Anmeldelser af Santa Maria

 
Santa Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Santa Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campagnatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Santa Maria

Læs personlige anmeldelser af Santa Maria som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Santa Maria. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Slidt og ikke særlig velholdt, venlige og hjælpsomme ejere

Lejligheden La Margherita fremstod generelt meget slidt og i ikke så velholdt stand, som vi forventede os af et sted med 3 sole. Vi oplevede bl.a. følgende:
- Døren til toilettet kunne ikke lukkes
- Meget gammel seng (absolut den værste af alle de steder vi har været via In-Italia.dk)
- Døren ind til soveværelset gik på gulvet og satte sig fast
- Skabene til afdryp af service kunne ikke lukkes
- Gevind på vandhane faldt af
- Mange myrer i køkken og terrasse
- Dårlig udstyret køkken

Generelt fremstod stedet slidt og ikke særlig velplejet hvilket ikke matcher de 3 sole og argument om at "ejerens tilstedeværelse borger for kvalitet". De 3 sole lever bestemt ikke op til de andre steder vi har været med 3 sole, så vi forstår ikke hvordan stedet kan have 3 sole. Set med vores øjne burde den ikke have mere end 2 og højest 2 ½

Pool fremstod ret beskidt den første og anden dag. Det virkede ikke som om vandet blev ordentlig renset da det var (meget) grumset og smagte af søvand. Tredje og fjerde dagen var dog bedre og vandet var rent.

Ejeren og hendes søn er meget venlige og hjælpsomme og fremskaffede myrepulver på forespørgsel og gav god info om området og turforslag.

Meget lydt lejlighed.

Vores lejlighed, La Margerita, lå desværre ikke for sig selv, så der var meget trafik omkring lejligheden og på terrassen (!) hvilket ikke gav mulighed for stille morgener eller aftener. En aften oplevede vi at mange af gæsternes børn blev ved at komme ind på terrassen på jagt efter katte. Helt utrolig irriterende at man ikke kan sidde på sin terrasse alene.

Vi havde for første gang ved ophold på et agriturismo oplevelsen af at der var mange (utrolig mange!) gæster udefra, som var der i løbet af dagen men ikke om aftenen. Bl.a. holdt ejerens søn med to børn på 4 og 6 år ferie på stedet og de to børn fyldte utrolig meget ved pool området.
Ydermere oplevede vi på den sidste dag at der nærmest "flyttede 3 italienske" familier ind og beslaglagde pool og området hele dagen. Det ene par + 2 børn boede på stedet, men de sidste 4 børn, 4 forældre og 1 par bedsteforældre var kun på besøg – fra 10 morgen til 20 aften. Det var meget bemærkelsesværdigt at opleve at de andre lejere som os holdt sig fra poolen da dagens gæster fyldte og larmede så meget
Som betalende gæst syntes jeg det er under al kritik at det ikke står under beskrivelsen at stedet også bruges af andre beboers venner på helligdage, sommerferie mv. Der er jo en grund til at vi bestiller agriturismo på landet for at få fred og ro ellers havde vi jo bare booket et hotel eller et sted med mange lejligheder.

Campagnatico som feriedestination

Der er langt til mere spændende områder af Toscana. Det tager ca. 1 time til stranden, ca. halvanden time til Montepulciano og en time til Pienza hvis man vil se vin områder.

Området er meget ude på landet, men ønsker man ro og lange gåture, ja så er området virkelig sagen.

