Villa i Camigliano i Toscana

Villa Daniela Grossi

 
Villa Daniela Grossi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Daniela Grossi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camigliano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er villaer, og der er villaer. Nogle burde måske hellere kaldes parcelhuse, andre kommer nærmere på kategorien herresæder. Villa Daniela Grossi hører uden diskussion til i den sidste gruppe.
Villaens historie går tilbage til sekstenhundredetallet, og den har - som alle bygninger med seklers historie bag sig - oplevet mange forandringer gennem tiderne. I 1995 købte de nuværende ejere ejendommen og påbegyndte omfattende restaureringsarbejder på bygninger og have.

Her er der vist badeværelser nok

Ejerne bor i en del af det store kompleks, men der er under alle omstændigheder rigelig plads til gæsterne i den del, der udlejes på ugebasis. Vi taler om to plan (med elevator imellem!) med ikke færre end 11 soveværelser, hvoraf de seks har dobbeltseng, de andre fem ligger i to plan med hems med dobbeltseng og sovesofa i "stuen", altså op til 27 sovepladser. Det skorter heller ikke ligefrem på badeværelser, for der findes 10 styk med brusekabine og toilet, 9 med karbad og toilet, og så til sidst tre der blot har håndvask og toilet.

Læs mere om Villa Daniela Grossi

Al moderne komfort

Her er naturligvis heller ingen mangel på enorme stuer, og køkkenfaciliteterne kan kun betegnes som professionelle. Det er faktisk svært at komme på nogen form for moderne komfort, som ikke findes her: aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, trådløs internetforbindelse, fjernsyn med satellitkanaler, ja kort sagt alt.

Ude mangler der heller ikke noget

På den store gårdsplads foran huset er der en lang række borde og stole med tilhørende kæmpeparasoller og en grill af næsten industrielle dimensioner. Det minder næsten mere om en restaurants udeservering end et privat hus' terrasse.

Flot udsigt

Haven byder på en klassisk italiensk barokhave, der omhyggeligt holdes året rundt. Udsigten fra gårdspladsen og haven kræver ingen kommentarer, se blot billederne.

Velforsynet poolområde

Ved siden af haven ligger den 14 x 6 meter store pool, der er velforsynet med liggestole og parasoller af god kvalitet.

Skjul teksten
 
 
search map