Villa i Campiglia d'Orcia i Toscana

Il Giardinetto

 
Il Giardinetto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Giardinetto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campiglia d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette smukke gamle bondehus ligger højt i landskabet med enestående udsigt til alle sider over de sydtoscanske bakker. Her er fredfyldt og kun den larm, man selv laver, men samtidig er der kun få kilometer til den berømte renæssanceby Pienza, der med sine maleriske gyder og bygninger har lagt baggrund til mangen en film. Her er heller ikke langt til vinbyen Montalcino, men på trods af alle disse seværdigheder i nærheden, så hører Val d’Orcia til de mindre besøgte områder i Toscana.

Huset er i dag opdelt i to lejligheder, begge med indgang i stueetagen, møblerede i rustik stil. Køkkenerne er af god standard, og indretningen har et charmerende personligt præg. Begge lejligheder har privat område udendørs med havebord og –stole, fjernsyn, opvaskemaskine, vaskemaskine og pejs. Til brug for begge lejligheder er en stenovn til brænde. I haven findes et opstammet svømmebassin på ca. 4 meter i diameter, hvis lave dybde gør det særlig egnet til børn.

Treværelseslejlighed Fiordaliso
- Fiordaliso (65 m²) ligger i stueetagen og består af stue med pejs og gedigent åbent køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (der kan forenes til dobbeltseng) og badeværelse/toilet.

Fireværelseslejlighed Girasole
- Girasole (115 m²) ligger i to plan. I stueetagen finder man en meget stor stue med pejs og godt åbent køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. På første sal findes soveværelse med dobbeltseng og egen terrasse med udsigt, soveværelse med to enkeltsenge (der kan forenes til dobbeltseng) og badeværelse/toilet.

Læs mere om Il Giardinetto

Ved huset er der parkeringsplads og have samt grill.

Afstande: Gallina 3 km, Campiglia d'Orcia 9 km, Pienza 15 km og Siena 60 km.

Skjul teksten
 
 
search map