Anmeldelser af Casa Bacci

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Bacci

Læs personlige anmeldelser af Casa Bacci som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Bacci. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

isoleret og smukt

Et hus på en skråning ned til dalen. Smukt og stille med vidunderlige køreture i et skønt område og små landbyer uden mange turister.
Det er dog meget isoleret derude på bakken, det skal man vide.
Boede der helt alene og det er næppe ofte, at der bor andre. Det er ikke et overrendt område, hvilket er ret specielt.
Meget rent og venlige udlejere, der ikke bor på stedet, men kommer forbi dagligt. Lejligheden har absolut ingen mangler. Udmærket mindre køkken, spisestue, velfungerende badeværelse, fint soveværelse med en madras der nok har set bedre dage, men stadig fin.
Det var koldt da jeg ankom (midt maj, det kan jo ske!), og måtte tænde for varmen, som er ekstra betaling og poolen var ikke gjort klar til sommeren - af gode grunde.
På grund af områdets mange vidunderlige naturoplevelser og skønne køreture giver jeg 4 stjerner, men finder nok selve stedet lidt for isoleret, da man virkelig er alene.

Campiglia d'Orcia som feriedestination

En meget lille hyggelig by, uden de store udsving.
Der er et lille kapel som ligger på byens høj og ligner en sukkertop på afstand.
Det er ikke en by man bruger mange timer i, men området er absolut betagende. Gåruten til kapellet er charmerende med skønne kig over dal og bjerge
Søger man et område uden turister, er det her...

Casa Bacci
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Bacci
Toværelseslejligheden Alba med 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2018
Antal rejsende 1 voksen
Navn

Hvilket herligt sted

Her trives man godt!
Forfriskende, ren og afkølende pool og svalende nætter eftersom huset ligger højt (700 meter over havet). Utroligt venlige værter, velejnet for udflugter til Montepulciano, Pitigliano, Siena og Saturnia.
Lejligheden har et lille, men velfungerende, køkken. Vores børn (10 & 15 år) fik sovesofaen. Næste gang er den største lejlighed måske ledig men dette fungerede også fint. Uden for yderdøren er der en dejlig skyggefuld plads til at drikke kaffe og en magisk udsigt fra terrassen ved poolen, velejnet før middagen er på klar.
Man skal indregne at der er en 12 Km snørklet vej til COOP i San Salvatore.
Solstolene var ganske ringe...
Vi kommer gerne tilbage.

Campiglia d'Orcia som feriedestination

Casa Bacci
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Bacci
Toværelseslejligheden Tramonto med 2/4 sovepladser

Måske ikke til Teenagere.
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Storslået udsigt over Orcia-dalen

Et helt fantastisk hus på en bakke med vid udsigt over dalen. Vi havde lejligheden Bellavista med stor terrasse, så vi kunne nyde udsigten hver dag.
Lejligheden er meget rustik - sådan som en feriebolig på landet i Toscana skal være! Men der er alle bekvemmeligheder - undtagen opvaskemaskine. Og sådan en kan man da undvære i en ferie...
Til gengæld en dejlig pool.

Campiglia d'Orcia som feriedestination

Vi brugte ikke rigtig landsbyen - kun lejligheden.

Casa Bacci
Rent og pænt
Gæstfrihed

Ejeren rensede poolen hver dag. Og vi fik hjemmelavet marmelade til afsed.
Beliggenhed

Udsigten fås ikke bedre!
 
Selve indkvarteringen på Casa Bacci
Treværelseslejligheden Bellavista med fire sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Casa Bacci

Hvis man er til fantastisk smuk natur hvor man har ro til at nyde hvert minut af sin ferie så er Casa Bacci bestemt stedet hvor det kan lade sig gøre.
Vi havde ikke prøvet feriehuse før, men vi har været ovenud tilfredse med vores ophold.
Vi blev taget godt imod af huset ejer, som hver morgen kom sammen med sin søn for at rense poolen og vande blomster. De var meget venlige, og spurgte ofte om alt var som det skulle være.
Huset var et gammet hus, som var sat i stand. Alt var rent og pænt og meget hyggeligt. Vi havde lejligheden med udsigt til poolen. Udsigten herfra kan ikke roses nok.
En lille km fra huset ligger en lille by med en fantastisk restaurant, lille købmand og en bar. Hvis man skal handle lidt større ind er man nød til at køre efter det. Desuden tror jeg vi var de eneste turister i området.

Anbefaling til kommende gæster

Ca 1/2 km fra huset ligger en lille vingård, hvor der er mulighed for at smage de forskellige druer og få en snak med vinbonden og han kone. Dette foregår i haven med hortensiaer og oliventræer i baggrunden.

Casa Bacci
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Bacci
Treværelseslejligheden Bellavista med fire sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Karen og rejsefæller fra Jystrup boede på Casa Bacci i Campiglia d'Orcia fra d. 8. til d. 15. september 2012.

Turen gik rigtig godt. Dog var det ufatteligt svært at finde stedet, trods vejvisningen. Det gik rigtig fint med at finde byen, men at finde ud til Casa Bacci var meget svært, vejbeskrivelsen passede ikke helt, men med lokales hjælp, fandt vi det.
Stedet var rigtig, rigtig dejligt og kan varmt anbefales. Udsigten kan nærmest ikke roses nok, helt utrolig flot. Og værtsparret utrolig søde og venlige.
Kun et ønske : Det ville være rigtig dejligt, om der var internet forbindelse på stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Mads og familie fra Roskilde boede på Casa Bacci i Campiglia d'Orcia fra d. 7. til d. 21. juli 2012.

Vi havde et par pragtfulde uger i Casa Bacci - og har kun positivt at sige om stedet der er flot i standsat og fungerer godt, samt det meget hyggelige, effektive, imødekommende og samtidig diskrete værtspar. Vi kan abolut anbefale stedet til familien der ønsker ro og Italiensk autensitet.
Vi havde desværre ikke fundet tid til hjemmefra at undersøge området nærmere og da der ikke er internetforbindelse blev det lidt svært at finde de mange udflugtsmål, som området indeholder. Det kunne evt. anbefales værterne at lægge nogle oplysninger i lejligheden. En anden lille anbefaling kunne være at lægge nogle billeder af køkkenerne på jeres hjemmeside. Vi var lidt i tvivl om vi turde vælge Casa Bacci alene ud fra beskrivelsen, men blev positivt overrasket over det lille men funktionelle køkkenafsnit. Vi havde hurtigere valgt til, hvis vi havde haft et billede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map