Agriturismo i Campagnatico i Toscana

Santa Maria

Lejlighed Margherita Lejlighed Margherita Lejlighed Gardenia Lejlighed Gardenia Lejlighed Ciclamino Lejlighed Ciclamino
 
Santa Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Santa Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campagnatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det spændende Maremma, hvor man ikke har langt til hverken kysten eller det tiltrækkende bagland med kendte byer som Montalcino, Montepulciano og Pienza ligger Santa Maria.

Plads til alle i haven

Ejerne bor selv på gården, hvilket borger for de fire lejligheders kvalitet. I haven findes borde og stole samt parasoller, og til gæsternes brug er her også et lille vaskeri med vaskemaskine og strygejern.

Læs mere om Santa Maria

Lejlighederne på Santa Maria

Toværelseslejlighed La Gardenia (45 m²)

ligger i stueetagen og er resultatet af omdannelsen af den gamle stald. Den består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Lejligheden har egen lille loggia og en have med havemøbler. Lejligheden er handicapvenlig.

Treværelseslejlighed La Margherita (60 m²)

ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet. Lejligheden har terrasse med havemøbler.

Treværelseslejlighed L’Ortensia (68 m²)

ligger på første sal og består af stor stue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Lejligheden har egen lille loggia og en have med havemøbler.

Treværelseslejlighed Ciclamino (115 m²)

ligger på første sal og består af stue med køkkenhjørne, stor pejs og sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet. Lejligheden har stor egen terrasse med havemøbler.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Santa Maria

Læs personlige anmeldelser af Santa Maria som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Santa Maria. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Santa Maria

Slidt og ikke særlig velholdt, venlige og hjælpsomme ejere

Lejligheden La Margherita fremstod generelt meget slidt og i ikke så velholdt stand, som vi forventede os af et sted med 3 sole. Vi oplevede bl.a. følgende:
- Døren til toilettet kunne ikke lukkes
- Meget gammel seng (absolut den værste af alle de steder vi har været via In-Italia.dk)
- Døren ind til soveværelset gik på gulvet og satte sig fast
- Skabene til afdryp af service kunne ikke lukkes
- Gevind på vandhane faldt af
- Mange myrer i køkken og terrasse
- Dårlig udstyret køkken

Generelt fremstod stedet slidt og ikke særlig velplejet hvilket ikke matcher de 3 sole og argument om at "ejerens tilstedeværelse borger for kvalitet". De 3 sole lever bestemt ikke op til de andre steder vi har været med 3 sole, så vi forstår ikke hvordan stedet kan have 3 sole. Set med vores øjne burde den ikke have mere end 2 og højest 2 ½

Pool fremstod ret beskidt den første og anden dag. Det virkede ikke som om vandet blev ordentlig renset da det var (meget) grumset og smagte af søvand. Tredje og fjerde dagen var dog bedre og vandet var rent.

Ejeren og hendes søn er meget venlige og hjælpsomme og fremskaffede myrepulver på forespørgsel og gav god info om området og turforslag.

Meget lydt lejlighed.

Vores lejlighed, La Margerita, lå desværre ikke for sig selv, så der var meget trafik omkring lejligheden og på terrassen (!) hvilket ikke gav mulighed for stille morgener eller aftener. En aften oplevede vi at mange af gæsternes børn blev ved at komme ind på terrassen på jagt efter katte. Helt utrolig irriterende at man ikke kan sidde på sin terrasse alene.

Vi havde for første gang ved ophold på et agriturismo oplevelsen af at der var mange (utrolig mange!) gæster udefra, som var der i løbet af dagen men ikke om aftenen. Bl.a. holdt ejerens søn med to børn på 4 og 6 år ferie på stedet og de to børn fyldte utrolig meget ved pool området.
Ydermere oplevede vi på den sidste dag at der nærmest "flyttede 3 italienske" familier ind og beslaglagde pool og området hele dagen. Det ene par + 2 børn boede på stedet, men de sidste 4 børn, 4 forældre og 1 par bedsteforældre var kun på besøg – fra 10 morgen til 20 aften. Det var meget bemærkelsesværdigt at opleve at de andre lejere som os holdt sig fra poolen da dagens gæster fyldte og larmede så meget
Som betalende gæst syntes jeg det er under al kritik at det ikke står under beskrivelsen at stedet også bruges af andre beboers venner på helligdage, sommerferie mv. Der er jo en grund til at vi bestiller agriturismo på landet for at få fred og ro ellers havde vi jo bare booket et hotel eller et sted med mange lejligheder.

Læs mere

Bedømmelse af Santa Maria

Læs mere

Bedømmelse af Santa Maria

Læs mere

Lars og Anette samt deres børn fra Hillerød boede på Santa Maria i Campagnatico fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Lejligheden var ikke så veludstyret - køkkenredskaberne var ikke tip top og vi manglede en ovn.
Rengøringsstandarden var ikke fin. Sovesofaen var kun til et mindre barn (meget blød). Tørrestativet var ødelagt. Poolen var fin men der var ikke nogen øvrige aktiviteter for børn. Det lå dejligt men noget øde. Området er smukt, men der er langt mellem hyggelige småbyer. Til gengæld er der ikke så langt til havet. Indkøb foretages i Grosetto. Bil en absolut nødvendighed.

Læs mere

Lotte og familien fra Vejle boede på Tenuta Quarrata i Santo Pietro Belvedere fra d. 14. til d. 19. juli 2008 og på Santa Maria i Campagnatico fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har haft en dejlig ferie. Vores første uge i St. Pietro Belvedere var fin, men ikke helt os, det var lidt for stort og vi syntes vi havde for lidt "alene-plads" foran vores bolig. Men alt var jo super! Boligen, poolen helt unik og sikken en aften med lokale specialiteter, som vi deltog i på stedet. Det var helt fantastisk. Vi vidste godt på forhånd at stedet var større end vi "plejer" at bo, så derfor ingen overraskelse, blot en konstatering at vi hellere vil bo småt.
Derfor var 2. uge helt ubeskrivelig - langt ude på landet og langt til nærmeste indkøb, men stedet var vidunderligt. Privat have og kun 4 familier om poolen, som sammen med have-anlæg var meget hyggeligt anlagt.
For begge boliger synes vi det gælder at nye fotos på hjemmesiden ville være godt - især af det første sted, hvor haveanlægget omkring poolen slet ikke ses - her ligner det at det ligger midt på en mark. Og så kunne vi godt savne en lille vejledning til nærmeste indkøb, restauranter mv. i hver bolig - bare lige en enkelt side, ikke noget langhåret, men bare lige så man er hjulpet på vej og kan gøre gavn af andres erfaringer i de enkelte områder. Men fin ferie - som vi alt i alt er meget tilfredse med.

Læs mere

Jes og rejsepartner fra Bagsværd boede på Santa Maria i Campagnatico fra d. 11. til d. 18. august 2007.

Lidt tilbagemelding fra vores netop overståede ferie
Campagnatico:

Stedet var fint. Ejeren var ikke altid lige til at få fat på, vi havde forventet lidt mere synlighed fra hendes side. Byen er rigtig hyggelig, ikke ret stor, men med gode spisemuligheder. Det ligger lidt langt væk fra al ting, men er perfekt til afslapning. Kørselsvejledningen skal ændres. Der er midterrabat så det er lidt svært at dreje til venstre! Naturparken Maremma ligger ½ time derfra og er et eller flere besøg værd.

Læs mere
 
search map