi have fortalt hende det, så hun og hendes rejsefæller kunne have fået rent tøj på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map