Anmeldelser af Villa La Volpe

 
Villa La Volpe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Volpe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camigliano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa La Volpe

Læs personlige anmeldelser af Villa La Volpe som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Volpe. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jonna og 8 bridgeklubben fra Faaborg boede på Villa La Volpe i Camigliano fra d. 27. april til d. 4. maj 2013.

Vi 8 bridgevenner tilbragte uge 18 2013 i Dimora Ada / Villa La Volpe. Huset var en positiv overraskelse, ideelt i størrelse og rumfordeling, rengøringsstandarden var i top, og udendøsfacilitterne var både praktiske og charmerende. Den største overraskelse var dog fru Daniella’s engagement og fantastiske service; vi lejede et sommerhus – men fik næsten hotelbetjening. Villa La Volpe kan kun anbefales på det varmeste.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Bettina og familie fra København boede på Villa La Volpe i Camigliano fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Vi har været i Toscana nu mange gange også i dette område og vi elsker det. Huset La Volpe som vi havde lejet den ene halvdel af var perfekt og klart en af de bedste vi har boet i alle de gange vi har være i Italien. Alt fungerede perfekt, der var alt i udstyr i køkkenet, alle værelser var fin størrelse, trådløst internet fungerede upåklageligt, værtsfamilien var meget hjælpsomme og søde og så havde fruen lavet middag til os da vi ankom og i løbet af ugen med hjemmebagte kager Uhm...

In-italia har vi også kun godt at sige om fin service, internetside fungerer perfekt ....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn
Charlotte, familie og vennerne fra Charlottenlund boede på Villa la Volpe fra d. 12. til d. 26. juli 2003. Hun skrev efter rejsen:

Netop hjemvendt har vi kun stor ros til overs for Villa La Volpe og området. Værtsparret har været super og virkelig gjort alt for at vi følte os hjemme og velkomne. De stillede op med mad på ankomstdagen, med personlig guidance ved antik-loppemarkedet og hjalp os med at lære områdets vingårde og restauranter at kende.
Huset var smukt istandsat og der manglede ikke noget nogen steder - i køkken, ved poolen, på værelserne. Beliggenheden er også ideel - tæt på alt fra storby (Firenze) til de skønneste havoplevelser (Cinque-Terre).
Bestemt ikke sidste gang vi er der.[..]

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map