In-Italia's kommentar

Kære Maja Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Santa Maria. Hvor er det trist at høre, at I ikke har været tilfreds med jeres ophold. Vi har haft stedet i vores program i flere år og har haft mange glade gæster gennem årene. Det er en skam, at I ikke kontaktede os under opholdet, for vi ville meget gerne have haft muligheden for at hjælpe jer. Selv om gården og indretningen er rustik, så skal tingene selvfølgelig være i orden, og derfor kunne vi have kontaktet Santa Maria for at få jer flyttet til en anden lejlighed eller få en altmuligmand til at komme og fixe de ting, der var slidte/i stykker. Når det kommer til andre gæster, venner og bekendte, så er det svært for os at påvirke dette, og da det er et sted med flere lejligheder og ikke et privat hus, så har man desværre ikke stedet for sig selv. Der er selvfølgelig ærgerligt, at I ikke havde lyst til at opholde jer ved poolen den sidste dag, og her ville vi igen have ønsket, at I havde kontaktet os under opholdet, så vi havde mulighed for at kontakte Santa Maria og finde en løsning, så alle havde lyst til at opholde sig ved de fælles områder. Det vidunderlige ved Toscana er det betagende landskab, og når du bor på landet, så vil du være tæt på naturen og alle dens skabninger. Desværre indebærer det også myrer, der bliver tiltrukket af alle vores søde sager, og det er selvfølgelig irriterende, men jeg er glad for at høre, at den venlige ejer hjalp med at løse problemet. Når det kommer til poolen, afhænger vandkvaliteten ofte af vind og vejr, og det betyder at poolen skal rengøres efter f.eks. dårligt vejr, og rengøringen sker regelmæssigt i løbet af sæsonen. Vi har naturligvis sendt din anmeldelse til Santa Maria og påpeget de mangler/udfordringer I har haft under jeres ophold. Vi håber trods alt, at I har haft en god ferie i vidunderlige Toscana og håber at få mulighed for at byde jer velkommen en anden god gang : ) Mange hilsner Marie

Santa Maria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Santa Maria
Treværelseslejlighed La Margherita (60 m²)

Slidt og gammel lejlighed som burde blive frisket op
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Fungere fint i poolområdet
Pool (evt. sæsonåben)

Stor pool, men noget beskidt
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Santa Maria

Santa Maria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Santa Maria
Toværelseslejlighed La Gardenia (45 m²)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Santa Maria

Santa Maria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Santa Maria
Toværelseslejlighed La Gardenia (45 m²)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Lars og Anette samt deres børn fra Hillerød boede på Santa Maria i Campagnatico fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Lejligheden var ikke så veludstyret - køkkenredskaberne var ikke tip top og vi manglede en ovn.
Rengøringsstandarden var ikke fin. Sovesofaen var kun til et mindre barn (meget blød). Tørrestativet var ødelagt. Poolen var fin men der var ikke nogen øvrige aktiviteter for børn. Det lå dejligt men noget øde. Området er smukt, men der er langt mellem hyggelige småbyer. Til gengæld er der ikke så langt til havet. Indkøb foretages i Grosetto. Bil en absolut nødvendighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Lotte og familien fra Vejle boede på Tenuta Quarrata i Santo Pietro Belvedere fra d. 14. til d. 19. juli 2008 og på Santa Maria i Campagnatico fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har haft en dejlig ferie. Vores første uge i St. Pietro Belvedere var fin, men ikke helt os, det var lidt for stort og vi syntes vi havde for lidt "alene-plads" foran vores bolig. Men alt var jo super! Boligen, poolen helt unik og sikken en aften med lokale specialiteter, som vi deltog i på stedet. Det var helt fantastisk. Vi vidste godt på forhånd at stedet var større end vi "plejer" at bo, så derfor ingen overraskelse, blot en konstatering at vi hellere vil bo småt.
Derfor var 2. uge helt ubeskrivelig - langt ude på landet og langt til nærmeste indkøb, men stedet var vidunderligt. Privat have og kun 4 familier om poolen, som sammen med have-anlæg var meget hyggeligt anlagt.
For begge boliger synes vi det gælder at nye fotos på hjemmesiden ville være godt - især af det første sted, hvor haveanlægget omkring poolen slet ikke ses - her ligner det at det ligger midt på en mark. Og så kunne vi godt savne en lille vejledning til nærmeste indkøb, restauranter mv. i hver bolig - bare lige en enkelt side, ikke noget langhåret, men bare lige så man er hjulpet på vej og kan gøre gavn af andres erfaringer i de enkelte områder. Men fin ferie - som vi alt i alt er meget tilfredse med.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jes og rejsepartner fra Bagsværd boede på Santa Maria i Campagnatico fra d. 11. til d. 18. august 2007.

