Anmeldelser af Casa Bacci

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Bacci

Læs personlige anmeldelser af Casa Bacci som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Bacci. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Casa Bacci

Hvis man er til fantastisk smuk natur hvor man har ro til at nyde hvert minut af sin ferie så er Casa Bacci bestemt stedet hvor det kan lade sig gøre.
Vi havde ikke prøvet feriehuse før, men vi har været ovenud tilfredse med vores ophold.
Vi blev taget godt imod af huset ejer, som hver morgen kom sammen med sin søn for at rense poolen og vande blomster. De var meget venlige, og spurgte ofte om alt var som det skulle være.
Huset var et gammet hus, som var sat i stand. Alt var rent og pænt og meget hyggeligt. Vi havde lejligheden med udsigt til poolen. Udsigten herfra kan ikke roses nok.
En lille km fra huset ligger en lille by med en fantastisk restaurant, lille købmand og en bar. Hvis man skal handle lidt større ind er man nød til at køre efter det. Desuden tror jeg vi var de eneste turister i området.

Anbefaling til kommende gæster

Ca 1/2 km fra huset ligger en lille vingård, hvor der er mulighed for at smage de forskellige druer og få en snak med vinbonden og han kone. Dette foregår i haven med hortensiaer og oliventræer i baggrunden.

Casa Bacci
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Bacci
Treværelseslejligheden Bellavista med fire sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Karen og rejsefæller fra Jystrup boede på Casa Bacci i Campiglia d'Orcia fra d. 8. til d. 15. september 2012.

Turen gik rigtig godt. Dog var det ufatteligt svært at finde stedet, trods vejvisningen. Det gik rigtig fint med at finde byen, men at finde ud til Casa Bacci var meget svært, vejbeskrivelsen passede ikke helt, men med lokales hjælp, fandt vi det.
Stedet var rigtig, rigtig dejligt og kan varmt anbefales. Udsigten kan nærmest ikke roses nok, helt utrolig flot. Og værtsparret utrolig søde og venlige.
Kun et ønske : Det ville være rigtig dejligt, om der var internet forbindelse på stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Mads og familie fra Roskilde boede på Casa Bacci i Campiglia d'Orcia fra d. 7. til d. 21. juli 2012.

Vi havde et par pragtfulde uger i Casa Bacci - og har kun positivt at sige om stedet der er flot i standsat og fungerer godt, samt det meget hyggelige, effektive, imødekommende og samtidig diskrete værtspar. Vi kan abolut anbefale stedet til familien der ønsker ro og Italiensk autensitet.
Vi havde desværre ikke fundet tid til hjemmefra at undersøge området nærmere og da der ikke er internetforbindelse blev det lidt svært at finde de mange udflugtsmål, som området indeholder. Det kunne evt. anbefales værterne at lægge nogle oplysninger i lejligheden. En anden lille anbefaling kunne være at lægge nogle billeder af køkkenerne på jeres hjemmeside. Vi var lidt i tvivl om vi turde vælge Casa Bacci alene ud fra beskrivelsen, men blev positivt overrasket over det lille men funktionelle køkkenafsnit. Vi havde hurtigere valgt til, hvis vi havde haft et billede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Appartamento Sant'Ippolito

Asciano, Toscana

Podere Santa Francesca

Campiglia d'Orcia, Toscana

Podere le Muline

Castiglion d'Orcia, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map