Villa i Camaiore i Toscana

Villa Il Sole

Udsigten til Camaiore Dine naboer, fårene
 
Villa Il Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Il Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camaiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fredelige omgivelser, en skøn udsigt og god plads til at røre sig på, det er nøgleordene for Villa Il Sole, der ligger højt i landskabet for enden af en blind vej med udsigt over Camaiore by.

Tæt på dit ferieparadis

...finder du byen Camaiore. Du har kun 1,2 km til nærmeste spisested og et par hundrede meter mere til flere valgmuligheder. Tag ned og nyd den autentiske stemning og hygge efter en dag med udflugter. I Camaiore finder du alle typer indkøbsmuligheder samt apotek, læge, bank, posthus, osv. Længere ud mod havet og stranden ligger Lido di Camaiore, hvor der også er en togstation. Her kan du nemt parkere og tage toget til Cinque Terre, Pisa, Lucca eller Firenze uden at skulle tænke på tæt trafik eller miljøzoner.

Dine firbenede naboer hedder Nicla, Gemma, Lella og Viola

Huset ligger på en stor grund, og strækker sig op ad stejle skråninger. En del af grunden er indhegnet og indrettet som have med blomster, buske og eksotiske planter, der danner en smuk ramme om poolen og villaen. Den resterende del, som er den største, består af en olivenplantage, hvor der også bor fire... får! Børnene elsker dem, men de er ikke kun godt selskab, de sørger også for, at græs og ukrudt aldrig får overmagten i oliven- og frugtplantagen.

Solrig pool foran din terrasse

Fra husets opholdsstue går du ud på en stor overdækket terrasse, hvor du kan trække dig tilbage i skyggen eller gå få trin videre mod poolområdet, der ligger med solskin det mest af dagen. På første sal har du udgang til en stor, panoramisk terrasse, hvor du kan beundre landskabet, samtidig med at du har udsyn til poolen, så du altid har opsyn med de mindste i familien. Poolen har en dybde fra 1,40 til 1,75 meter og kan belyses om natten. Ved poolen er der både parasoller og liggestole.

Glæd dig til denne veludstyrede og elegante villa

Vælg Villa Il Sole for en ferie i et elegant, lækkert og rummeligt hus med familien og /eller vennerne. Villaen råder over sat-TV i opholdsstuen og fladskærms tv (med italienske kanaler) i alle soveværelserne, fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og to elektriske ovne, elkedel, brødrister, kaffemaskine samt 6 gasblus og stort køleskab, vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, wi-fi internetadgang samt udendørs grill. Opvarmning og nedkøling af huset sker ved et system af rør i alle gulvene: indeklimaet er derfor langt mere behageligt end ved et almindeligt elektrisk airconditionanlæg, til gengæld virker det langsommere. Luftfugtigheden holdes under kontrol ved brug af et særskilt anlæg, hvilket er vældig praktisk, da det netop er høj luftfugtighed, som giver ubehag, og ikke temperaturen i sig selv.

Da huset er blevet indrettet som fast bolig for ejerne, som nu bor andetsteds, får du her ikke et almindeligt feriehus, men en usædvanligt flot og velindrettet villa.

Villaen på Villa Il Sole

Villa med 6 sovepladser (med privat pool)

Stueetagen indeholder en stor opholds- og spisestue samt spisekøkken - de tre områder er adskilt af store buer. Køkkenet er udstyret med komfur med 6 gasblus, stort køleskab, to elektriske ovne, mikrobølgeovn, elkedel, brødrister, opvaskemaskine - i stuen er der internetstik og sat-TV samt pejs. I stueetagen findes der endvidere vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse med toilet og bruser og soveværelse med dobbeltseng med eget bad med toilet og bruser. På første sal findes der soveværelse med dobbeltseng og eget bad med toilet og karbad, soveværelse med to enkeltseng med eget bad med toilet og bruser. Fra dette værelse - og ad en udendørstrappe - kommer du til en stor panoramisk terrasse på 48 m², hvor du kan nyde udsigten og det milde klima, der præger bakkerne mellem Lucca og Middelhavet.

 
 
search map