Lidt tilbagemelding fra vores netop overståede ferie
Campagnatico:

Stedet var fint. Ejeren var ikke altid lige til at få fat på, vi havde forventet lidt mere synlighed fra hendes side. Byen er rigtig hyggelig, ikke ret stor, men med gode spisemuligheder. Det ligger lidt langt væk fra al ting, men er perfekt til afslapning. Kørselsvejledningen skal ændres. Der er midterrabat så det er lidt svært at dreje til venstre! Naturparken Maremma ligger ½ time derfra og er et eller flere besøg værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Karin og Ole fra Hillerød boede på Santa Maria i Campagnatico fra d. 3. til d. 9. juli 2005.

Den 1. uge tilbragte vi i Campagnatico. Efter at være kørt lidt forkert pga. vejarbejde, fandt vi vores idylliske "landsted". Vi stod lidt "betuttede" foran jernporten og ringede og ringede. Der kom ikke rigtig nogen, så vi var lidt i tvivl, om det nu var det helt rigtige sted. Men jo, det var rigtigt, vi blev vist hen til vores lejlighed, fik udleveret nøglen - og det var det. Vores første indtryk var, at lejligheden var lidt spartansk udstyret. Men rent og nydeligt. Men dette indtryk forsvandt hurtigt, da vi havde alt hvad vi skulle bruge. Vi skulle bare lige omstille os til det italienske køkken, som i sin helheld er baseret på enkelthed. Vi følte os hurtigt hjemme i området, som vi kaldte for "det italienske kornkammer". Hold da op, sikke nogle enorme kornmarker. Så langt øjet rakte. Det var så flot og alle de smukke solsikkeblomster.

Naturligvis gik vores tur også til det vidunderlige Siena. Der havde vi været før, men byen er flere besøg værd. Sejlturen til Elba skal man ikke snyde sig selv for. Det er bare så skønt. Elba er en perle helt for sig selv. Vi gjorde dog den fejl, at vi lod bilen stå ved færgen. Vi anbefaler at give de ekstra penge for at få bilen med over til Elba. Der er så meget at se på øen, det er svært at nå uden bil. Vi turde ikke køre på scooter. Ellers nød vi den skønne natur omkring vores ferielejlighed og ikke mindst de små lækre restauranter. Der tales kun meget, meget lidt engelsk. Men det gjorde det meget mere spændende at opleve/smage, hvad man egentligt havde bestilt :o) Vi var altid de første gæster, som regel havde restauranten slet ikke åbent på det tidspunkt. Vi plejer at spise ved 18:30 tiden. Men det er ikke muligt i Italien. Selv kl. 20 var vi de første gæster, lokalbefolkningen kom gerne kl. 21 og senere. Det var en meget stor oplevelse at kunne være ude at spise som turist sammen med lokalbefolkningen. Det var rigtig italiensk.

Roen omkring ferielejligheden nød vi meget. Et sted for naturelskere som kan anbefales. Måske vi savnede lidt, at udlejeren ikke altid var til stede. Da vi skulle aflevere nøglen, måtte vi lede efter hende et stykke tid.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne fra Frederiksberg boede med familie og venner på Santa Maria i Campagnatico fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Campagnatico er et dejligt sted, så selve området lever op til forventningerne.
Hermed lidt spredte bemærkninger: Jeres kørevejledning er forkert. Man skal dreje til højre når man kommer nord fra (og ikke venstre) ved 15 km-stenen til Grosseto. Det ene lejemål (vi var 2 familier afsted) var meget dårligt rengjort (den mindste af lejlighederne) - den største var ok. Værtinden har flere hunde, herunder 3 store som gøer meget - også om natten - det var en betydelig belastning, ligesom jeg vil tro, at hundene kan virke skræmmende på mindre børn.

Pool, omgivelser og stemning på stedet var fin.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map