Agriturismo i Campagnatico i Toscana

Santa Maria

Lejlighed Margherita Lejlighed Margherita Lejlighed Gardenia Lejlighed Gardenia Lejlighed Ciclamino Lejlighed Ciclamino
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i det spændende Maremma, hvor man ikke har langt til hverken kysten eller det tiltrækkende bagland med kendte byer som Montalcino, Montepulciano og Pienza ligger Santa Maria.

Plads til alle i haven

Ejerne bor selv på gården, hvilket borger for de fire lejligheders kvalitet. I haven findes borde og stole samt parasoller, og til gæsternes brug er her også et lille vaskeri med vaskemaskine og strygejern.

Læs mere om Santa Maria

Lejlighederne på Santa Maria

Toværelseslejlighed La Gardenia (45 m²)

ligger i stueetagen og er resultatet af omdannelsen af den gamle stald. Den består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Lejligheden har egen lille loggia og en have med havemøbler. Lejligheden er handicapvenlig.

Treværelseslejlighed La Margherita (60 m²)

ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet. Lejligheden har terrasse med havemøbler.

Treværelseslejlighed L’Ortensia (68 m²)

ligger på første sal og består af stor stue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Lejligheden har egen lille loggia og en have med havemøbler.

Treværelseslejlighed Ciclamino (115 m²)

ligger på første sal og består af stue med køkkenhjørne, stor pejs og sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet. Lejligheden har stor egen terrasse med havemøbler.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map