Villa i Camigliano i Toscana

Villa La Volpe

Stueetage Første sal
 
Villa La Volpe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Volpe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camigliano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa La Volpe ligger midt i de skønne bakker ca. 10 km fra Lucca i et område præget af lystslotte og pragtvillaer fra 1500-tallet. Dette gamle jagtslot er i dag blevet fornemt restaureret.

Villaen ligger i fredelige omgivelser blandt oliventræer og bløde skråninger. Her kan du regne med, at fuglene og en let brise vil holde dig med selskab under hele ferien, da der ikke er ret mange andre lyde (bortset fra dem, der kommer fra bydelen Camigliano, som ligger få hundrede meter herfra). I gåafstand fra huset (ca. 1 km i landsbyen Segromignio) finder man indkøbsmuligheder samt spisesteder og kaffebarer.

Læs mere om Villa La Volpe

Villaens have strækker sig over en hektar jord, som er beplantet med oliventræer, granatæbletræer, appelsintræer, oleander, hibiscus og petuniaer. Få skridt fra villaen, midt på en grøn græsplæne, findes villaens svømmebassin (6 x 12 meter).

Villa La Volpe er opdelt i to lejemål til højst 8 personer hver. Begge er fordelt på to etager, og de kan lejes hver for sig eller samlet. Hvis de to lejligheder udlejes samlet, kan der åbnes en dør imellem dem i stueetagen. Begge lejligheder er møblerede med antikt indbo og udstyrede med aircondition, satellitfjernsyn, hi-fi, telefon, internetlinje, pejs og terrasse, hvor man kan sidde og grille på de lune aftner.

Lejlighederne på Villa La Volpe

Dimora Ada

I stueetagen findes et fuldt udstyret køkken, badeværelse og meget stor stue med pejs. På første sal findes der to soveværelser med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge og fire badeværelser - det ene med bruser og de andre med badekar.

Dimora Michele

I stueetagen findes et fuldt udstyret spisekøkken med bord og stole samt pejs, opholdsstue og musikstue samt badeværelse med bruser. På første sal findes der to soveværelser med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge og tre badeværelser med bruser.

Skjul teksten
 
 
search map